Zioło
Re: Zioło
no i wylądował na glamrapie https://glamrap.pl/raper-ziolo-ma-dlugi ... a-wakacje/
a może to akcja promocyjna nowej płyty?!
-
rubinstein
>vichan
>glamrap
bez kitu, czas sie zatrzymal
>glamrap
bez kitu, czas sie zatrzymal
Spoiler
zgoliłby te zakolaki, bez kitu, chyba ze go na maszynke nie stac. on jest 93? jesli tak to
z drugiej strony, chlop ma teraz chyba powazniejsze problemy...
z drugiej strony, chlop ma teraz chyba powazniejsze problemy...
Spoiler
na glowie
Spoiler
przepraszam
Spoiler
nie moglem sie powstrzymac
Naprawdę szkoda, że to wszystko się tak potoczyło. Zioło i cała ekipa Rzeczy miała dla mnie ogromny potencjał.
@rubinstein Skoro Zioło obchodzi 30 urodziny, to jest z 89. QUICK MATHS.
@rubinstein Skoro Zioło obchodzi 30 urodziny, to jest z 89. QUICK MATHS.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- MalkoNTENT
Plot twist. Nr konta to konto domu dziecka. Ziolo nagrał płytę, i każdy, kto przelał jakąkolwiek kwotę, za tydzień znajdzie ją w skrzynce pocztowej. Oprocz tego rusza pre-order i w sierpniu ziooło leci sobie na wakacje. Wszyscy biją brawa, a zioło się śmieje, bo on zawsze śmieszkiem był.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
-
rubinstein
Miejmy nadzieję, że Solar z SB nie czyta forum, bo to brzmi jak kolejna rewolucyjna akcja do której byłby zdolny po udawaniu pogrzebów i kończeniu karier. Tylko po jakichś małych poprawkach i obowiązkowym umieszczeniu Quebonafide w którymś momencie.MalkoNTENT pisze: ↑26 cze 2019, 22:20 Plot twist. Nr konta to konto domu dziecka. Ziolo nagrał płytę, i każdy, kto przelał jakąkolwiek kwotę, za tydzień znajdzie ją w skrzynce pocztowej.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Prawilnie przypominam
Nie no, ucieszyłbym się gdyby się okazało że Z. nie jest heroinistą z długami i martwą ex oraz nagrał nową płytę na trzydziestkę
Spoiler
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
-
rubinstein
bo slynny adrian sitko ja srał i ona sie rżnie lepiej od drewna w tartaku, a michał kundel z nia jest. post Sitki z czanów (z aftertastem autorstwa MW w embedzie)
niezalezne sledstwo wykazalo, ze michal wojtek ma u siebie na profilu (https://www.facebook.com/wojtegg/) tkaie zdjecie z kotkiem, a to jest niby kotek tej noemi i ona sie udzielila w jednym z komci, ze to jej kot wlasnie.
https://www.facebook.com/nomi.gejman - to ona
pozostawiam gronu ekspertow z triple dżi do oceny
(nic tak naprawde nie jest wazne. siedzimy tutaj dla sensacji, bo co mamy robic. ludzie zyja zyciem innych ludzi - taka nasza natura. a nasze zycia sa z pozoru absurdalnie puste i bezsensowne, wiec trzeba jakkolwiek te proznie wypelniac - czymkolwiek. elko)
Spoiler
Żyje, ledwo co się odkochałem. Niby krótki związek ale była mi bardzo bliska i raczej nie powiem złego słowa o niej bo nic mi nie zrobiła. Plus z nią były NAJLEPSZE SEKSY EVER.
Raz poprosiła bym ją mocniej uderzył w twarz. Tak też zrobiłem a ona straciła wzrok na minutę i zaczęła płakać myślę O KURWA
>przepraszam kochanie ja n-
na co ona
>właśnie fajnie ;>
NO CUD DZIEWCZYNA. Niestety nie kochała mnie tylko traktowała jako wakacyjny romans i bolca na boku, nie dziwię się jej.
Also Noemi nienawidzi Dianki (wow, niesamowite….) bo ta chciała rozjebać jej związek z tym jej raperem Michałem Wojtkiem.
Pozdro Michał, serio życzę wam szczęścia, szanuj skarb który masz. Ile pali?
Raz poprosiła bym ją mocniej uderzył w twarz. Tak też zrobiłem a ona straciła wzrok na minutę i zaczęła płakać myślę O KURWA
>przepraszam kochanie ja n-
na co ona
>właśnie fajnie ;>
NO CUD DZIEWCZYNA. Niestety nie kochała mnie tylko traktowała jako wakacyjny romans i bolca na boku, nie dziwię się jej.
Also Noemi nienawidzi Dianki (wow, niesamowite….) bo ta chciała rozjebać jej związek z tym jej raperem Michałem Wojtkiem.
Pozdro Michał, serio życzę wam szczęścia, szanuj skarb który masz. Ile pali?
https://www.facebook.com/nomi.gejman - to ona
pozostawiam gronu ekspertow z triple dżi do oceny
(nic tak naprawde nie jest wazne. siedzimy tutaj dla sensacji, bo co mamy robic. ludzie zyja zyciem innych ludzi - taka nasza natura. a nasze zycia sa z pozoru absurdalnie puste i bezsensowne, wiec trzeba jakkolwiek te proznie wypelniac - czymkolwiek. elko)
Im bardziej czytam ten temat i widzę jakiś wojtkow Michałów dianki jakieś sitka osy chuj wie co jeszcze tym bardziej się utwierdzam że ten Wrocław jest popierdolony i pomyśleć że chciałem się tam przenieść xd. I pomyśleć że niedawno był beef guziora i zioła i spojrzeć gdzie jest jeden i drugi..
-
rubinstein
teraz wrocław to taka troche ukraina w dodatku
Hehehe glamrap nie zawodzi. Z przyzwyczajenia przeszedłem do sekcji komentarzy i tam jest link do filmiku jak ten Adrian wali laskę ze zdjęcia zrzutki Zioła w pociąguFooter pisze: ↑26 cze 2019, 21:01 no i wylądował na glamrapie https://glamrap.pl/raper-ziolo-ma-dlugi ... a-wakacje/a może to akcja promocyjna nowej płyty?!
-
rubinstein
Adrian, jebany cpunie, jak ja cie kurwa szanuje