rusina
Re: rusina
Linkowanie czyichś postów na zewnątrz żeby potem samemu o tym donieść i obserwować reakcję, coś nowego
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
trochę cię poniosło swn ale pod tezę w sam raz
))
Wysłałem linki do tematu, odpisał to co na screen widać, wrzuciłem żebyście wiedzieli, że temat czytany i tyle. Rozumiem, że jest zakaz podsyłania raperom linków do ślizgawki. Jak sento miał jeszcze mało odbiorców na ig to też miał wysłany link do tematu, niestety nie odczytał
trochę luzu
Wysłałem linki do tematu, odpisał to co na screen widać, wrzuciłem żebyście wiedzieli, że temat czytany i tyle. Rozumiem, że jest zakaz podsyłania raperom linków do ślizgawki. Jak sento miał jeszcze mało odbiorców na ig to też miał wysłany link do tematu, niestety nie odczytał
trochę luzu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
a wyjasnij mi proszewujot pisze: ↑30 lip 2024, 17:10 Wysłałem linki do tematu, odpisał to co na screen widać, wrzuciłem żebyście wiedzieli, że temat czytany i tyle. Rozumiem, że jest zakaz podsyłania raperom linków do ślizgawki. Jak sento miał jeszcze mało odbiorców na ig to też miał wysłany link do tematu, niestety nie odczytał![]()
po chuj
- zemsta1camzata
tak samo jak wysyłałeś screeny postów badmana do tancerki a potem mnie na minę wpierdalałeś
wg tabelki od @strobe otrzymałeś 90 pkt
jebać ciebie konfituro, do spodu
wg tabelki od @strobe otrzymałeś 90 pkt
jebać ciebie konfituro, do spodu
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
napiszesz to jeszcze 711 razy i być może stanie się prawdą
Dodano po 2 minutach 3 sekundach:
już zapomniałaś jak szybko po nocy swoje posty z discorda usuwałaś razem ze zmianą nicku i profilowego? Hatfu
Spoiler
kurwo
już zapomniałaś
Spoiler
kurwo
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
- zemsta1camzata
szkoda, że twoja mama czegoś nie usunęła w latach 90 xpp
Spoiler
oczywiście chodzi o folder system32 na dysku c
jaki dresscode? w klubie w dresach
w koncu serio jakiegos normalnego gostka wpierdolicie na mine z tym pucowaniem sie do raperow kto brzydko napisal a kto cos gdzies znalazl, przeciez jest cala gromadka ktora ma na tyle pospinane dupy ze chcialo by im sie to czytac i rozkminiac, z pamieci nawet malik ktory potrafil udostepniac profile jakichs gnojow z komentarzy robic im publiczny roasting, a wiadomo jak dziala spoleczenstwo i nagle na profil [albo strone teraz] wbija ci pol miliona wczutych obserwujacych ciapaka bo obraziles im bozka
nagrody wam za to nie wyciagnie z tej drillowej torebki na ramieniu to po chuj z tym leciec i walic do gniazda
nagrody wam za to nie wyciagnie z tej drillowej torebki na ramieniu to po chuj z tym leciec i walic do gniazda
- Moltisanti
Dorosly chlop podlizuje się podrzędnym raperom wysyłając im jakieś posty z jakiegos forumka
kochasz go kurwa?
No jak widać konfident o ksywie wujot go kochaMoltisanti pisze: ↑30 lip 2024, 21:30 Dorosly chlop podlizuje się podrzędnym raperom wysyłając im jakieś posty z jakiegos forumka kochasz go kurwa?
Dodano po 8 minutach 38 sekundach:
pewnie teraz w tym momencie wali do niego konia
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪