najlepiej prosto do ostr
Wini
Re: Wini
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
- ebismolarek
Nic w tym złego, sporo osób ma tak z kizo i avim
FOREVAYANG - Odzwoń ku*wo | WINI, MOPS & DJ PETE
I preorder płyty:
https://winiego.com/pl/p/FOREVAYANG-ZAB ... INYL-x3/44
I preorder płyty:
Spoiler

- bilderberg
Kiedyś przesłuchałem podczas jednej podróży autem jego mixtapy i lpki i myślę sobie kurwa fa całkiem dobre to i w sumie śmiechulcowe wersy. Parę dni później jechałem gdzieś z ziomkiem takim hiphopowcem hardym co jest psychofanem mesa i nie uznaje trapu (znacie ten typ) i mówię mu kurwa jakie to dobre słuchaj. Włączyłem mu Wiedziałem że tak będzie Wini remix z Cartman Music i jak usłyszał wejście Winiego to wpadł w szał i kazał to wyłączyć. Uraziłem uczucia religijne truska
- gods bidness
Ostatnio Tede dissował Winiego na tym swoim lajwie, że więcej do niego nie przyjdzie, bo ten go dissuje w kawałku, że nie odbiera telefonu, że to na stoprocent o nim, przynajmniej we fragmentach i że na zdjęciu raperów Tede mówił, że Wini udaje, że go nie widzi.
I w sumie to nie pierwszy raz jak Tede ironizuje, że ktoś udaje, że go nie widzi, ale z drugiej strony oczekuje, że co? Każdy kto go nie lubi, będzie to niego z łapami czy mordą leciał? Po prostu kogoś nie lubisz, to z nim nie gadasz, chyba proste nie. I właściwie nie wiem, czy to ma brzmieć jakby się ludzie bali Tedego w bezpośrednim starciu czy co?
I w sumie to nie pierwszy raz jak Tede ironizuje, że ktoś udaje, że go nie widzi, ale z drugiej strony oczekuje, że co? Każdy kto go nie lubi, będzie to niego z łapami czy mordą leciał? Po prostu kogoś nie lubisz, to z nim nie gadasz, chyba proste nie. I właściwie nie wiem, czy to ma brzmieć jakby się ludzie bali Tedego w bezpośrednim starciu czy co?
Szacunek, to jeszcze sobie pierdolnij cztery mixtejpy spółdzielni i swn ci paprykarz wrzuci pod nazwą użytownikabilderberg pisze: ↑19 paź 2024, 0:03 Kiedyś przesłuchałem podczas jednej podróży autem jego mixtapy i lpki i myślę sobie kurwa fa całkiem dobre to i w sumie śmiechulcowe wersy.
Polecam Mixtape 3 by DJ Feel-X
MalinowyJogurt 2
u Tadeusza srogie zaburzenia narcystyczne, zwane przez gen z main character syndrome. Gość ma tak slabo rozwinieta empatię, że pewnie nie do końca przetwarza że istnieją inni ludzie funkcjonujący na podobnym poziomie swiadomosci, a ich całym sensem wcale nie jest stosunek do tedego, interakcje z nim itd. Ciekawe, czy myśli że jak go nie ma w pobliżu to wini przestaje istniecgods bidness pisze: ↑19 paź 2024, 9:41 w sumie to nie pierwszy raz jak Tede ironizuje, że ktoś udaje, że go nie widzi, ale z drugiej strony oczekuje, że co? Każdy kto go nie lubi, będzie to niego z łapami czy mordą leciał? Po prostu kogoś nie lubisz, to z nim nie gadasz, chyba proste nie. I właściwie nie wiem, czy to ma brzmieć jakby się ludzie bali Tedego w bezpośrednim starciu czy co?
- gods bidness
A w ogóle to Wini coś pierdolił kiedyś, że on ma jakieś dissy ponagrywane na raperów i nie wypuści ich nigdy i to pasuje idealnie jak zwrotka na Tedego
Ostatnio zmieniony 11 lis 2024, 21:47 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
- mainsieskonczyl
wiele więcej na tym numerze jest jakości niż bym się spodziewał od winiego