Szukam kawałka
- Bunnymen77
Re: Szukam kawałka
Nie, nie, to nie on. Moze łączy ich wspólne hobby, ale nic o tym nie wiem.
Strzelalbym, ze to EP sprzed jakiś 10 lat.
Strzelalbym, ze to EP sprzed jakiś 10 lat.
- Bunnymen77
Dokładnie! Dzięki!
Dodano po 1 minucie 37 sekundach:
To jednak nie EP, a po prostu krótki album, ale trafilem, ze wyszło 10 lat temu
Polecam sprawdzić
Dodano po 1 minucie 37 sekundach:
To jednak nie EP, a po prostu krótki album, ale trafilem, ze wyszło 10 lat temu
Polecam sprawdzić
- gonny_trebor
- Moderator
a te kwitflipy na płytach? chyba pomówiłeś koleś
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Głosowanie
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- Bunnymen77
Jak to nieprawda to wielka sorawa, po prostu coś takiego mi świtało w głowie, mogę się mylić, to miało pomóc w ewentualnym znalezieniu, bo nic wiecej nie pamiętałem.
- marco_pantani
nie moge znalezc tytulu kawałka Kulera, gdzie nawinął: Ja lecce jak na stadio via del mare, marze o hajsie chce zawijac go w samare,
zwracam honor
- the badman
- Artysta
Szukam kawałka to był chyba Solar Białas feat Tetris i Tet dał tam kozacką zwrotkę coś że "niektórzy mają na słuchawkach maybach music...nie bój się walczyć gdy walka jest ciężka, De Palma też miał dostać maline za Scarfeca"a". Jakiś stary mixtape to był
- the badman
- Artysta
No właśnie nie, chyba zniknęło z YT. Nawet na swoim laście nie potrafię znaleźć, chyba se tego nie wymyśiłem
na 99% to był Tet i na 99% w kawałku Solar/ Białas
- ConeyIsland
Pojebales bialasa solara z projektem nasłuch ziomekthe badman pisze: ↑10 sie 2024, 9:25 Szukam kawałka to był chyba Solar Białas feat Tetris i Tet dał tam kozacką zwrotkę coś że "niektórzy mają na słuchawkach maybach music...nie bój się walczyć gdy walka jest ciężka, De Palma też miał dostać maline za Scarfeca"a". Jakiś stary mixtape to był
- the badman
- Artysta
Tak jest, dzięki 
Hej. Szukam kawałka hip hop który słyszałem w radiu w latach 2000. Nie pamiętam dokładnie o czym był kawałek ale była taka wstawka że ktoś puka i ktoś pyta "kto tam?" a ktoś odpowiada "otwieraj ku..wa".
- FruitOffTheWall
szukam kawałka na tym samym bicie, lecz różnica jest taka że murzyn na nim nawijał
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Zachodnia Strona - Dwa I Trzy Zera: Dwa Dwa Zera I Trzy
Cześć od dłuższego czasu szukam w internecie albumu zachodniej strony - Dwa I Trzy Zera: Dwa Dwa Zera I Trzy tutaj więcej info https://rapten.pl/index.php?s=album&id=2010
-
followtherulles
Re: Wers, który siedzi ci właśnie w głowie
Cześć Wszystkim
Poszukuję utworu który ostatni raz słyszałem na wrzuta.pl gdy ta jeszcze istniała... tytuł to Aleja Gwiazd/ wykonawcy chyba Lugo i Redgi
Poszukuję utworu który ostatni raz słyszałem na wrzuta.pl gdy ta jeszcze istniała... tytuł to Aleja Gwiazd/ wykonawcy chyba Lugo i Redgi
- marco_pantani
szukam kawalka, raczej starego i malo znanego
pamietam tylko ze bit byl stosunkowo prosty, nagrany w okolicach 1998-2002, jakis mlody sklad nagrywajacy polprofesjonalnie i jedyne co pamietam z tekstu to cos w stylu: ja sarmata
i nie jest to ascetoholix
pamietam tylko ze bit byl stosunkowo prosty, nagrany w okolicach 1998-2002, jakis mlody sklad nagrywajacy polprofesjonalnie i jedyne co pamietam z tekstu to cos w stylu: ja sarmata
i nie jest to ascetoholix
zwracam honor
Szukam kawałka, w którym w refrenie są skrecze z Quebo - Eden Hazard konkretnie wers "Talią tarota, przetasuj rozdaj", gdzieś mi przeleciało na spotify i nie mogę już zlokalizować, wydawało mi się że Zerologo, ale chyba jednak nie
- Bryx Fenrir
Szukam w sumie to dwóch numerów, jeden jest na bicie Soulpete, byl tam na pewno Laik i Koneser, caly skład sie nazywał Podziemny (coś), pamiętam ze bit to była forteca tam
A drugi to numer VNMa z przed tak 7-9 lat, na refrenie z kimś gdzie ten refren byl taki pełny energii, nie rapowy, na pewno bylo w nim cos o maskach. O samym kawałku niestety więcej nie jestem w stanie powiedzieć, ale kiedyś dużo go słuchałem i za chuja nie moge znaleźć
A drugi to numer VNMa z przed tak 7-9 lat, na refrenie z kimś gdzie ten refren byl taki pełny energii, nie rapowy, na pewno bylo w nim cos o maskach. O samym kawałku niestety więcej nie jestem w stanie powiedzieć, ale kiedyś dużo go słuchałem i za chuja nie moge znaleźć
- ConeyIsland
- Bryx Fenrir
Ja pierdole, ale gość, dzięki