Belmondo
Re: Belmondo
Niech połączy siły z mamą Kaczora BRS
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- maly mefedronik
Jak kogoś jeszcze interesuje, to znalazłem ten dokument, że prawa do marki Mobbyn ma (miał?) Step Records.
A i Rafalala zapowidziała, że nie podpisze ugody i opublikuje wszystko, bo ją przesladują fanbelmonda, fanbelmonda.
A i Rafalala zapowidziała, że nie podpisze ugody i opublikuje wszystko, bo ją przesladują fanbelmonda, fanbelmonda.
#PRAY4BELMONDO
A dwa dni temu szmata "zgubiła telefon"maly mefedronik pisze: ↑16 paź 2019, 18:12 A i Rafalala zapowidziała, że nie podpisze ugody i opublikuje wszystko, bo ją przesladują fanbelmonda, fanbelmonda.
PS chciałbym zobaczyc jak Wiganna nadaje oficjalny komunikat "GSP nie jest już w Mobbyn"
Wygląda na to, że insta hehe_head jest ciągle obsługiwany przez Młodego Gdynianina, aż się serce raduje słysząc jego głos
Może to koniec wizerunku Belmonda, ale nie koniec Tytusa w rapie, trzymam kciuki w każdym razie
Może to koniec wizerunku Belmonda, ale nie koniec Tytusa w rapie, trzymam kciuki w każdym razie
MOB
- maly mefedronik
coś czuje ze G wróci szybciej niż nam sie wydaje xD
nie zapeszajmy, ale po cichu też to w to wierzę
GSP, wyrzucisz Belmondziaka z Mobbyn, ale nie wyrzucisz MOBBYN z Belmondziaka
a w ogóle jak ktoś mówił, że zaprzeczył swojemu wizerunkowi to kurwa nie sądzę, bo cokolwiek by dziwnego nie zrobił to ja mu wierzę, że to prawda, że od lat jest potężnym ruchaczem hustlerem i żaden przypał tego nie zmieni
GSP, wyrzucisz Belmondziaka z Mobbyn, ale nie wyrzucisz MOBBYN z Belmondziaka
a w ogóle jak ktoś mówił, że zaprzeczył swojemu wizerunkowi to kurwa nie sądzę, bo cokolwiek by dziwnego nie zrobił to ja mu wierzę, że to prawda, że od lat jest potężnym ruchaczem hustlerem i żaden przypał tego nie zmieni
MOB
Przede wszystkim jest pięknym mężczyzna, więc może mieć ruchanie w każdej chwili. Nie rozumiem, czemu ruchanie transow miałoby mu przeszkodzić w zerznieciu waszych dziewczyn.
Marzy mi się duet wyklęty Belmondziarza z Sentino, takie Get Mobbyn Live Life (GM2BN) miałoby potencjał na definitywne zamknięcie pl rapu i odjebanie całej naszej śmiesznej scenki.
Marzy mi się duet wyklęty Belmondziarza z Sentino, takie Get Mobbyn Live Life (GM2BN) miałoby potencjał na definitywne zamknięcie pl rapu i odjebanie całej naszej śmiesznej scenki.
Ładnie was już pokurwiło, propsy 
Propsy dla niego, za robienie kasy na idiotach, którzy za nim ślepo idą 
może to jednak promocja?
nie no xd ale i tak kozak ruch, jeżeli wykonany przez samego G
nie no xd ale i tak kozak ruch, jeżeli wykonany przez samego G
MOB
Propsy dla niego, że ma wyjebane na idiotów, którzy go ślepo hejtują 
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
no i zajebiście, myślałem, że yomenik w rozliczeniu dostał ten instagram, ale patrząc na relacje z ostatnich dni to stary dobry belmondziak ze swoim lotem 

co za czasy, byle groszek może prowadzić agresywny foruming
-
frontkick
Uzytkowniku [mention]Addicted[/mention] weź spierdalaj z tym swoim świętym oburzeniem, nie jesteś lepszy od kolegów którzy śledzą losy rapera Belmondo i nie musisz pisać z poczuciem wyższości że ładnie ich już pokurwiło, to że czegoś nie rozumiesz nie znaczy że musisz komentowac kazdy zaangazowany wpis, zamknij pizde
Serce rosnie patrzac na to ze pani Wagina znowu wyciaga reke do syna marnotrawnego, wróci Belmondziak bankowo
Serce rosnie patrzac na to ze pani Wagina znowu wyciaga reke do syna marnotrawnego, wróci Belmondziak bankowo
Haha, dobry jesteś ananas 
kiedyś kminiłem, że gdyby nie odstrzelili xxxtentaciona to może i sfingowałby własną śmierć w ramach promocji klipu do SAD! i tak w sumie jakby belmondziak coś takiego wykombinował? na stories już jakieś odchyły o gościu opowiadającym o tym by mieć własny grób, life after death...
no chuj troche odlecialem ale taka akcja pokazałaby że niewazne kogo tam rucha, na końcu wszyscy jesteśmy tacy sami a glamrap i tak już pęka od newsów o G
no chuj troche odlecialem ale taka akcja pokazałaby że niewazne kogo tam rucha, na końcu wszyscy jesteśmy tacy sami a glamrap i tak już pęka od newsów o G