Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
imo sluszny karny, ale chuj wie jak z tymi rekami jest, kazdy ostatecznie gwizdze jak chce xd
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
nie no słuszny karny, jak za tak ułożone ręce by nie dyktowali to beka
- checollada
Niemcom nie gwizdnęli ręki na euro jak typ zapierdolił w Kukurele, że prawie mu łapę urwało, a tu biedny Kozuki dostał przypadkowo piłka w rękę i karny od razu
ale ja jestem za tym żeby gwizdać ręce w polu karnym normalnie, a nie że naturalnie nienaturalnie chciał nie chcial
Ciekawe czy Buksa coś pokaże w Ekstraklasie, ja mam takie przeczucie, że to będzie drewniak jak chuj xd da mu Lukas 5 karnych strzelić i oby udało się go sprzedać szybko
ale ja jestem za tym żeby gwizdać ręce w polu karnym normalnie, a nie że naturalnie nienaturalnie chciał nie chcial
Ciekawe czy Buksa coś pokaże w Ekstraklasie, ja mam takie przeczucie, że to będzie drewniak jak chuj xd da mu Lukas 5 karnych strzelić i oby udało się go sprzedać szybko
przeciez ishak skiksowal przewrotke, jak niby japoniec tu zawinil nie stojac nawet na linii strzalu
no strasznie chujowi sa jedni i drudzy, co tu duzo gadac
ten manu sanchez to w ogole jakies nieporozumienie
ten manu sanchez to w ogole jakies nieporozumienie
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
nie no wystarczyło żeby japończyk nie podniósł rąk do góry xD to kryminał w polu karnym
to co napisał pardon + tam nawet nikogo innego z Lecha nie było i piłka leciała na aut
- checollada
te ręce jeszcze podniesione tak niewinnie na zasadzie panie sędzio nie ma kontaktu, nie chce przewrócić Ishaka, a ten mu za to karnego wjebal gamon jebany
ten ciul zamiast luja pod poprzeczke zajebac, to nie trafił w piłkę i jeszcze karnego dostał w nagrodę, ja pierdoleee
przepraszam panie sędzio, że tak napisałem, mój klub cierpi
ten ciul zamiast luja pod poprzeczke zajebac, to nie trafił w piłkę i jeszcze karnego dostał w nagrodę, ja pierdoleee
przepraszam panie sędzio, że tak napisałem, mój klub cierpi
- the badman
- Artysta
Górnik gra dziś gowno straszne, serio Urban przepracował z nimi okres?
już zaczyna się sędziowanie żeby kibice lecha nie mieli kurwa dosyć
Dodano po 59 sekundach:
^ piłkarze górnika są przemęczeni po obozie przygotowawczym, a świeżość wróci za dwie kolejki
Dodano po 59 sekundach:
^ piłkarze górnika są przemęczeni po obozie przygotowawczym, a świeżość wróci za dwie kolejki
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
- checollada
the badman pisze: ↑21 lip 2024, 18:17 Górnik gra dziś gowno straszne, serio Urban przepracował z nimi okres?
ten Lech może być za mocny na Górnika teraz i dlatego tak źle to wygląda, dajmy im czas jeszcze. Zobacz, że tam w wyjściowej 11 jest pięciu zawodników nowych, oni mają dobrze grać, a jeszcze się imion swoich uczą
nom, jedyny wniosek jaki można wyciągnąć, to że w tej konkretnej jedenastce nie ma za bardzo szybkości
za to Lech takimi meczami może się zbudować mentalnie i nieoczekiwanie zaatakować czołówkę
za to Lech takimi meczami może się zbudować mentalnie i nieoczekiwanie zaatakować czołówkę
trójkąt bermudzki wola mokotów
- checollada
druga bramka na dobicie, smutny dzień
coś czuję, że znowu przez pół roku ciężko będzie się to oglądało, a potem się Górnik rozkręci
na osłodę obejrzę sobie jak sympatyczny Słoweniec świętuje wygranie czasówki i generalki TdF
coś czuję, że znowu przez pół roku ciężko będzie się to oglądało, a potem się Górnik rozkręci
na osłodę obejrzę sobie jak sympatyczny Słoweniec świętuje wygranie czasówki i generalki TdF
- the badman
- Artysta
W sumie nie wiem po co taki klub jest w ekstraklasie, gówno gra pół sezonu, pod koniec coś zaczyna, sprzedaję pół składu i powtórz rok do roku. Okropny styl na dodatek bo nawet nie próbują się bawić, cancelować taki gówno klub który nic nie daje tej lidze poza Podolskim

jazda Motor!
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
- checollada
the badman pisze: ↑21 lip 2024, 19:59 W sumie nie wiem po co taki klub jest w ekstraklasie, gówno gra pół sezonu, pod koniec coś zaczyna, sprzedaję pół składu i powtórz rok do roku. Okropny styl na dodatek bo nawet nie próbują się bawić, cancelować taki gówno klub który nic nie daje tej lidze poza Podolskim
Twój stary to gównoklub pedale
nic nie rozumiesz i pierdolisz takie kocopoly aż nie chce mi się tego steku bzdur wyjaśniać nawet
- the badman
- Artysta
Wow
Crnac kocik
Crnac kocik
- checollada
ładna akcja tak w ogóle, wielki Papszun
fajne stroje ma Raków nawet
fajne stroje ma Raków nawet