Zioło

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Dancio

Re: Zioło

Post autor: Dancio »

Chyba miałeś namyśli narkomanów. Nie bój się użyć tego słowa.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Footer

Post autor: Footer »

no i wylądował na glamrapie https://glamrap.pl/raper-ziolo-ma-dlugi ... a-wakacje/ :lol: a może to akcja promocyjna nowej płyty?!
rubinstein

Post autor: rubinstein »

>vichan
>glamrap
bez kitu, czas sie zatrzymal
Spoiler
zgoliłby te zakolaki, bez kitu, chyba ze go na maszynke nie stac. on jest 93? jesli tak to :what:
z drugiej strony, chlop ma teraz chyba powazniejsze problemy...
Spoiler
na glowie
Spoiler
przepraszam
Spoiler
nie moglem sie powstrzymac
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

Naprawdę szkoda, że to wszystko się tak potoczyło. Zioło i cała ekipa Rzeczy miała dla mnie ogromny potencjał.

@rubinstein Skoro Zioło obchodzi 30 urodziny, to jest z 89. QUICK MATHS.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Awatar użytkownika
basic

Post autor: basic »

czekam aż wjedzie do Jacy z jak to ogarnąć
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Plot twist. Nr konta to konto domu dziecka. Ziolo nagrał płytę, i każdy, kto przelał jakąkolwiek kwotę, za tydzień znajdzie ją w skrzynce pocztowej. Oprocz tego rusza pre-order i w sierpniu ziooło leci sobie na wakacje. Wszyscy biją brawa, a zioło się śmieje, bo on zawsze śmieszkiem był.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
rubinstein

Suseł pisze: 26 cze 2019, 22:05 Naprawdę szkoda, że to wszystko się tak potoczyło. Zioło i cała ekipa Rzeczy miała dla mnie ogromny potencjał.

@rubinstein Skoro Zioło obchodzi 30 urodziny, to jest z 89. QUICK MATHS.
ah, faktycznie, cos mi wlasnie nie pasowalo... 89 to ja mam chyba IQ, ugh
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

MalkoNTENT pisze: 26 cze 2019, 22:20 Plot twist. Nr konta to konto domu dziecka. Ziolo nagrał płytę, i każdy, kto przelał jakąkolwiek kwotę, za tydzień znajdzie ją w skrzynce pocztowej.
Miejmy nadzieję, że Solar z SB nie czyta forum, bo to brzmi jak kolejna rewolucyjna akcja do której byłby zdolny po udawaniu pogrzebów i kończeniu karier. Tylko po jakichś małych poprawkach i obowiązkowym umieszczeniu Quebonafide w którymś momencie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Prawilnie przypominam
Spoiler
Nie no, ucieszyłbym się gdyby się okazało że Z. nie jest heroinistą z długami i martwą ex oraz nagrał nową płytę na trzydziestkę
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

No ale wtedy by wrzucił na fp bo większy zasięg
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Iszji pisze: 26 cze 2019, 19:59 Gość jest ewidetnie uzależniony i szkoda szczerze widzieć jak swój potencjał artystyczny spala w brownie. Mam nadzieję że Wojtka nie spotka to samo bo choć on sam zrobił odcinkę ? Od palefale to ta jego dziewoja wygląda jak kazus laski Pinkmana z breaking bad
a kto to Wojtek i jego laska?
Awatar użytkownika
dwupak

Post autor: dwupak »

michal wojtek raper z wroclawia, a jego dziewczyna nie wiem po co tu byla wspomniana
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
rubinstein

bo slynny adrian sitko ja srał i ona sie rżnie lepiej od drewna w tartaku, a michał kundel z nia jest. post Sitki z czanów (z aftertastem autorstwa MW w embedzie)
Spoiler
Żyje, ledwo co się odkochałem. Niby krótki związek ale była mi bardzo bliska i raczej nie powiem złego słowa o niej bo nic mi nie zrobiła. Plus z nią były NAJLEPSZE SEKSY EVER.

Raz poprosiła bym ją mocniej uderzył w twarz. Tak też zrobiłem a ona straciła wzrok na minutę i zaczęła płakać myślę O KURWA

>przepraszam kochanie ja n-

na co ona

>właśnie fajnie ;>

NO CUD DZIEWCZYNA. Niestety nie kochała mnie tylko traktowała jako wakacyjny romans i bolca na boku, nie dziwię się jej.

Also Noemi nienawidzi Dianki (wow, niesamowite….) bo ta chciała rozjebać jej związek z tym jej raperem Michałem Wojtkiem.

Pozdro Michał, serio życzę wam szczęścia, szanuj skarb który masz. Ile pali?
niezalezne sledstwo wykazalo, ze michal wojtek ma u siebie na profilu (https://www.facebook.com/wojtegg/) tkaie zdjecie z kotkiem, a to jest niby kotek tej noemi i ona sie udzielila w jednym z komci, ze to jej kot wlasnie.
https://www.facebook.com/nomi.gejman - to ona
pozostawiam gronu ekspertow z triple dżi do oceny

(nic tak naprawde nie jest wazne. siedzimy tutaj dla sensacji, bo co mamy robic. ludzie zyja zyciem innych ludzi - taka nasza natura. a nasze zycia sa z pozoru absurdalnie puste i bezsensowne, wiec trzeba jakkolwiek te proznie wypelniac - czymkolwiek. elko)
DeDoK

Post autor: DeDoK »

michal wojtek jeden numer lubie
riki tiki nie dotykaj narkotyki
taka

Post autor: taka »

A mógł zrobić reedycję jego cedeków i na fajne wakacje w moment by uzbierał
Dancio

Post autor: Dancio »

Kariery zioło już raczej nie zrobi :D

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

svlv96

Post autor: svlv96 »

Im bardziej czytam ten temat i widzę jakiś wojtkow Michałów dianki jakieś sitka osy chuj wie co jeszcze tym bardziej się utwierdzam że ten Wrocław jest popierdolony i pomyśleć że chciałem się tam przenieść xd. I pomyśleć że niedawno był beef guziora i zioła i spojrzeć gdzie jest jeden i drugi..
rubinstein

teraz wrocław to taka troche ukraina w dodatku
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Footer pisze: 26 cze 2019, 21:01 no i wylądował na glamrapie https://glamrap.pl/raper-ziolo-ma-dlugi ... a-wakacje/ :lol: a może to akcja promocyjna nowej płyty?!
Hehehe glamrap nie zawodzi. Z przyzwyczajenia przeszedłem do sekcji komentarzy i tam jest link do filmiku jak ten Adrian wali laskę ze zdjęcia zrzutki Zioła w pociągu :)
rubinstein

Adrian, jebany cpunie, jak ja cie kurwa szanuje :bowdown: :bowdown:
ODPOWIEDZ