Spoiler

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Bo była większa konkurencja. Messi zagrał świetny Mundial, zaliczając wcześniej całkiem ok sezon w PSG, Mbappe to samo, Haaland nastukał milion goli itd. Teraz nie ma wyraźnego faworyta. Bellingham zjazd i słabe Euro, Vini słaba Copa America, Carvajal to mimo wszystko raczej solidność i metodyczna praca niż efekt wow. Rodri to piłkarz wybitny, a i tak jeśli wygra, to bardziej z biedy, niż z faktu, że jest tym faktycznym numerem jeden. Po prostu Ci z top5 mieli słabą kampanię/przeciętną kampanię i on przez to zasłużył bardziej od nich.Pteh pisze: ↑18 lip 2024, 9:51 To czemu sezon temu Rodri z trypletem, na kierownicy potężnego City, z brameczką w finale LM nie był nawet przez chwilę typowany na zwycięzcę? Daleki jestem od teorii spiskowych, ale to serio wygląda na medialną kampanię anty-Real teraz![]()
I ja nie jestem jego hejterem, uważam, że to super piłkarz jest, no ale kurde bez przesady xd