Paktofonika
- marmolad_k2
Re: Paktofonika
No i mu się nie dziwie, z nowych materiałów nie wyżyję a do normalnej roboty nie chce się iść, to gra do kotleta i odcina kupony
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
co za huje że nie pytają o pijanych albo brak2sensu
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
mogliby to reaktywować podmieniając magika na og kamkę bueheheh
- gods bidness
projektuje pamiątkowe wisiorki z napisem PFK i drukuje je w 3d. zgadza się
ta droga ide dalej
- gods bidness
Druk 3D to zajawka, która u ciebie wyhamowała? Czy wciąż jest obecna w twoim życiu?
Jest obecna. Aspirowałem do współpracy z dużymi firmami, ale po drodze pojawiła się pandemia i sytuacja na świecie trochę się zmieniła. Mam zaprojektowanych kilka maszyn, ale nie do końca mam czas, by się w tej chwili na tym skupiać i finalizować projekty. Poza tym okazało się, że mam inne wymagania finansowe niż właściciele niektórych firm. To temat, który w pewnym momencie bardzo mnie pochłonął i poświęcałem mu mnóstwo czasu. Wiem naprawdę dużo o druku 3D. Kiedy byłem na jednym ze spotkań, to poważni ludzie zaczęli patrzeć na mnie trochę inaczej, gdy zacząłem o tym wszystkim opowiadać. Umiejętności mam, projekty również. Myślę więc, że coś się jeszcze ruszy. Na spokojnie.
Jest obecna. Aspirowałem do współpracy z dużymi firmami, ale po drodze pojawiła się pandemia i sytuacja na świecie trochę się zmieniła. Mam zaprojektowanych kilka maszyn, ale nie do końca mam czas, by się w tej chwili na tym skupiać i finalizować projekty. Poza tym okazało się, że mam inne wymagania finansowe niż właściciele niektórych firm. To temat, który w pewnym momencie bardzo mnie pochłonął i poświęcałem mu mnóstwo czasu. Wiem naprawdę dużo o druku 3D. Kiedy byłem na jednym ze spotkań, to poważni ludzie zaczęli patrzeć na mnie trochę inaczej, gdy zacząłem o tym wszystkim opowiadać. Umiejętności mam, projekty również. Myślę więc, że coś się jeszcze ruszy. Na spokojnie.
a pamiętacie/odnotowaliście diss na magika?
co by nie mówić dojebany klimat miał ten numer
Spoiler
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Po 2003 roku, jeden raz reaktywowali koncertowo Paktofonikę w grudniu 2011 roku. A dlaczego reaktywowali PFK w grudniu 2022 roku, bo jako Pokahontaz ostatni materiał wydali w 2019 i po przerwie COVIDowej nikt ich nie zapraszał na koncerty, ale ten magiczny koncert na którym zresztą byłem wyprzedał się w dwóch terminach dzień po dniu.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
-
WesolyJozek
W chuj muzyków na swiecie tak robi. Tu że definitywne konczysz działalność zespolu z szacunku do zmarlego kolegi nie znaczy, że okolicznosciowy koncert to coś zlego. Normalna rzecz.BublOner pisze: ↑03 sty 2026, 15:32 józek co ty pierdolisz. przecież oni w 2003, czy którym tam roku definitywnie zakończyli działalność pfk. tylko potem jednak się nie wiodło tak dobrze i trzeba było wydać książkę, film, ciuchy, zacząć grać koncert. samo to w sobie jest wygłupem. mogliby po prostu przyznać oficjalnie, tak potrzebujemy lecieć na fejmie zmarłego kolegi, bo jesteśmy bez niego gołodupcami i po ptakach. wtedy by dyskusji nie bylo
akurat ten diss na magika jest lepszy:
Spoiler
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Jest to normalna sprawa, gdyby nie fakt, że z 7 razy był ostatni koncert, fokus nawet nie udaje, że robi to tylko i wyłącznie dla pieniędzy i zmusza się do tego, a magika to chyba tak średnio lubił, Rahim pewnie też, ale on robi znacznie lepszą minę do złej gry. W ostatnim czasie w zasadzie wszystkie te dinozaury żerują na sentymencie tych truskulowych łbów w rondlach, który potrzebowali przekazu w tekstach podrzędnych narkomanow, grając jakieś koncert typu ostr gra tabasko molesta gra skandal, teraz widziałem ostr organizuje jakiś koncert gdzie będą grać 50 piosenek ważnych dla kultury hip hop , ale w zasadzie co mnie to obchodzi, skoro to nie moje pieniądze pozostawione tym łbom.WesolyJozek pisze: ↑04 sty 2026, 0:13W chuj muzyków na swiecie tak robi. Tu że definitywne konczysz działalność zespolu z szacunku do zmarlego kolegi nie znaczy, że okolicznosciowy koncert to coś zlego. Normalna rzecz.BublOner pisze: ↑03 sty 2026, 15:32 józek co ty pierdolisz. przecież oni w 2003, czy którym tam roku definitywnie zakończyli działalność pfk. tylko potem jednak się nie wiodło tak dobrze i trzeba było wydać książkę, film, ciuchy, zacząć grać koncert. samo to w sobie jest wygłupem. mogliby po prostu przyznać oficjalnie, tak potrzebujemy lecieć na fejmie zmarłego kolegi, bo jesteśmy bez niego gołodupcami i po ptakach. wtedy by dyskusji nie bylo
Po takim ważnym ogłoszeniu nic tylko kupować bilet
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Co ten Elliot Page
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you