Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
gambler

Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Post autor: gambler »

polkos props, ładnie na doswiadczonku wyczekał i poczytał tt zanim się zdecydował
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

- Można podpisać coś, co się widziało. Wówczas można zająć określone stanowisko. Tymczasem mnie nikt oficjalnie nie pytał, czy złożę swój podpis. Nikt oficjalnie nie przysłał mi pisma - wyjaśnił Dariusz Szpakowski w rozmowie z portalem WP Sportowe Fakty.

- Po drugie, nigdy nie byłem i nie jestem doradcą Telewizji Polskiej, a takie błędne informacje pojawiają się w mediach. Po trzecie, byłem parę razy w takiej sytuacji jak Przemek Babiarz. Bardzo mu współczuję i wiem, co czuje. Myślę, że jego odsunięcie od komentowania pływania i lekkoatletyki to strata dla widzów Telewizji Polskiej - dodał
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

mateko pisze: 30 lip 2024, 16:26 - Po drugie, nigdy nie byłem i nie jestem doradcą Telewizji Polskiej, a takie błędne informacje pojawiają się w mediach. Po trzecie, byłem parę razy w takiej sytuacji jak Przemek Babiarz. Bardzo mu współczuję i wiem, co czuje. Myślę, że jego odsunięcie od komentowania pływania i lekkoatletyki to strata dla widzów Telewizji Polskiej - dodał
to akurat prawda, Szaranowicz w swojej biografii sporo mówi o perypetiach, jakie przechodzili razem z Dareckim i nie podejrzewałbym go o złe intencje z taką przeszłością
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

https://wiadomosci.wp.pl/tajemnicza-kartka-i-pochwaly-o-tvp-ujawniamy-nagranie-z-babiarzem-7055089595800064a pisze:Wirtualna Polska dotarła do nagrania, które pokazuje styl i warunki pracy w mediach publicznych w ostatnich latach. Do komentującego skoki Przemysława Babiarza i Stanisława Snopka podczas zimowych igrzysk olimpijskich trafiła kartka z wiadomością "od prezesa i dyrektora". Wypisane na niej były pochwały w kierunku TVP i złośliwość wobec TVN. Przemysław Babiarz odczytał treść na antenie.
Czyżby było to zagranie va banque ze strony Wirtualnej Polski?
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
joey

mój Boże, ale to źle wygląda :bag:
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

słabo zestarzało się :lol:
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

ale co to za news jest w ogóle, co ten kwiatkowski wyciąga jakieś spleśniałe bułki na wierzch żeby się wybielić, kto o tym pamięta po takim czasie i czy ktokolwiek wtedy miał jakieś wątpliwości, że babiarz sam tego nie wymyślił, tekst w stylu UJAWNIAMY braci karnowskich
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

a co tam źle powiedział Babiarz niby
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

No trzeba udowodnić ze Babiarz był kurwa pisowska by czasem ktoś z sekty nie zadawał pytań, jak wyciągają zdjęcia ma których znajdują się wspólnie z kurskim jako dowód na cokolwiek
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Markiem Czyżem go zastąpić trzeba, bo jeszcze ma trochę wolnego czasu ten propagandzista klasy deluxe
Awatar użytkownika
joey

mnie się wydaje, że nie powinien sobie pozwolić na taką sytuację w ogóle i to jest mój problem, treść wystąpienia bez znaczenia raczej
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Będzie powrót do FootTrucka
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

czy kwiatek jest jednym z najwiekszych c-wordow w polskiej pilce? nie wiem, choc sie domyslam
Awatar użytkownika
mql
Moderator

haha no ta akcja z wypuszczeniem przypadkiem dziennikarzom filmu z Babiarzem, tak zupełnie z bomby, jak się akurat narracja zaczęła sypać to idealne podsumowanie typa
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

chcialbym skorzystac z okazji i podziekowac JE trenerowi Michałowi Probierzowi za wyjebanie tego peta z reprezentacji
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

kwiatkowski chuj ci na matkę jeśli to czytasz
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
vania

Post autor: vania »

pewnie go wezmą do meczyków :bag:
Awatar użytkownika
joey

Kołotńesque zarządzanie redakcją
Romanowi ostatecznie chyba wyszło na dobre, ale nie wiem czy ego pana Kwiatkowskiego wytrzyma, kiedy słuchać go będzie jedynie żona, najbliżsi i ewentualni widzowie kanału przeciek futbolu
mam tylko nadzieję, że jak już wszędzie popali mosty, to wyda książkę i wyjaśni tajemnice pokoju hotelowego na mundialu, przewrotki Glika i wszystkich innych afer, które umiejętnie zamiatał pod dywan
Awatar użytkownika
mql
Moderator

nie no Kołtoń pomimo masy wad to jednak niekwestionowany pasjonat, a Kwiatkowski? może się spełnia w wynoszeniu info, życiu w cieniu, w szarej strefie? ot, człowiek z cienia jak lecarre'owski Smiley
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

ale pajac z tego Kwiatkowskiego
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ODPOWIEDZ