XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie (Paryż 2024)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie(Paryż 2024)
jest i paluch 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
co to za pedałówa tam jest, przed chwilą michał bajor pomalowany na niebiesko z avatara coś tam falsecikiem śpiewał
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
nie no ten smerf to juz przesada, ciarki zanady
Spoiler
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Oglądam właśnie i gruba czopka, szczególnie biorąc pod uwagę że mam wyciszony dźwięk to wygląda jak jakieś wzywanie cthulhu albo szatana przez plemię bab z brodą
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ale z muslimów beki nie kręcą chyba że coś przeoczyłem
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Beka z ciapaków się skończyła się w 2015 po ataku na Charlie Hebdo
Ale chujnia to rozpoczecie xD oczywiscie z chrzescijan beka cisnieta do przedostatniego dnia sadu ostatecznego, ale niech tylko charlie hebdo cos napisze o ramadanie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Ale jaka akcja z Koranu miałaby przemówić do naszej wyobraźni w chrześcijańskiej Europie
Ale przecwelone i spedalone to otwarcie igrzysk. Takiego nagromadzenia tranzystorów, elgiebetów i murzynów w perukach dawno nie widziałem w jednym miejscu. Pocieszam się jednak, że pewnego dnia spadnie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten syf z europejskich ulic
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
John Lennon to stara kurwa
Przemysław Babiarz props
Przemysław Babiarz props
Ale czaisz że Islam to religia pokoju, to że są odłamy tej religii z pojebami tak samo można powiedzieć o religii katolickiej co mordowała niewinnych ludzi podczas inkwizycji, ale oczywiście niedojebani umysłowo Polacy każdego muzułmanina do tego samego wora wrzucają
W Uk oprócz tej english defence league każdy ma wyjebane w ciapków bo są nie groźni, wręcz przeciwnie, są pokojowo nastawieni, oczywiście trafia się jakieś zjeby z Somalii czy Nigerii ale ci z Pakistanu,Indii czy Libii których jest zdecydowana większość, powiedziałbym 90% są spokojni
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
eldoka też gdzieś kiedyś przeczytał że islam to religia pokoju a teraz pedały przykręca, apeluję o rozwagę póki nie jest za późno, a co do paryża to ciekawe czy bezdomnych z powrotem przywiozą po igrzyskach czy do wora zawinięci
nom w islamie idlamy religii pokoju to 1 promil a w chrześcijaństwie 99,999% taka roznica, pakisy spoko, tu sie zgodze
świadomość swojej ignorancji
Ty chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi, nie wi3m po co mi napisałeś to wszystko, doskonale zdaje sobie z tego sprawę.d3nt pisze: ↑27 lip 2024, 0:53Ale czaisz że Islam to religia pokoju, to że są odłamy tej religii z pojebami tak samo można powiedzieć o religii katolickiej co mordowała niewinnych ludzi podczas inkwizycji, ale oczywiście niedojebani umysłowo Polacy każdego muzułmanina do tego samego wora wrzucają
W Uk oprócz tej english defence league każdy ma wyjebane w ciapków bo są nie groźni, wręcz przeciwnie, są pokojowo nastawieni, oczywiście trafia się jakieś zjeby z Somalii czy Nigerii ale ci z Pakistanu,Indii czy Libii których jest zdecydowana większość, powiedziałbym 90% są spokojni
props za tą wieczerzę, dobra beka z oburzonego katotalibanu
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce