Belmondo
Re: Belmondo
Raz ma podbite lewe oko, a raz prawe - widać że prowo
- KolektywneOswiecenie
Przeczytał co musiał, abstrahując od samych przeprosin, to na szacunek zasługuje outfit Wszechmocnego G, szczególnie czapeczka Zildjiana, pewnie po starym, perkusiście.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
japierdu ale szybki i spektakularny upadek
Spoiler

Ostatnio zmieniony 17 paź 2019, 20:37 przez oyche, łącznie zmieniany 1 raz.
Co to za gówno kurwa, G przeczytał, to niech ona też czyta kurwa
-
rubinstein
wstyd i żenada, ciężko mi powiedzieć, że szkoda chłopa, bo sam sie wpakował w to gówno i to jest kara za brak umiaru.
aczkolwiek piękne prawie 4 lata zafundował nam belmondziarz od strony artystycznej, jak i memicznej, gdyz wszystkie te filmiki typu Młody G robi ruchy, jak i te przypalowe akcje pokroju kwitflipów, pozostana legendarne i bedziemy z nostalgia do nich wracac zawsze i do konca.
mialem ostre i nieprzychylne opinie wobec jego postawy, ale mimo wszystko jednak, gdy ktos kazał mi wciśnąc to przysłowiowe F to pay respects
to wcisnalbym
F
KURWA SPOILERY CHŁOPAKI
aczkolwiek piękne prawie 4 lata zafundował nam belmondziarz od strony artystycznej, jak i memicznej, gdyz wszystkie te filmiki typu Młody G robi ruchy, jak i te przypalowe akcje pokroju kwitflipów, pozostana legendarne i bedziemy z nostalgia do nich wracac zawsze i do konca.
mialem ostre i nieprzychylne opinie wobec jego postawy, ale mimo wszystko jednak, gdy ktos kazał mi wciśnąc to przysłowiowe F to pay respects
to wcisnalbym
F
KURWA SPOILERY CHŁOPAKI
sory ziomek, na tapatalku niewygodnie
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
- przedszkolanek
z tego co widzę, to napisała że nie współżyła seksualnie z Panem Tytusem Szylukiem
połowy nie jestem w stanie przeczytać
połowy nie jestem w stanie przeczytać
robiłem tak z 5 razy w życiu jestem w stanie to zrozumiec lub skumać
- afterlight
nk transkrypcja
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
nie ma tam nic ciekawego oprocz tego, ze belmondo nie ciagnal nikomu paly i ze przeprasza za upublicznienie jego wizerunku bez jego zgody
- przedszkolanek
taka prawnicza nowomowaW związku z udostępnionym przeze mnie w sieci Internet materiałami, na których utrwalony został wizerunek i głos Tytusa Szyluka ps. Belmondo, niniejszym informuję, że materiały nagrane przeze mnie (???) 4 października 2019 r., zostały opublikowane przeze mnie wbrew woli tej(?) osoby.
Oświadczam, że ani Ja, ani osoby trzecie, które w dniu utrwalenia materiałów przebywały(???) ze mną w moim mieszkaniu, nie współżyły seksualnie z Panem Tytusem Szylukiem, ani nie uczestniczyły w jakichkolwiek innych czynnościach o charakterze seksualnym.
Niniejszym przepraszam Tytusa Szyluka za udostępnienie materiałów bez jego zgody i zobowiązuję się do nieczynienia(?) tego w przyszłości.
najważniejszą rzeczą jaką się z tego oświadczenia dowiadujemy jest to że Algida i Rafalala nie byli w mieszkaniu sami
btw fatalna jest polszczyzna tego oświadczenia
Ciekawe co tam się musiało stać za kulisami, że zarówno Rafalala jak i Belmondziarz zaczęli sypać tymi prawniczymi formułkami 
- maly mefedronik
- rakieta_rakieta
wolę takie oświadczenia niż leak seksu oświadczających.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Makawlani pisze:Ciekawe co tam się musiało stać za kulisami, że zarówno Rafalala jak i Belmondziarz zaczęli sypać tymi prawniczymi formułkami
Śmiganie z odkurzaczem w czerwonym fishnet bodystockingu i stringach jest trochę, no tego, czynnością o charakterze seksualnym
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!