Ale do pracy czy w charakterze?
Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Tyle ogłosili
czas decyzji 
może w meczykach będą występy zespołów muzycznych jak u wojewódzkiego na koniec programu
ale on ma punczable ryj
Kowal dzisiaj w Stanie Euro pierdolił coś o ludziach małpopodobnych w Ameryce Południowej. Orłowski w szoku 
A dzisiaj upierdolił sobie, że UEFA osłabiła ofensywę Turków, bo zawiesiła im „dziewiątkę” Demirala. Kapica coś tam próbował nakierować, że to ostoja defensywny, ale zbyt subtelnie
@vego a Montella Ci się nie podoba? Elegancki mężczyzna.
A dzisiaj upierdolił sobie, że UEFA osłabiła ofensywę Turków, bo zawiesiła im „dziewiątkę” Demirala. Kapica coś tam próbował nakierować, że to ostoja defensywny, ale zbyt subtelnie
@vego a Montella Ci się nie podoba? Elegancki mężczyzna.
Haha trafiłem na to też, niezła konsternacja w studio nastała xDKowal dzisiaj w Stanie Euro pierdolił coś o ludziach małpopodobnych w Ameryce Południowej. Orłowski w szoku![]()
piekny prolog dzisiejszych tetrykow
Tak jak uwielbiam Tetryków, tak nie mogę już słuchać pierdolenia o tym, że 15-letni Marcel nie dostał akredytacji na Stal. Wiadomo, że głupie to było ze strony Klimka, ale grzać to przed dwa odcinki to przesada. Aż mi się przypomniało jak dziennikarze byli wzburzeni tym, że Kwiatkowski został wyjebany z PZPN (tu akurat Tetrycy z rigczem). Jest to jednak trochę sekciarskie podejście i jeden za wszystkich, wszyscy za jednego.
A co do Kwiatkowskiego jeszcze, to oczywiście najbardziej spięty Włodar, bo teraz po czasie widać, skąd te wszystkie przecieki szły, ale z perspektywy czasu strasznie cyniczne było to walenie w PZPN, za to że zwolnili typa, który koniec końców na zwolnienie zasługiwał.
A co do Kwiatkowskiego jeszcze, to oczywiście najbardziej spięty Włodar, bo teraz po czasie widać, skąd te wszystkie przecieki szły, ale z perspektywy czasu strasznie cyniczne było to walenie w PZPN, za to że zwolnili typa, który koniec końców na zwolnienie zasługiwał.
dwa odciniki i nie wyłapałeś, że to nie chodzi o brak akredytacji tylko o brak akredytacji umotywowany hipotetycznym atakiem na klub po niezbyt przychylnym wywiadzie? czy po prostu swiadomie manipulujesz? bo ja sluchalem tylko ostatniego 20 minut i to słychać doskonale
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Naprawdę myślisz, że jak piszę, że „to było głupie ze strony Klimka?” to nie ogarniam ogólnego kontekstu?
Wiem skąd się wziął ten brak akredytacji, ale to moim zdaniem nie jest temat na aż taką grzałkę.
Wiem skąd się wziął ten brak akredytacji, ale to moim zdaniem nie jest temat na aż taką grzałkę.
no i zachowany poziom, najgorsze fragmenty tych programów to zawsze dyrdymały Kowalczyka i te bezbeczne piosenki
pierwsza (+ do quizu) była całkiem spoko, ale przy każdej kolejnej Paczul sukcesywnie regres
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
oglądałem ten fragment na żywo i szacun dla żewłaka za trzymanie nerwów na wodzy chociaż było blisko awantury na wizji
to jest lamus dety, w normalnym zyciu na takich sie patrzy z politowaniem
najgorszy ekspert od lat
Straszny cwel, nie pierwszy raz z Żewłakowem się ścięli w tych programikach, ogólnie to od dawna się nie da słuchać podolinskiego, kiedyś jako komentator mi nie przeszkadzał, ale teraz nawet wtedy wkurwia ucho
oczywiście Podoliński najgorszy od zawsze, ja nawet już jego pierdolenia nie słyszę tylko coś tam chrumka przez nos
pedaliński podobny case co ulatowski - huja kiedykolwiek ugrał jako trener, zbija kapitał na tym, że zdążył powłazić w dupę komu trzeba tak, że trzeba by wyciągać jego łeb już operacyjnie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)

-(1).gif)