Małpa
- marmolad_k2
Re: Małpa
raper jednego albumu, kilka numerów o czymś to była zajaweczka i solidny materiał, dobrze sie tam małpiszon wpierdalał na bity (np w postaw na mnie
), no a co poza tym? właśnie totalna bieda twórcza, nawet na proximite gość brzmiał średnio, nie pamiętam też ani jednego dobrego featu i jeszcze dostał bananem w łeb na własnym koncercie
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
- marmolad_k2
A ja będę bronić Blur i Bóg Nie Gra w Kości (z Mówi kompletnie nic nie pamiętam).
Dodano po 2 minutach 6 sekundach:
A featy miewał dobre, choćby na braciach Kaplińskich, Pariasie czy Za Młodzi na Heroda.
Dodano po 2 minutach 6 sekundach:
A featy miewał dobre, choćby na braciach Kaplińskich, Pariasie czy Za Młodzi na Heroda.
no widzisz ostatnio sobie zamówiłem zmnh i przy odsłuchu tego numeru z małpą pierwsze co pomyślałem to jak bardzo go tam przytłacza bit, w ogóle bez charyzmy i jakiegokolwiek delivery
jeszcze przypominam sobie taki feat na równonocy, gdzie bez kitu mioush już dał lepszą zwrotkę
jeszcze przypominam sobie taki feat na równonocy, gdzie bez kitu mioush już dał lepszą zwrotkę
Ostatnio zmieniony 26 maja 2024, 18:55 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
-
peterkurten
Z goscinek to chyba najlepiej u włodiego
Spoiler
- marmolad_k2
Z drugiej strony rozumiem, że będąc koło 40 nie chciał już rapować o tym, że jest KOTEM i będzie ROZPIERDALAĆ, szczególnie że już nie miał w sobie tego czegoś, co miał w swoim peaku. Niektórzy raperzy mogliby wziąć przykład...
Ciekawe kto? Bo żaden mi nie przychodzi do głowymarmolad_k2 pisze: ↑26 maja 2024, 19:02 Z drugiej strony rozumiem, że będąc koło 40 nie chciał już rapować o tym, że jest KOTEM i będzie ROZPIERDALAĆ, szczególnie że już nie miał w sobie tego czegoś, co miał w swoim peaku. Niektórzy raperzy mogliby wziąć przykład...
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
To=en nowy materiał to smutasowe gówno, debiut knoc był dobry i miał zajebiste beaty. Skała ma beacie Donatana była w pytkę, reszty twórczości nie znam, z wyjątkie Nagapiłem się u Pezeta i Parabole. Jakby nie poszedł w to emo pierdolenie smutasiańskie to dawałby rade.
Ahhh jeszcze to:
Ahhh jeszcze to:
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
wjebał tu włodiego na śniadanie. Szkoda mi tej kultury mash-upów, lepsze to niz te kurwa klipy z plikiem hajsu
AAA z gościnek to lubie tutaj, jak ten cały numer
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
https://www.instagram.com/stories/wroso ... 214587395/
nie umiem zgrywać rolek, więc tak wstawiam.
Wróciłem z Małpy i chuj, że się wyjebał z 6 razy z bitu. Zagrał małolat we mnie
Zagrał calutkie KNOC + Skała na bisie, ludzi więcej niż się spodziewałem biorąc pod uwagę tragiczną promocję.
Bisz zjebał oczywiście jak zwykle, bo na Pollocku i Jestem Bestią ludzie się bawili, a cała reszta to był Blady Król
nie umiem zgrywać rolek, więc tak wstawiam.
Wróciłem z Małpy i chuj, że się wyjebał z 6 razy z bitu. Zagrał małolat we mnie
Zagrał calutkie KNOC + Skała na bisie, ludzi więcej niż się spodziewałem biorąc pod uwagę tragiczną promocję.
Bisz zjebał oczywiście jak zwykle, bo na Pollocku i Jestem Bestią ludzie się bawili, a cała reszta to był Blady Król
Z fajnych goscinek to jeszcze ta lubilem:
Kurde widze ze mam odwrotnie niz forumek i tak jak knoc nie urzekl mnie w ogole tak te najnowsze plyty moga mi podejsc z tego co slyszalem u ziomka w furze
Kurde widze ze mam odwrotnie niz forumek i tak jak knoc nie urzekl mnie w ogole tak te najnowsze plyty moga mi podejsc z tego co slyszalem u ziomka w furze
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
MillValley
https://www.youtube.com/watch?v=UdJr2Occ0fA
Luźno w top 3 co dał
Luźno w top 3 co dał
ja zawsze lubiłem ten wałek. wyjdę tutaj na strasznego kidsa ale pamiętam jak było głośno o tej płycie jak wychodziła - ja wtedy zaczynałem słuchać hibobu na poważniej (wcześniej to jakieś szczeniackie podrygi ala step records + paktofonika), a małpa jawił się wtedy jakimś mesjaszem rapu który robi comeback dekady. co jest w sumie zabawne, bo knoc to jest okrutny nostalgia bait z perspektywy czasu - dobra płyta, klasyk, wiadomo - ale nic wybitnego.
sprawdziłem knoc i myślałem sobie - kurwa mać, jakim cudem to mnie ominęło? kim w ogóle jest ten typ? - ostatecznie film małpa - movie był taki se ale miał swoje momenty. mołotow tez byl jednym z nich
https://www.youtube.com/watch?v=_YQFmH0W5a4
W 43:50 Małpa wspomina o ślizgu
W 43:50 Małpa wspomina o ślizgu