Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
No i mamy to, legendarne 'trust the process' już w pierwszym wywiadzie
Chelsea wykonała też właśnie najlepsze ruchy transferowe okienka i wymieniła sztab medyczny
- ebismolarek
Enzo jaka wczutka, a w grudniu wyjazd robi
Skończyło się na tym że wbija za asystenta ETHConeyIsland pisze: ↑20 cze 2024, 12:53 Ruud van Nistelrooy jest o krok od powrotu na ławkę trenerską. Legendarny Holender finalizuje rozmowy z Burnley - donosi „De Telegraaf”.
jezu mój piękny ruud wraca do premier leagueAwans z Burnley a potem za Ten Haga przyjdzie i lecimy
![]()
- ConeyIsland
Wspaniałe info
- bloodyhell
to co lysy dwa lata i rvn wchodzi na głównego menago
- ConeyIsland
O człowieku pewnie
- the badman
- Artysta
Spoiler
Wesley Fofana, Malo Gusto i Axel Disasi odobserwowali na Instagramie Enzo Fernandeza. 23-latek był jednym z reprezentantów Argentyny, którzy śpiewali rasistowską przyśpiewkę. 
Ciekawie dzieje się w Chelsea...
Ciekawie dzieje się w Chelsea...
Bądź spokojny, Chelsea nie wychodzi z formy
Spoiler
FOCH
No trzeba przyznać że wyjątkowych debili kilku się w Chelsea zebrało (Mudryk, Jackson) , koledzy mu mówią że wyłącz tego lajwa a Enzo zadowolony transmituje jak obrażają piłkarzy kadry francuskiej i wyzywają, a dokładniej:
No myślę że sroga kara poleci, pewnie jakieś zawieszenia itd. Nie zdziwię się jak zechcą go sprzedać.Przyśpiewka o której mowa zawiera takie słowa jak “biegają za piłką, a wszyscy są z Angoli”, „są transwestytami jak j…y Mbappé”, czy „jego stara jest z Nigerii, jego stary z Kamerunu, a w dokumencie narodowość: Francuz”.
Ostatnio zmieniony 17 lip 2024, 0:38 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
tego Fernandeza w ogóle szkoda by było kibicom Chelsea tak btw? ja mam wrażenie, że to flop jak chuj, kupiony na mundialowej ekscytacji ale finalnie jego obowiązki na luzie mógłby przejąć w tym momencie Caicedo + jest dużo lepszy w defensywie, a za argentyńczyka przydałby się ktoś, kto nie boi się zagrać kilku prostopadłych na mecz
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Kocham, pozdrawiam
#enzodojuve mocne jak nigdy props 
Przytulić hajs i pożegnać się z człapakiem
- scam_sakawa
w ogóle by nie było szkoda, niech wypierdala. Boli tylko to, że ja kurwa, Polak Janusz wąs fajnopolak, by przeprowadzał lepsze jakościowo i ekonomicznie transfery.
Ale chuj, podpiszmy gościa za ponad 100 baniek co zagrał 6 dobrych meczów na seniorskim poziomie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Z tą jego formą to trzeba pamiętać że chłop prawie cały sezon grał z przepukliną, na początku sezonu nikt nie narzekał, choć i tak raczej żal by mi go nie było tylko kto go kurwa kupi aktualnie, tu nawet połowę zapłaconej kwoty byłoby trudno odzyskać
- scam_sakawa
No właśnie o to chodzi, że to typ wart 30 milionów max, a nie jakieś 120. Xd
Załóżmy, że Chelsea chłopa nie chce i wystawia na listę transferową. Oferty przecież będą śmieszne i jakby udało się 30% kwoty zainwestowanej odzyskać to byłby wynik ponad stan.
Załóżmy, że Chelsea chłopa nie chce i wystawia na listę transferową. Oferty przecież będą śmieszne i jakby udało się 30% kwoty zainwestowanej odzyskać to byłby wynik ponad stan.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- bloodyhell
imo saudyjczycy lekko sypną jakies 60/70 baniek, dla nich to nadal łakomy kąsek
może Guardiola by z niego zrobił ballera, skoro podbijał po Paquete swego czasu
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Nie odejdzie, już Nico wstawia fotki jak Enzo się z czarnoskórymi dziećmi brata, jakoś się dogadają
Palmer, Enzo, Caicedo, Gallagher i Cucurella dołączą później.
Poza zespołem: Petrovic, Chalobah, Gilchrist, Humphreys, Casadei, Kellyman [kontuzja], Datro Fofana i Washington.
Nie rozumiem tego wyganiania Petrovica, który się pokazał o wiele lepiej niż Sanchez, Nie wiem co potrafi ten Duńczyk z Villarreal, który już chyba blisko, ale no nie widzę żadnych argumentów za Robertem Sanchezem, nogami przecież on też gra pokracznie całkiem.
No i co tam robi Armando Broja, bądźmy poważni.