Bladee - Cold Visions (2024)
Re: Bladee - Cold Visions (2024)
to samo z KING NOTHINGG, niesamowite sa te utwory i ciezko w ogole uwierzyc w ich powstanie

kolejne mv wlasnie droplo
od premiery wracam reguralnie, szkoda ze za koncert zaporowa cena w porownaniu do calego dg dwa lata temu
na dg kupilem bilet za jakos 30-40zl od szweda z ticketswapa, pozdro dla niego moze teraz tez sie tak uda
ja wlasnie to samo odkupilem od jakiegos ziomka wtedy za 10 euro i to jeszcze przed pierwszym terminem grubo
- mlodykociak
ale bedzie jebac na tym koncercie
btw cold visions solidny kandydat do aoty, a ten sample to jest kurwa mistrzostwo
https://www.instagram.com/gothboyclique ... mg_index=2
btw cold visions solidny kandydat do aoty, a ten sample to jest kurwa mistrzostwo
https://www.instagram.com/gothboyclique ... mg_index=2
wklad jamesa ferraro w ten projekt to istna truskawka na torcie gravity very up do chuja pana mamy aoty
wyslano z macbooka uzywajac safari
wyslano z macbooka uzywajac safari
ja sie do tego albumu nie moge przekonac za huj
mam nadzieje ze na koncercie bedzie jak najmniej trakow z niego bo lipa inaczej
mam nadzieje ze na koncercie bedzie jak najmniej trakow z niego bo lipa inaczej
no ta to zrozumiale bo nie dosc ze to acquired taste to do tego trzeba byc przynajmniej lekko pierdolnietym na bani zeby ci siadlo (dodatkowe punkty za bycie borderline)
ja lubie drain gang i bladee mam na nim 12k scrobbli na lastfm a jeszcze wiecej przed tym by bylo
ale ten album to hujnia po prostu
ale ten album to hujnia po prostu
mam jakos 8k scrobbli alone na tym albumie jak dla mnie to jest to wszystko co chcialem od niego i ulubiony album w calej jego dyskografii
fuck the world
klip do river flows in you
fajny album, thx
czytam posty 000 i się zastanawiam kiedy alternatywki się pojawiły na ślizgawce, czy po prostu swagerska młodzież tak rozmawia teraz????
czytam posty 000 i się zastanawiam kiedy alternatywki się pojawiły na ślizgawce, czy po prostu swagerska młodzież tak rozmawia teraz????
nie wiem jak ty ja tutaj jakos od 2018 siedze mozesz po archiwum slizgu starego odkopac moje posty pod aliasem allorone jeszcze jak gdy gimbowalememcess pisze: fajny album, thx
ale no swagerska mlodziez tak robi nevertheless
git album, ale gdyby wszystkie numery które nie zostały wyprodukowane przez F1LTHY'ego zostały z niego wyjebane to byłoby dużo lepiej
większość tych "innych" rzeczy nie jest nawet zła, ale to wygląda dla mnie trochę jakby last minute wjebał jakieś randomowe numery z archiwum na elegancki spójny tape bo mu coś odjebało
większość tych "innych" rzeczy nie jest nawet zła, ale to wygląda dla mnie trochę jakby last minute wjebał jakieś randomowe numery z archiwum na elegancki spójny tape bo mu coś odjebało