potter pisze: ↑22 lip 2024, 20:33
Przecież musieli kogoś opchnąć, bo się finanse nie zgadzały a zaraz wbija Onana itd, a Diaby już w drugiej połowie sezonu grał mniej i Bailey > on
AV póki co w tym okienku wydała najwięcej na transfery ze wszystkich klubów na świecie, ok 177 milionów. Diaby dobry kocur, świetny miał start w PL
Slot niby zarządał defensywnego pomocnika. Chyba najbardziej paląca pozycja w LFC, bo Endo całego sezonu nie pociągną. W poprzednim był ok, ale mam wrażenie, że grał trochę powyżej możliwości i paradoksalnie może być gorzej.
Na rynku trochę lipa. Fajne opcje jak Hojbjerg, Palhinha i Douglas Luiz już spalone. Moje marzenie to Kimmich lub Bruno Guimares, ale przy tym zarządzie to Hjumland czy Zubimendi byliby turbo sukcesem. Jakieś inne opcje na rynku są?
Ps. Były jakieś ploty o Andre z Brazylii, ale nie wiem, nie znam.
zajebiscie że czyta że ten nowy bramkarz dunczyk co idzie do czelsi to w sumie hujowy jest xd ja kurwa nie wiem co oni myślą że im się overalle sumują bo na tej samej pozycji grają czy o co to tu kurwa chodzi więcej kupcie hujowych bramkarzy normalnie po co wam tylko 5
Z tego projektu i tak nic nie będzie, jedyna nadzieja że hamburgerom znudzi się soccer, chociaż trzeba im przyznać że wybitnym osiągnięciem jest osłabianie kadry z każdym dodatkowym transferem
Ale marudy z was. Chelsea zła, chujowa i w ogóle będzie słabo, słabe transfery etc. Ech. Nie jestem fanem ale no ludzie kochani, jest w czym rzeźbić. A nuz coś tam się wydarzy dobrego. Więcej wiary kurwa.
ConeyIsland pisze: ↑26 lip 2024, 20:01
Ale marudy z was. Chelsea zła, chujowa i w ogóle będzie słabo, słabe transfery etc. Ech. Nie jestem fanem ale no ludzie kochani, jest w czym rzeźbić. A nuz coś tam się wydarzy dobrego. Więcej wiary kurwa.
w czym? dawaj listę nazwisk bo jestem ciekaw w kim tam widzisz potencjał chociaż jako fan czerwonych diabłów możesz mieć lekko zaburzone spojrzenie na świat gdyż trwasz w tym marazmie już w huj lat, a my fani czelsi dopiero zaczynamy
ebismolarek pisze: ↑26 lip 2024, 20:20
McBurnie w Las Palmas xD randomowy transfer w fifie
nie wiem, kurwa, nie wiem może tak randomowy transfer odpali, props za nieoczywisty skauting, no ale jak znam życie to poularny Oli będzie się zataczał w okolicach las canteras.
dobrze że garcia pimienta dostał projekt na jaki zasługuje i już go tam nie ma