Rubin/Kiper-Monument(2024)
Rubin/Kiper-Monument(2024)
Nie Mam pojęcia dlaczego jeszcze nie ma tematu o tej płycie,ale to jest sztos.
Klasyczne połaczenie Mc/Producent.
Jest brudno,są sample skrecze.Klasyczny hip hop na klasycznych bitach.
W zalewie produkcji z pogranicza Rapu i Popu trzeba się cieszyć,że takie płyty jak Monument oraz JOCC Biaka ciągle wychodzą.
TELEDYSKI
Re: Rubin/Kiper-Monument(2024)
to jest wyjebane w kosmos i nie mam żadnych oporów nazwać ten projekt absolutną topką tego roku, fr. wyobraźta sobie polski, poważny take na klimaty zawieszone gdzieś między mobb deep a griseldą, tyle że to jest JESZCZE ciemniejsze brzmieniowo. z tej muzyki wręcz wylewa się noc. piękna odpowiedź na modę na fajnistyczne neo-boombapy - tak się to powinno robić kurwa jego mać, amen.
Dokurwiona płyt. Hipnotyczne, uliczne bity plus kozacki raper. Do tego cuty sztos. Topka roku jak dla mnie
Cuty na tej płycie są przekozackie 
Mały Offtop:
Gadałem z Rubinem chwilę przez Messengera. Zamówiłem płytę przez profil FB Teren Stacja.
Wszystko fajnie, ale kolo wysłał mi płytę - nie dość, że do innego Paczkomatu niż chciałem, to jeszcze do oddalonego ode mnie 3 km.
Pierdole - niech to wróci do niego nie ruszam się nigdzie.Niech wyśle bliżej.
I jeszcze ten tekst
Mały Offtop:
Gadałem z Rubinem chwilę przez Messengera. Zamówiłem płytę przez profil FB Teren Stacja.
Wszystko fajnie, ale kolo wysłał mi płytę - nie dość, że do innego Paczkomatu niż chciałem, to jeszcze do oddalonego ode mnie 3 km.
Pierdole - niech to wróci do niego nie ruszam się nigdzie.Niech wyśle bliżej.
I jeszcze ten tekst
SpokoDobrze, że nie pomyliłem miasta
Dobry album, ale bity>rap.
Niby spoko nawija, ale odsluchalem z trzy razy i żadna linijka w głowie nie została.
Nadal dla mnie ten projekt to odkrycie roku.
Niby spoko nawija, ale odsluchalem z trzy razy i żadna linijka w głowie nie została.
Nadal dla mnie ten projekt to odkrycie roku.