XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie (Paryż 2024)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie (Paryż 2024)
Chłop spod Piły bije się w judo, na TVP Sport wielki baner OGLĄDAJ WALKĘ POLAKA, klikasz w link, a tu żeńska Holandia - Turcja w tą siatkówkę zajebaną 
siatkarozfile już próbują wszystkiego by przyciągnąć do tego sportu by ktokolwiek oglądał te spotkania
może nie zdążyłeś po prostu, ta walka trwała jakieś półtorej minuty, wpierdol oczywiście
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Dzięki uprzejmości włoskiej telewizji zdążyłem, w TVP Sport dalej leciała siatkówka.
Kurde Linette z Paolini o tej samej co Iga gra, ale no chyba ten pierwszy mecz się ciekawiej zapowiada. A potem już oni:

a, nie ten temat
Spoiler

a, nie ten temat
Ta oficjalna aplikacja olimpiady to nawet całkiem sprawna, dodajesz sobie reprezentacje do ulubionych, ładnie możesz sobie wyfiltrowac występy i jeszcze gdy jest występ z szansa na medal to automatycznie dostajesz powiadomienie
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
Ale rozjebał Gestin jezusie kochany

Spoiler
zenujace oswiadczenie w sumie pasujace do autora
ta droga ide dalej
https://olympics.app.link/a57dOEUxajb
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
ale śmieć 
słowem dekady powinno być HEJT.
wszemdziem hejt obrażajom mniem
słowem dekady powinno być HEJT.
wszemdziem hejt obrażajom mniem
niesamowity to jest dyzma, w ogóle typ powinien być wzorem dla @saturn i w ogóle kogokolwiek tutaj, że można zajść w życiu tak daleko będąc przynieśpodajpozamiatajem przygłupich piłkarzy oraz umiejąc zrobić rezerwację w trivago i w ryanair, bo nawet angielskiego to on za bardzo nie zna (Kiedy Lewandowski powiedział, że " Bayern to poważny klub", Jakub Kwiatkowski przetłumaczył, że "Bayern nie jest poważnym klubem". "Powtórzyłem to, co usłyszałem" - powiedział potem Kwiatkowski)
i jeszcze kurwa ktoś uznał, że misio się nadaje na stanowisko dyrektorskie, a po tylu latach szukania noclegów to on byłby idealnym kandydatem co najwyżej na process senior analyst na booking.com
a co do pana przemysława babiarza miałem z nim kiedyś przyjemność uciąć niezwykle sympatyczną pogawędkę o dość biegunowo odbiegających się od siebie tematach przy okazji udziału w popularnym teleturnieju, bardzo wysoka kultura osobista i zero gwiazdorstwa, co w tym pałacu obrzydliwej bufonady jakim jest tvp pozostaje ogromną wartością samą w sobie - ani przez chwilę nie miałem poczucia, że rozmawia ze mną z przymusu, po fakcie oczywiście pozwoliłem mu ze sobą zrobić zdjęcie, które pokazałem potem mamie jako wiernej fance zawodów lekkoatletycznych komentowanych przez pana przemka, zatem ŚLIZGAWKA WSPIERA WOMANIZERA, zobaczycie, że on jeszcze wróci na te igrzyska
i jeszcze kurwa ktoś uznał, że misio się nadaje na stanowisko dyrektorskie, a po tylu latach szukania noclegów to on byłby idealnym kandydatem co najwyżej na process senior analyst na booking.com
a co do pana przemysława babiarza miałem z nim kiedyś przyjemność uciąć niezwykle sympatyczną pogawędkę o dość biegunowo odbiegających się od siebie tematach przy okazji udziału w popularnym teleturnieju, bardzo wysoka kultura osobista i zero gwiazdorstwa, co w tym pałacu obrzydliwej bufonady jakim jest tvp pozostaje ogromną wartością samą w sobie - ani przez chwilę nie miałem poczucia, że rozmawia ze mną z przymusu, po fakcie oczywiście pozwoliłem mu ze sobą zrobić zdjęcie, które pokazałem potem mamie jako wiernej fance zawodów lekkoatletycznych komentowanych przez pana przemka, zatem ŚLIZGAWKA WSPIERA WOMANIZERA, zobaczycie, że on jeszcze wróci na te igrzyska
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Zachowane obrazki olimpiady 1908
trzeba go jak najszybciej odsunąć od drużyny
Tak w ogóle chyba nikt jeszcze nie wspominał
W Google Play możecie sobie popykać w Olimpiadę.
Ponoć to oficjalna gra na Igrzyska
https://play.google.com/store/apps/deta ... ympics2024
Szału to to nie robi.Tak szczerze powiem
W Google Play możecie sobie popykać w Olimpiadę.
Ponoć to oficjalna gra na Igrzyska
https://play.google.com/store/apps/deta ... ympics2024
Szału to to nie robi.Tak szczerze powiem
Ten Kwiatkowski i to oświadczenie
props dla Probierza, że go z tej naszej kadry od razu postanowił wypierdolić, Michniewicz zresztą też mówił o nim niepochlebnie
KRRIT wszczyna postępowanie w sprawie Babiarza
https://przegladsportowy.onet.pl/igrzys ... ym/sypsz3q
https://przegladsportowy.onet.pl/igrzys ... ym/sypsz3q
Beka z tego Masiuka, pływacki odpowiednik Ćwielonga.