XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie (Paryż 2024)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie (Paryż 2024)
No szkoda. Co prawda do komentowania skoków się niezbyt nadawał, ale w pływaniu, a szczególnie w lekkiej jeszcze w duecie z Chmarą, top.
PDW Babiarz, pływanie i lekka bez niego to chuj a nie igrzyska
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
jakie to są cwele
babiarz i tak opisał to najłagodniej jak się dało, bo nie skomentował nawet przebierańców pląsających po scenie którzy huj wie co tam w ogóle robili na otwarciu imprezy SPORTOWEJ i od tego trzeba było zacząć, a nie od wykładów która baba w którym roku wymyśliła aborcje
kupować paluszki beskidzkie, przełączać na eurosport & republike
kupować paluszki beskidzkie, przełączać na eurosport & republike
- zemsta1camzata
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- piernikowyskoczek
Bisclavret pisze: ↑27 lip 2024, 15:18 No ładnie się kurwy ośmieszyły, szkoda tylko sympatycznego pana Przemysława
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
musicie się więcej uśmiechać po prostu
trójkąt bermudzki wola mokotów
Gdzieś czytałem że transgenderowcy na otwarciu byli po to żeby im zamknąć japy, w razie gdyby nagle zaczęli się domagać zniesienia podziału na płeć w różnych dyscyplinach juz w trakcie igrzysk. Jeżeli tak to sprytny ruch.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
-
Bisclavret
Przejmowanie się postulatamu chorych psychicznie ludzi, Himalaje sprytu
równie dobrze można przekonywać do swojego punktu widzenia gadającego do siebie idiotę na peronie chodzącego w kółko pół dnia
kowal czawi babiarz
O kurde slizgawka 
Ponieważ byłem na wycieczce, widzie sporo mnie ominęło.
Co takiego powiedział Babiarz, że go zawiesili??
Ponieważ byłem na wycieczce, widzie sporo mnie ominęło.
Co takiego powiedział Babiarz, że go zawiesili??
- Świat bez nieba, narodów i religii. To jest wizja pokoju, który ma wszystkich ogarnąć. To jest wizja komunizmu, niestety - mówił.
koniec phobos w dziale sport eh koniec swiata jaki znalem
a wtedy co ośrodek zachowań rasistowskich przed finałem LM się do Marciniaka przypierdolil to nie komentował? no nie komentował
Dodano po 6 minutach 6 sekundach:
Dodano po 6 minutach 6 sekundach:
Połas pisze: ↑27 lip 2024, 15:57 Kwiatkowski to pewnie chuja miał do gadania, jak chciał utrzymać ciepłą posadkę. Przyszedł pewnie sms od wkurwionego, lecz uśmiechniętego, Syguta i nara. I tak się dziwiłem, że Babiarz się uchował, bo przecież na chwilę przed IO wypierdolono z TVP pożegnał się Kurzajewski. Teraz znaleźli doskonały powód, żeby się go pozbyć.
https://wiadomosci.wp.pl/kulisy-zawiesz ... 619567648a
wiedziałem, że to ta pała
ta droga ide dalej
No, czyli jak myślałem, szukają czegokolwiek, żeby Babiarza wypierdolić. Aczkolwiek uśmiechnięta TVP chyba nie przewidziała, że za Przemkiem teraz stanie część lewicowych dziennikarzy czy polityków 

no od stycznia chcieli go wypierdolić, to czekali akurat do końcówki lipca, w trakcie olimpiady, gdy trochę chłopa poniosło, tak na 150 zł i dwa punkty karne, w momencie, gdy cała Polska patrzy, a te gamonie mu prawo jazdy zabierają. Zawsze mieli łeb do interesów
cztery żubry i dwie kurwy