Sentino
Re: Sentino
Sentino, właśc. Sebastian Enrique Alvarez Pałucki (ur. 8 czerwca 1983 w Berlinie Wschodnim) – niemiecko-polski raper pochodzenia chilijsko-polskiego jest idealnym przykładem tygrysa, który woli przeżyć jeden dzień życiem tygrysa niż sto dni życiem żółwia. W związku z tym, kochani forumowicze, mam do Was pytanko - czy zamienilibyście swoje nierzadko ciężkie żywota na życie Sebastiana Enrique Alvareza biorąc pod uwagę cały bagaż, który on ze sobą dźwiga?
ja często marzę o byciu sentino, siedzisz cały dzień napierdolony koka i drinkami i zaczepiasz ludzi na ulicy 24/7,
no jeszcze mam czas
no jeszcze mam czas
- zemsta1camzata
max w gimnazjum takie coś imponuje
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Albo jak masz 23 lata i marzysz o 16 latkach alternatywkach.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
bombastyczny
dal ktoś wierzy że Seba ma jakiś bagaż do dźwigania? Beka, jego życie to chlanie i walenie jakiegos gowna i odpierdalanie krzywych akcji, po których zawsze spada na cztery łapy bo ma dupochron w postaci starego. Jakby żył w polskich realiach większosci społeczeństwa a nie jako syn milionera to skończyłby jako menel. Gość ma zero pokory bo co nie odpierdoli przez 40 lat życia zawsze cało ze wszystkiego wychodzi. Lamus z psychika nastolatki, nie nauczony pracy, szacunku do pieniądza i zachowujący się jak bananowa dziewczynka w liceum, która wyzywa wszystkich od biedaków, której jedyne zainteresowanie to wieśniackie ubrania i przeglądnie się w lustrze
- scam_sakawa
Powyższy post to esencja mojego zdania na temat tego gansgtera proszącego krzykiem o pomoc policję
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Bo to szczera najprawdziwsza prawda tylko zapomniał dodać ze rowniez najbardziej utalentowany raper jakiego wysrala matka Polka
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
-
bombastyczny
Który od zabójstw lirycznych nie wydał nic dobrego, a tera to nawet raz przesłuchać jest cężko te jego nowe wysrywy
Skandal
Lato
Powww!
Helikopter nad blokiem
Różowy Pył
Givenchy
Algeciras
Rio
A mógłbym duużo więcej kawałków wymienić dobrych.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
-
bombastyczny
No Givenchy albo lato fajne, ale bez pozdjazdu do zabójstw i robić z niego jakiegoś geniusza to jest gruba przesada moim zdaniem,
Prawda jest taka, że chłop ma dryg do muzyki. Potrafi śpiewać, zyje tym,jak ma wene potrafi napierdalać numerami. Jasne, w Polsce spotyka się to z różnym odbiorem bo gość ma swój świat i nawija o rzeczach, którymi w Polsce nikt nie żyje. Co mi się nie podoba to zapatrzenie w materialny świat, dla mnie snobizm to okropna cecha i tego u niego nie lubie. Nie zmienia to faktu że nikt w Polsce jak Sento i mega szanuje pomimo że to odklejony narcyz z dwubiegunówką albo innym borderlinem. On po prostu robi MUZYKE. W Polsce słuchacze rapu biorą wszystko za dosłownie, jak ktoś tworzy jakaś kreacje, "fikcje literacką", to już jest mieszany z błotem. Ja mam w to wyjebane, dla mnie muzyka to tak jak książka, wszystko może być zmyślone, byle bujało i miało fajna melodie czy coś innego co mnie zainteresuje
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
no to by się zgadzało bo mentalnie jestem max w gimnazjum, za to dojrzalym mężczyznom imponuje enzo ebk i nafas
Spoiler
mi też oni imponują jak coś ale widzę tu pewną niekonsekwencję
myślę, że w każdym kraju ktoś kto robi z siebie wielkiego gangstera a spierdala jak pies i woła policję jak ktoś go weryfikuje spotkałby się z chujowym odbiorem szczególnie w środowiskach znanych z dość agresywnych zachowań.
gdyby ta jego wymyślona przewózka za hajs starego ograniczała by się do muzyki to każdy by miał wyjebane ale jak mu się zaczęło wydawać, że to się dzieję naprawdę poza spotify to sytuacja się trochę zmienia
- Karko_Nape
malik montana 1.8mln słuchaczy w tym miesiącu (spotify)
nom, faktycznie
https://glamrap.pl/5-polskich-raperow-w ... z-puchacz/
najśmieszniejsza w tym wszystkim jest oczywiście sugestia ulizanego pinglarza, że kiedykolwiek w top 5 polskich raperów w całej historii miałby się znaleźć kontrowersyjny jan-rapowanie
najśmieszniejsza w tym wszystkim jest oczywiście sugestia ulizanego pinglarza, że kiedykolwiek w top 5 polskich raperów w całej historii miałby się znaleźć kontrowersyjny jan-rapowanie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- Karko_Nape
No zakladam sie ze ascetoholix - suczki tez ma sporo wyswietlen miesięcznie na spotify. Ma najebane tyle sluchaczy bo zrobil mnóstwo featów, zawsze kręcił bengerki pod wielokrotne puszczanie na imprezach i przykleja sie do każdego kto jest potencjaną trampoliną jego kariery. ostatni kawałek który ma teledysk i jest na nim solo ma 250tys wysietlen w 12 dni. I należy patrzeć na to z odpowiedniej prespektywy - nawet jeżeli myślisz że te 250/500 a nawet milion wyswietlen to jest dużo, to kilka lat temu wykrecał kilka/kilkanascie milionów tydzień po premierze. To że nie zniknął całkowicie nie znaczy że nie upadł. Jest sobie taki aktor Piotr Gąsowski, najwieksze jego osiagniecie zyciowe to rola drugoplanowa w Daleko od Noszy sprzed 20 lat. i tak od dwudziestu lat żyje i pracuje na wspomnieniu tej jednej roli.