Livescore EURO 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore EURO 2024
dzisiaj manichejskie starcie dobra ze złem, mam nadzieję że odpowiedzieliście się za jedyną słuszną opcją
I pack a mac11 we at 7eleven
co to znaczy manichejskie
aż mi się nie chce tego oglądać 
No nie wierze w to, że Hiszpanie to przewalą - karniaków też bym nie typował.
śmiesznie będzie jak Francja okaże się po prostu lepsza i tyle xd
wtedy właśnie nie będzie śmiesznie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pieknie sie oglada przedmeczowy warm-up
1000x lepsze niz pierdolenie w studio gdziekolwiek
1000x lepsze niz pierdolenie w studio gdziekolwiek
yer a wizard, Harry
Czemu oni klęczą bo włączyłem na randomowy moment i nie miałem dźwięku
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
mati borek mówi zaczynamy
Chciałbym Boraska w finale na majku ech
e: On ogólnie chyba trzeźwy jest?
e: On ogólnie chyba trzeźwy jest?
dzisiaj mocno hiszpania, chociaż sympatyzuje z oboma repkami
trochę nerwy, jednak spodziewam się ciężarów dla navasa i nawet jeżeli olmo to super piłkarz który daje mega, to wolałbym na ten mecz balans z pedrim. tez cucu może w końcu coś odjebac, jakoś więcej potencjalnych elektryków widzę.. tak samo jak cudowny dzieciak dzisiaj zagra gorszy mecz, no przecież nie możemy obwiniać 17-latka (w sobotę)
też jak pisałem przed startem turnieju - to jest najsilniejsza furia roja od 3 turniejów, ale nadal ten półfinał to już sukces i nawet pozytywne zaskoczenie dla hiszpanów, a francja jest gdzie miała być.
bardziej czuję że mbappe może nagle odpalić, czy muani strzelić wreszcie kluczowego gola dla Les Bleus. W kontekście zmian francuzi też mają lepsze opcję na plan B
ale VAMOS, bawmy się dobrze
trochę nerwy, jednak spodziewam się ciężarów dla navasa i nawet jeżeli olmo to super piłkarz który daje mega, to wolałbym na ten mecz balans z pedrim. tez cucu może w końcu coś odjebac, jakoś więcej potencjalnych elektryków widzę.. tak samo jak cudowny dzieciak dzisiaj zagra gorszy mecz, no przecież nie możemy obwiniać 17-latka (w sobotę)
też jak pisałem przed startem turnieju - to jest najsilniejsza furia roja od 3 turniejów, ale nadal ten półfinał to już sukces i nawet pozytywne zaskoczenie dla hiszpanów, a francja jest gdzie miała być.
bardziej czuję że mbappe może nagle odpalić, czy muani strzelić wreszcie kluczowego gola dla Les Bleus. W kontekście zmian francuzi też mają lepsze opcję na plan B
ale VAMOS, bawmy się dobrze
Ostatnio zmieniony 09 lip 2024, 20:56 przez gambler, łącznie zmieniany 1 raz.
yer a wizard, Harry
wiedziałem, że kukuryna grał w serialu na tvn

Spoiler

Jazda z pomalowańcami
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ciekawe czy z chujem w gębie dosyć ciężko śpiewać marsylianke>?
- scam_sakawa
Spodziewam się wyjątkowo chujowego i nudnego meczu, wszystko inne będzie miłym zaskoczeniem.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.