no wygooglowałem i faktycznie, dzieki że sprostowałęś moją ignorancję
ale w realu to potworne bydle jest, nadgarstki do wymiany po obsłudze takiej bestii
Moderator: con shonery
no wygooglowałem i faktycznie, dzieki że sprostowałęś moją ignorancję
Zginąłem jakieś tysiąc razy próbując uciec z tą zjebaną obrożą na szyi.
No tak, logiczne, że w grze postacie zmieniają zdanie podczas atakuNawet jak zaatakuje, nie zabijaj. Uciekaj tak długo, aż przestanie być wroga. Rozmowa z nią powinna sprawić, że znów Ci zaufa.
buhahah, ale bydlak

Podobno na 90h rozgrywki.Mod, określany jako „wysokiej jakości, rozszerzenie o rozmiarze pełnej gry”, oferuje zupełnie nowe doświadczenie w uniwersum Fallouta. Gracze mogą spodziewać się oryginalnej fabuły, szczegółowo odwzorowanego środowiska, w pełni dubbingowanych postaci, nowych frakcji, broni oraz elementów rozgrywki — wszystko to całkowicie za darmo.
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Trójka miała taki klimat zniszczonego pustkowia. Ja się w niej trochę gubiłem, gdy grałem po raz pierwszy.insane pisze: ↑22 cze 2022, 13:14 zaczalem wczoraj grac po raz pierwszy w trojke na series x i 3h zlecialy jak z bicza strzelil. klimat w tej grze jest cudowny i czuc, ze wojna nuklearna byla stosunkowo niedawno i cywilizacja dopiero zaczyna wstawac z kolan - czego w ogole nie czulem w F4, pewnie przez ten motyw budowania swojej bazy.
jestem teraz na etapie podrozy do rivet city, ale musialem sie cofnac w okolice megaton, zeby troche podlevelowac, bo byly ciezary z super mutantami.