Z takich fajnych akcji to np. na koncercie Kaza na Openerze była taka babka 40+ i myślałem, że przypadkiem wbiła albo nie wiem, a ona w pewnym momencie się odwróciła do swojej koleżanki/kolegi/kogoś tam i wyrapowała jej razem z Kazem: "Jestem ostatnią nadzieją tego rapu, suko!"
Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
No niedawno jak byłem na Masta Ace, to chyba zaniżałem średnią wieku
Ogólnie ludzi nie było bardzo dużo, ale za to sporo kumatych, z winylami, z płytami, fajnie się oglądało np. Junesa jak skakał i rapował teksty z Mastą i to nie tylko "te, które wszyscy znają", ale i te nowsze. Hip-hop, no.
Z takich fajnych akcji to np. na koncercie Kaza na Openerze była taka babka 40+ i myślałem, że przypadkiem wbiła albo nie wiem, a ona w pewnym momencie się odwróciła do swojej koleżanki/kolegi/kogoś tam i wyrapowała jej razem z Kazem: "Jestem ostatnią nadzieją tego rapu, suko!"
- the badman
- Artysta
A bym prosił o jakieś nowe twarze jeśli jeszcze w temacie siedzisz bo chujem wieje. W ogóle Z-ro coś jeszcze nagrywa?ZRO pisze: ↑06 lip 2024, 10:22Still In The Hoodthe badman pisze: ↑05 lip 2024, 23:10 Jest ten ziomek jeszcze na forumku co miał chyba ksywkę z-ro i w chuj fajne rzecz z Houston i okolic wrzucał ?
Co jest?
Jutro może coś tam wrzucę w temacie houstońskim bo nie tutaj w polskim rapie.
- FruitOffTheWall
ten numer to moje gilti pleszer autentycznie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- the badman
- Artysta
Pół miliona w 1 dzien i #1 na czasie? O.o
Już chyba w trzecim temacie to widzę i na nieświadomce klikłem i cyk, tak jest nabite te pół bańki.
Typ rozkminił normalnie polski internet zoomerski, do teledysku założył kominiare i dał instagramową modelkę zakupioną na godziny za szekle ojca prawnika.

Typ rozkminił normalnie polski internet zoomerski, do teledysku założył kominiare i dał instagramową modelkę zakupioną na godziny za szekle ojca prawnika.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
akurat z tego co mi sie wydaje - to alter ego merghaniego, ktory wydal jakas tam plyte, wspolpracowal kiedys z multim i jakimis jutuberami a teraz robi pitos z bungee i chyba strimkow na twitchu
Przecież podpisane że samir, a wy siedzicie i rozkminiacie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
A nie SVM!R?
nie kazdy musi byc into wysrywy jutubowe, nie?
Dodano po 16 godzinach 38 minutach 1 sekundzie:
przypomniala mi sie wlasnie linijka z tego kawalka
Dodano po 16 godzinach 38 minutach 1 sekundzie:
Spoiler
ja p.... młody kolo w sumie
zawsze typka darzyłem sympatią, lubiłem te jego felietony czy jakieś wywiady, ślizgery jak prowadził to też jakoś tak spoko,
nie fajnie no nie fajnie
چP
zawsze typka darzyłem sympatią, lubiłem te jego felietony czy jakieś wywiady, ślizgery jak prowadził to też jakoś tak spoko,
nie fajnie no nie fajnie
چP
Hyphap! |
|
jakich znacie prawdziwych RAPerow w polsce oprocz Rafał Artur Poniedzielski oraz Ryszard Andrzejewski Peja? znacie jakiegos takiego z włosami?
- marmolad_k2
TeDe
abradab