Bonson
Re: Bonson
mógłbym się zgodzić co do płyt z Matkiem (oprócz Historii), natomiast opus magnum Bonsa to Postanawia Umrzeć które wyprodukował KPSN, może gdyby nie Pete to losy potoczyłyby się tak, że mieli by już ze 2-3 albumy ze sobą
poza tym co do solówek Królu Złoty też było git
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Kilka numerów z Królu Złoty ciągle powtarzane, przypadł mi do gustu ten materiał.
nie wiem co gorsze, te puzzle w oryginale czy to
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
no pisząc o ostatnich solówkach to miałem na myśli te dwie ostatnie głównie, z KPSN-em to oczywiście bardzo dobry album, osobiście nie uważam go za opus magnum, ale potrafię to zrozumieć. Natomiast swoją pozycję Bonson ugruntował dzięki Bonsoulowi i myślę, że trzy albumy z KPSN-em nie dałyby mu tyle co Bonsoule i bity Pete'a
IGRY x BONSON - POWIETRZE JEST CIĘŻSZE OD OPIŁKÓW ŻELAZA
Spoiler

Ostatnio zmieniony 12 lip 2024, 20:57 przez kapper1, łącznie zmieniany 1 raz.
no od jakiegoś czasu (rok spokojnie) to Bonson chyba każde negatywne zdanie bierze do siebie xd
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Nie byłem nigdy na koncercie Bonsona, tak żeby poczuć to co gra na własnej skórze, zbić pione, zamienić 2 zdania itd.
Powinienem to zrobić, bo tyle się nasłuchałem, tyle tekstów się pokryło ze mną no ale kurwa, aktualny image "hip-hopowy" to jest
Jak jeszcze byłem za nim, jak jebał żabsona ze sceny i były z tego nagrania tak teraz, ten drugi ma większe jaja w tym wszystkim, szkoda.
PS. piszę tego posta pod wpływem kawałka
zawsze myslałem, że Bonson to rapowe uosobienie chłopskiego rozumu, na dowód tego wychodziły płyty AF z laikiem, nie czułem początkowego hajpu bonsonem/ćpunem, potem jak z tego wyszedł to do mnie przemówil, dziś wraca na początek, kurwa ból dupy do świata i tak jedziemy
Co jak co, ale pod tym względem byli dla siebie z KPSNem stworzeni
W sensie zaangażowania w bieganie za awatarami z internetu i wrzucaniem im na łeb za każdy kawałek krytyki, bo ten drugi pamiętam że też miał swojego czasu niezły meltdown tu na forum
W sensie zaangażowania w bieganie za awatarami z internetu i wrzucaniem im na łeb za każdy kawałek krytyki, bo ten drugi pamiętam że też miał swojego czasu niezły meltdown tu na forum
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Cały Bons, od zawsze był anty, chociaż faktycznie ostatnio się to nasiliło i widać, że jednak brak takich wyświetleń jak za czasów Pana Śmiecia chłopa boli i chyba ta cała rap otoczka już frustruje. Z tego co wiem to w tym roku mają wyjść dwa materiały z czego jeden na przełomie sierpnia/września jako solo i liczę, że tam przekaże to wkurwienie i wyrzyga na bity to co na wątrobie leży i klimatem nawiąże to do postanawia umrzeć. W sumie o nawijkę jestem spokojny, zobaczymy co z producentami.
MalinowyJogurt 2
- marmolad_k2
Pamiętam, że Refluks na spotify miał całkiem ładne odtwarzanie.
Bąsą na luzie >> spięta dupa jak w ostatnich latach
Gospodarz sory ale ta wada wymowy to ci skończyła karierę zanim się zaczęła
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
DwaTrzy & MAIK ft. Bonson, SUGARMATES - Bez Ciebie (co. prod. @prodby_ksk)
Czy to ten sam Bonson, co ostatnio rzucał rap, a właśnie w ciągu tygodnia wyszły trzy kawałki z jego gościnnymi zwrotkami? Być może
Pete coś pisał niedawno, że tak naprawdę ani Laik, ani Bonson nie rzucili rapu
- ConeyIsland
Kto by się spodziewał