Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Ekstraklasa
Podsyłam pomysł na ksywkę - Mr X
Też tak macie że tydzień do ligi a właściwie nie widać żadnego zdecydowanego faworyta? Jagiellonia niby się nie osłabiła za dużo, ale zagra w pucharach więc pocałunek śmierci i ciężary, Śląsk bez Exposito będzie imo bliżej dołu niż czołówki, Legia w kurwę zmian, trudno powiedzieć czy to w ogóle ruszy (a najlepszy ich piłkarz Elitim właśnie się rozjebał), w Lechu nie dzieje się nic, nawet asystenta dla trenera nie znaleźli chyba jeszcze, w Rakowie Papuszyn narzeka na kadrę i dopiero się jakieś tam ruchy zaczęły, a Pogoń zero tituli klasycznie, totalnie nie wiem kogo typować na ten moment
Dodano po 32 minutach 52 sekundach:
Najs
Dodano po 32 minutach 52 sekundach:
Najs
Ostatnio zmieniony 12 lip 2024, 19:07 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
lech ma asystenta i z dwoch zawodnikow juz
Dodano po 1 minucie 39 sekundach:
alex douglas i bryan fiabema
Dodano po 1 minucie 39 sekundach:
alex douglas i bryan fiabema
- the badman
- Artysta
Jestem piłkarsko pojebany że gdy usłyszałem że kupują bryan fiabema to pomyślałem, o spoko transfer, kojarzę typa ?
Nie zdziwię się jak Górnik o coś powalczy bo jest stabilny i transfery raczej trafione. Ten słowak z wypo wrócił do siebie? Szkoda że Ennali odszedł
Nie zdziwię się jak Górnik o coś powalczy bo jest stabilny i transfery raczej trafione. Ten słowak z wypo wrócił do siebie? Szkoda że Ennali odszedł
Tak, Kapralik wrocił, Górnik ma zapewniony % od przyszłego transferu.
powiem tak: i z Ennalim na pokładzie uważałem, że to ważny piłkarz i że powinni go zatrzymać, także wydaje mi się, że będzie go brakować, ale z drugiej strony Górnik ma ten perk z randomowym młodzieżowcem respiącym się w każdym sezonie i Podolskiego na kierownicy działu sportowego, więc koniec końców jestem spokojny, że Urban będzie miał z czego gotować. dla mnie mocny potencjał na zrobienie miejsca w pucharach
trójkąt bermudzki wola mokotów
Nowy sezon to nowe Fantasy
AD2ECDE7
Kod Ligi
Slizgawka
AD2ECDE7
Kod Ligi
Slizgawka
Właśnie miałem pytać czy jest jakas, liczę na udział pozostałych użytników
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
- FruitOffTheWall
Van buren kocik, cracovia mocna jak nigdy
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
po pierwsze propsy @potter, nieoceniona robota jak zawsze
a po drugie to mam wrażenie, że oprócz Stolarczyka, mocnym kandydatem do szybkiego spadnięcia ze stołka jest Siemieniec, ale jednak trochę się cykam zagrać przeciwko potężnemu Adiemu, więc zostawiam ten dopisek dla siebie
a jeśli chodzi o typy - to abstrahując od obrzydliwego homerstwa i zapeszenia sezonu jeszcze przed jego rozpoczęciem - mam prawie takie samo zdanie o Nsame, jak miałem o Nikoliciu, kiedy przychodził, także jest szansa, że wykręci +20, czego sobie życzę
rany boskie
a po drugie to mam wrażenie, że oprócz Stolarczyka, mocnym kandydatem do szybkiego spadnięcia ze stołka jest Siemieniec, ale jednak trochę się cykam zagrać przeciwko potężnemu Adiemu, więc zostawiam ten dopisek dla siebie
a jeśli chodzi o typy - to abstrahując od obrzydliwego homerstwa i zapeszenia sezonu jeszcze przed jego rozpoczęciem - mam prawie takie samo zdanie o Nsame, jak miałem o Nikoliciu, kiedy przychodził, także jest szansa, że wykręci +20, czego sobie życzę
Spoiler
trójkąt bermudzki wola mokotów
polecam bez dźwięku oglądac, na pustym stadionie to wygląda mocno tak sobie eh
comarch sprzedany, żegnaj cracovio daje ci max 3 lata
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Chce nam się zagrać typera ekstraklasy na kicktipp tak jak na Euro 2024? W sumie raz na tydzień coś losowego wrzucić i do przodu
Tylko musiałoby być więcej niż 5 aktywnych osób
MalinowyJogurt 2
No to pobawmy się, zapraszam
https://www.kicktipp.pl/ekstraslizgawka/
https://www.kicktipp.pl/ekstraslizgawka/
Nawet w trzy osoby ma to sens, zrobiliśmy tak z ziomkami w zeszłym sezonie 
Jeszcze wbije @Bisclavret @wujot @VBSW @Jose może Edi i frucik i lecimy
MalinowyJogurt 2
wbije wbije tylko proszę o przypomnienia co tydzień bo wiadomo jak z tym później jest
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY