Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
nie wiem co wy odpierdalacie z tym kolorowaniem, tylko FRIKZ skminil bryle so far z dobrym wyborem choc lekko naciagnietym
że się ksywy rymują jak w rapie, nie chce mi się szukać typa którego inicjały się akurat złożą w te literki
prawdziwy RAP to np czeslaw mozil albo bracia z zespolu pectus
Ero prawdziwy MC aka Michał Czajkowski
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Ej w sumie to ta figurka Kaza spowodowała, że się zacząłem zastanawiać. Jaki polski raper ma najmocniejszy fanbase i byłby w stanie sprzedać jakiś totalnie odklejony merch i by to przeszło wg was?
- scam_sakawa
Paluch BOR PIĄTKOWO
Plus te wszystkie forumowe truskulowe bożki, puściliby fragment 30 sekund na vinylu to przecież tu ludzie by oszaleli, vide temat o GOATach i wstawianie tam Smarka czy Laika xD
Plus te wszystkie forumowe truskulowe bożki, puściliby fragment 30 sekund na vinylu to przecież tu ludzie by oszaleli, vide temat o GOATach i wstawianie tam Smarka czy Laika xD
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
Pierwsza myśl to oczywiście Pezet.
Taco gej, Quebonafide i Problem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
chyba rzeczywiscie fani rapera pro8l3m maja najlepszy stosunek pieniedzy do rozjebania na fanaberie do wczutki w danego tworce, przynajmniej tak bylo pare plyt temu
raper hewra
no i fani rapera problem maja chyba najwieksze, wsrod fanbaz topowych wykonawcow meja, przeswiadczenie o swojej elitarnosci i przynaleznosci do jakiegos kregu wtajemniczonych milosnikow alternatywnego rapu, a co za tym idzie - prawdopodobnie duza sklonnosc do wydania hajsu na pierdoly ktore beda to potwierdzac.
innymi slowy - niepokojaco duzo znanych mi fanow rapera problem robi ze sluchania ich kawalkow element swojej osobowosci
innymi slowy - niepokojaco duzo znanych mi fanow rapera problem robi ze sluchania ich kawalkow element swojej osobowosci
- ConeyIsland
Zamień "problem" na "brd src" w swoim poście i też się wszystko zgodzi
- ConeyIsland
no ale tu chodzi o wczutkę a nie o wartość, problem jak najbardziej tutaj pasuje
Oczywiście Kizo
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Ja bym nie powiedział, że słuchacze problemu są jacyś przekonani o swojej wyjątkowości, teraz wydaje mi się, że mają sporo takich słuchaczy ala karol paciorek aka millenialsi, ale napewno jak im wcisnąć jakieś gówno i coś sprzedać to mają duzą grupe odbiorców
A tak, że przekonani o swojej elitarności to ja bym dał jakieś takie stosunkowo mniejsze grupy typu właśnie hewra, jakaś tuzza max 2018, ćpaj stajl. Muzyka, której słuchali wtedy albo tera jakieś małolaty wczute w słuchanie niszowych rzeczy, cool muzyczka do brania narkotyków
A tak, że przekonani o swojej elitarności to ja bym dał jakieś takie stosunkowo mniejsze grupy typu właśnie hewra, jakaś tuzza max 2018, ćpaj stajl. Muzyka, której słuchali wtedy albo tera jakieś małolaty wczute w słuchanie niszowych rzeczy, cool muzyczka do brania narkotyków