Livescore IO 2024 Paryż
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: Livescore IO 2024 Paryż
co to za debilny pomysł, że ostatnie mecze w fazie grupowej nie są o tej samej godzinie tylko australia z grecją będzie o 13:30 a kanada z hiszpanią o 17:15 xdd
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
w ogóle nie interesuje się w ogóle tenisem kobiet, bo to nuda w huj, ale jeżeli typiara, która przez ostatnie 5 lat wygrała szlema na tym korcie 4 razy i w sumie nie ma dla niej lepszego miejsca na świecie do wygrywania, tego złota by nie dowiozła, to byłoby to ja wiem? jakieś top 3 sensacji igrzysk?
a co do siatkówki mam jakąś dziwną czutkę, że prędzej kobiety zgarną jakiś brąz niż mężczyźni cokolwiek
a co do siatkówki mam jakąś dziwną czutkę, że prędzej kobiety zgarną jakiś brąz niż mężczyźni cokolwiek
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- zemsta1camzata
no w sumie tak, ale nie czaję dalej tego, skoro i tak mają te dwie hale do grania (jedna w lille i jedna w paryżu) to mogli ostatnią kolejkę ustalić że jeden mecz jest w paryżu a drugi w lille
tak to hiszpanie będą mogli kombinować znając już wynik meczu greków z australijczykami
- scam_sakawa
Ja wiem, że gra się jak przeciwnik pozwala, ale z Egiptem to Polska wyglądała chujowo.
Jutrzejszy mecz wiele powie, mam obawy przed tą Brazylią
Na dziewczynach nie ma presji i one dla mnie mentalnie są bardziej gotowe na medal niż męska repka
Dzisiaj jeszcze koszykówka 3x3 i Polacy
Jutrzejszy mecz wiele powie, mam obawy przed tą Brazylią
Na dziewczynach nie ma presji i one dla mnie mentalnie są bardziej gotowe na medal niż męska repka
Dzisiaj jeszcze koszykówka 3x3 i Polacy
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Korben Dallas
z tego co znalazłem to kwestia "optymalizacji budżetu" i 3 godzinnej podrózy do Lille na mecz (co wynika jak zakładam że koszykarz są skwaterowani gdzieś tam a nie w wiosce olimpijskiej)zemsta1camzata pisze: ↑30 lip 2024, 15:19no w sumie tak, ale nie czaję dalej tego, skoro i tak mają te dwie hale do grania (jedna w lille i jedna w paryżu) to mogli ostatnią kolejkę ustalić że jeden mecz jest w paryżu a drugi w lille
tak to hiszpanie będą mogli kombinować znając już wynik meczu greków z australijczykami![]()
- zemsta1camzata
nie wiem jak reszta, ale amerykanie są w paryżu zakwaterowani i dojeżdżają pociągiem do lille (btw dla niektórych z nich to pewnie pierwsza w życiu podróż pociągiem
)
- Korben Dallas
one przed usa miały jeszcze jakiś mecz czy turniej zaczyna się od ćwierćfinału?
- Korben Dallas
zawsze mam bekę z tych darć u kobiet po zdobytych punktach xd
nie oglądałem facetów wczoraj, też mają taki zwyczaj?
nie oglądałem facetów wczoraj, też mają taki zwyczaj?
- Korben Dallas
ale walą konia 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ach kurwa, narobiła nadziei
chuj z tym 
po zawodach
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- Korben Dallas
masakra ta końcówka, będzie walka o brąz z Chinkami
Anybody else want to negotiate?
ja pierdole po to dogoniła żeby się zaraz posypać
medalu pewnie nie będzie, widzę że to w ogóle drużynowe mistrzynie świata, więc wzorcowy scenariusz dla niespełnionej polskiej nadziei
medalu pewnie nie będzie, widzę że to w ogóle drużynowe mistrzynie świata, więc wzorcowy scenariusz dla niespełnionej polskiej nadziei
Ostatnio zmieniony 30 lip 2024, 16:52 przez sztyc, łącznie zmieniany 1 raz.
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----