nawet nie wiem co powiedziec
Bladee - Cold Visions (2024)
Bladee - Cold Visions (2024)
nawet nie wiem co powiedziec
Re: Bladee - Cold Visions (2024)
ale blady dojebał
|
godzina w chuj dobrej muzy, kawałki z shermanem i black krayem osobne wyroznienie dla mnie
godzina w chuj dobrej muzy, kawałki z shermanem i black krayem osobne wyroznienie dla mnie
patrzę 30 numerów i już myślę że się znudzę w połowie
a tu taki chuj, świetny album, super produkcja, nawet bladee jakoś lepiej rapuje

a tu taki chuj, świetny album, super produkcja, nawet bladee jakoś lepiej rapuje
niesamowite rzeczywiscie, polecam kazdemu
4.09 na rymie po ponad 1,5k glosow jesli dla kogos to wyznacznik
4.09 na rymie po ponad 1,5k glosow jesli dla kogos to wyznacznik
4.08 po 2k glosow, obslugujcie komputery to jest generational shit 
Dosłownie wczoraj sobie Icedancera słuchałem w pracy po raz setny, a tu coś nowego dropło, ale miło 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
icelander to chuj przy tym, tutaj jest powazna i dojrzala plyta (ale bangery ciezkie tez sa)(i mrok)
lekko najlepszy rageowy album
(sorry za glazing ale przez ten album obudzilo sie we mnie dziecko wiec yeah)
(sorry za glazing ale przez ten album obudzilo sie we mnie dziecko wiec yeah)
Dzięki sprawdzę
Po pierwszym odsłuchu płyta wydaje się zbyt chaotyczna i za długa. Jakoś w połowie byłem już totalnie przytłoczony brzmieniem tych bitów, zobaczymy czy coś urośnie
bo ufam mu 
druga polowa jest jeszcze bardziej chaotyczna a to jedna z wielu jej zalet, produkcja na niej went bananas przysiegam 
8.3 od p4k, #1 na rage i #2 na trap charcie na rymie, zajebiscie sie przyjelo
Bity super, kierunek artystyczny w porządku, ale Bladee nadal okrutna amatorka pod każdym względem. Po tylu latach na scenie chłop nadal brzmi i pisze melodie jakby nagrywał swoje pierwsze numery na mikrofonie od słuchawek, tak żeby mama za ścianą w dużym pokoju nie usłyszała. Najlepsze momenty na tej płycie to wejścia Leana. Marnotrawstwo fajnych instrumentali.
jak na moje to lean zapodal najgorsze zwroty na albumie
myslicie ze w warszawie koncert bedzie skierowany pod ten album konkretnie
czy jak u leana na stardust tour, gdzie z albumu stardust byla jedna lub dwie piosenki przez cale show xd
czy jak u leana na stardust tour, gdzie z albumu stardust byla jedna lub dwie piosenki przez cale show xd
mi się wydaje, że oni to wiedzą czego chce fanbase i to dostarczają, wrzucając do setlisty po pare kawałków nowych a poza tym same sprawdzone bangery
no i mam nadzieje ze teraz tak bedzie, bo ten album blejda to chujnia z grzybnia
a na leanie sie troche zawiodlem, bo mi sie akurat spodobal ten album i mial kilka zajebistych kawalkow, ktore chcialem uslyszec na zywo
a na leanie sie troche zawiodlem, bo mi sie akurat spodobal ten album i mial kilka zajebistych kawalkow, ktore chcialem uslyszec na zywo
aoty w zagranicznych rapsach póki co
wyszlo jeszcze kilka innych mv do cold visions
PARANOIA INTRO
RED CROSS
OTHERSIDE (feat. Sickboyrari)
FALSE
LUCKY LUKE (feat. Thaiboy Digital & Yung Lean)
ONE SECOND (feat. Yung Lean)
PARANOIA INTRO
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
YUNG SHERMAN jest najlepszym utworem <3 kocham cie blejdi za ten tejp
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay