Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
bez kitu - od Pana Macieja trzy huje w bok, a jakiekolwiek kwestie podnosić należy po prostu przed pfronem
Odciąłem się odrobinę, jak nie możecie to nie piszcie.
Jak relacje Legia-Zagłębie-BKS po ostatniej akcji?
Jak relacje Legia-Zagłębie-BKS po ostatniej akcji?
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
chłop z ksp dostał dwa lata zakazu stadionowego za wywieszenie baneru "strefa wolna od lgbt"
Śnieg Garbatym Nosom
po tej akcji z ruskimi to i wielu chłopaków z Zagłębia się od Legii odwróciło
Śnieg Garbatym Nosom
Dzięki. Bardziej chodziło mi o relacje w trójce po wjeździe Legii do BB na trening chłopaków z BKS'u. Jak się do tego ustosunkuje Zagłębie.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
wiesz, po tej sytuacji jednak były wspólne harce, jak chociażby na WSH i Ruch, więc czy wielu to bym nie powiedział, jednak jakiś tam mały smród się ciągnie
@Godhand myślę, że Legia potrzebowała dać taki "pokaz siły", aby utwierdzić innych w przekonaniu, że nie są słabi w stosunku do Bielska, poza tym raczej będą się ignorować w towarzystwie ZS.
Ostatnio zmieniony 01 sie 2024, 12:39 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
Kotwica, a właściwie jakieś FC Pogoni traci flagę na rzecz... chłopa z KKN na wózku.
jest gdzieś nagranie z tego? przecież to brzmi kuriozalnie 
Śnieg Garbatym Nosom
-
Bisclavret
Nie rozumiem czemu ten filmik robi taką furorę, przecież placki na sektor gości się zamawia od 20 lat
Spoko, niedługo odkryją, że kibice przeciwnika mimo braku sztamy czasem podrzucą prowiant na powrót 
MalinowyJogurt 2
nawet zaśmiane, a szama czy prowiant normalna sprawa, no ale nie dla wszystkich oczywiście
Oznaczyłbyś przynajmniej.
Ostatnio gadałem z jakimś ziomeczkiem na imprezie bo to zwykły chłopaczek, że no afery, burdy na trybunach.
I tak mnie wkurwia od dawna, że media zawsze pierdolą o kibolach, kibicach, aferach na stadionach, a nigdy nie powiedzą, że ruch kibicowski odnawia domy dziecka czy kupuje się karetki dla centrum zdrowia dziecka czy pomaganiu kombatantom.
Raz na ruski rok może wspomni się o tym.
Nawet jak jakiś kibic skończy w szpitalu bo w trakcie meczu spadł, zasłabł - i jak wyjdzie - to nie ma jak wrócić do domu to pomogą.
Ostatnio gadałem z jakimś ziomeczkiem na imprezie bo to zwykły chłopaczek, że no afery, burdy na trybunach.
I tak mnie wkurwia od dawna, że media zawsze pierdolą o kibolach, kibicach, aferach na stadionach, a nigdy nie powiedzą, że ruch kibicowski odnawia domy dziecka czy kupuje się karetki dla centrum zdrowia dziecka czy pomaganiu kombatantom.
Raz na ruski rok może wspomni się o tym.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- zemsta1camzata
pablo escobar również dbał o lokalną społeczność w medellin
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
To fakt 
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
-
Bisclavret
W Polsce to nawet jak podczas tak zwanej ustawki przerwanej przez policję któryś z uczestników znajdzie się po niewłaściwej stronie to mu u wroga włos z głowy nie spadnie, słyszałem nieraz o przypadku że po awanturze w lesie atakowani któregoś z atakujących zabrali do siebie do samochodu mimo że obie ekipy darzyły się wyjątkową nienawiścią.