AdMa - Slash! (2022)
Re: AdMa - TBA (2019) [Zapowiedź]
Wjechał klip na YT, AdMa x Bonson - Bez Łez
6 singiel, a dalej nie podała nawet nazwy płyty„Bez Łez” to kolejny singiel AdMy. Artystka spytana o genezę tracku mówi: „Zapytano mnie kiedyś podczas wywiadu „czy są takie przeżycia, po których czujesz pustkę? „Bez Łez” jest właśnie o tym. O człowieku, którego nie da się zastąpić, o ranach, które nigdy się nie zagoją, o pustych pokojach, których nikt inny nie wypełni i o miłości, która zawsze pozostaje żywa.” Gościnny udział Bonsona również nie jest przypadkowy. To artysta, który idealnie wpasował się w tematykę utworu i dał świetną, charyzmatyczną zwrotkę.
Ładnie się uzupełnił ten duecik, przyzwoity kawałek. AdMa w drugie zwrotce bardzo ładnie.
-
frontkick
Kisnę z jej maniery w tych wszystkich numerach, ależ z niej silna niezależna kobieta
Szkoda, że Adma poszła w tę stronę. Taki Miraż z Igrekzetem czy na Nekstbeście wjeżdża do dziś zajebiście.
Wyjebać manierę z głosu i nawijać na luzie jak w Wakacyjnym numerze i byłoby bardzo solidnie.
Wyjebać manierę z głosu i nawijać na luzie jak w Wakacyjnym numerze i byłoby bardzo solidnie.
Straszny syf ten numer, podobnie jak każdy ostatni od Bonsona. AdMa oczywiście również nic wartego uwagi.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- Bryx Fenrir
Bardzo dobry kawałek, w sumie od Admy dawno czegoś tak dobrego nie słyszałem, Bonson również na dobrym poziomie, i w ogóle bardzo fajny bit, mimo, iż kompletnie nie znam tego producenta. Trzeba przyznać, że nie jest to zrobione na odpierdol i propsy.
To jest o kimś konkretnym? 1999-2019 na końcu klipu wskazywałoby, że tak.
Też mnie drażni ta jej maniera, ale nie jest to takie złe, powiedziałbym nawet, że jeden z lepszych kawałków AdMy jakie słyszałem. Refren się wkręca. Bonson przyzwoicie, chociaż i tak poniżej swoich możliwości.
Też mnie drażni ta jej maniera, ale nie jest to takie złe, powiedziałbym nawet, że jeden z lepszych kawałków AdMy jakie słyszałem. Refren się wkręca. Bonson przyzwoicie, chociaż i tak poniżej swoich możliwości.
Adma to tylko silikony i nic więcej, rap nie jest dla panienek i do tego średnio mądrych

a w ogóle gdzieś jakieś info jest o tych silikonach że faktycznie sobie zrobiła? bo albo ktoś mi o tym mówił albo gdzieś przeczytałem... a nie mogę teraz znaleźć

-
JestemTymRaperemZ
Ktoś Cię oszukał kolego.
fajny ten kawałek z Bonsem, od lat nie słyszałem nic od Admy co by mi siadło, więc cieszę się, że jednak potrafi rzucić czymś dobrym
Nie oszukujmy się, każdy wolałby charyzmatyczną J Wors.
Ona ta płytę to zrobi W końcu czy tylko hajs będzie ciągnęła do usranej śmierci z wytwórni
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Skończcie kurwa z tym czymś co nazywacie J Wors bo to było śmieszne tysiąc postów temu
ostatnio jedynie słyszałem kawałek z Bonsem i całkiem spoko, nawet nie wiedziałem że to singiel 
W wywiadzie z Winim tak jej dobrze z oczu patrzy mimo, że czasami się słuchać nie da i w ogóle jest milutko i sympatycznie i ślicznie wygląda, ale jak zaczyna rapować z tą swoją manierą to czar pryska i staje się wręcz aseksualna dla mnie.
Wiem, że to jej życiowa droga i szanuję upór, ale powinna się na nowo wymyślić, radykalnie zmienić image, przestać robić wszystko na siłę i zakopać głęboko tę ohydną manierę. Brakuje jej luzu jak naszym chłopakom, niech się przemaluje na czarno. Od lat Gouva > Adma. Ale śliczna jest no.
Wiem, że to jej życiowa droga i szanuję upór, ale powinna się na nowo wymyślić, radykalnie zmienić image, przestać robić wszystko na siłę i zakopać głęboko tę ohydną manierę. Brakuje jej luzu jak naszym chłopakom, niech się przemaluje na czarno. Od lat Gouva > Adma. Ale śliczna jest no.
True. Zawsze tak szczula cycem?ale jak zaczyna rapować z tą swoją manierą to czar pryska i staje się wręcz aseksualna dla mnie.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- przedszkolanek