Żabson
- Moltisanti
Re: Żabson
Czasem mam wrażenie że polscy raperzy celowo po dobrze nawinietej zwrotce serwują ultra chujowy refren. Nie jestem w stanie tego zrozumieć, typ jednak musi posiedzieć na tymi zwrotkami, parę razy zmienia flow, jest to rytmiczne, wszystko spoko, po czym 15 sekundowy refren (który ma najwiekszy wpływ na odbiór kawałka) to jakieś wysrane z mordy gówno, zero dynamiki, jakiegos ciekawego efektu, przełamania, no kurwa totalnie nic, tak jakby gość robil to na sam koniec "bo musi być refren". I ten schemat powtarza się od lat i to nie tylko u Żabsona ale u większości raperów 
niektórzy nie mają drygu do refrenów, z tej grupy jedni wolą zatem posadzić skrecze, inni próbują coś wskórać i takie są efekty. żaba jednak zawsze miał lepsze refreny niż zwroty, i to mocno chwytliwe
fajnie jakby była taka instytucja państwowa że jak rapper zaczyna robić gówno to mu się zabiera 90% majątku np
- FruitOffTheWall
opisalem kiedyś żabsonu tu, jak znajde podesle. Ale teraz to jest debil mocny
ale skurwysn umiał w rap jak te sztosy
ale skurwysn umiał w rap jak te sztosy
Spoiler
Spoiler
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
bobermann3000
podobno lila dała tajdze
- marmolad_k2
haha ogolił łeb BABIE a ona się zgodziła bo to zabson ZIOMAL 
nie wiem czemu to miałoby wywoływać jakieś emocje po karolu sekule i aleksandrze gałuszce
Spieszę z odpowiedzią, żeby się Kuba nie musiał przemęczać - stękożaps z racji swojego wzrostu i bujnych, gęstych długich włosów moze sobie robić co chce z dowolną dziewczyną na świecie, poza Czechami
mógł jej brwi zgolić to byłoby śmiesznie chociaż odrobinę
w zestawieniu z osobami, które ktoś wyżej przytoczył, które kaleczyły się na stałe bo idol tez tak zrobił
to ta dziewczyna wychodzi korzystnie
włosy odrosną, filmik zostanie
to ta dziewczyna wychodzi korzystnie
włosy odrosną, filmik zostanie
- yungXpaproch
nie wiem czemu nowy numer tego zabki sie takim malym eheem odbil na forum, nie sluchaliscie tego po prostu? naprawde zajebisty kawalek, zaba na ostrym przelocie kladzie dobre, technicznie dokrecone linijki, zmieniajac flow caly czas bardzo sprawnie. np. jak wjezdza na druga zwrotke i wgl cala druga zwrota to taki kocur. no kurwa ja se tego slucham naprawde
Hmmm no nie wiem, bo jego tak spartolonym ostatnim ziomalu, że nie ma sensu propsować za ten track który go wydał
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
myślałem że tu się słucha muzyki a nie ksywek i przypisanych do nich łatek
- yungXpaproch
no i jeden powiedzial cos z sensem