[serial][Canal+] The Office PL (2021 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] The Office PL (2021)
ja miałem pisac ze tak ogladam z 2 tygodnie, dojechałem do 8 odcinka i nie wiem czy mi sie chce dalej, ale 9 odcinek to w koncu bylo cos dojebanego i az się chce dalej faktycznie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- yungXpaproch
haha ogladaj to stary @marmolad_k2
takie kurwa glupie gowno, zajebiste
takie kurwa glupie gowno, zajebiste
- marmolad_k2
Dobra, to poszukam dziś. Wersji USA obejrzałem tylko dwa pierwsze sezony.
czym dalej tym lepiej, pierwszy sezon to niestety trochę kalka US, dopiero dalej poszli swoją ścieżką, Woronowicz co tam odpierdala to tysiąc bowdownów
Nieee. Serial to petarda.
Naprawdę warto to obejrzeć czy trolujesz?
^ kogo to chuj obchodzi?
Warto naprawdę. Z odcinku na odcinek się rozkręca, więc nie skreślaj na starcie.
Dodano po 1 minucie 24 sekundach:

Dodano po 1 minucie 24 sekundach:

Dobra, skończyłem. Ogółem mega spoko się bawiłem i polecam. Zdecydowanie 3 sezon najlepszy, zwłaszcza top forma w okolicach środka. Props też za dobre podsumowanie wątków, bo na 2 odcinki przed końcem sezonu miałem poczucie, że główne postacie robiące robote w poprzednich sezonach trochę słabo, a potem jednak mi się zmieniło.
Spoiler
Michał trochę zbyt cringowaty jak na mój gust zbyt często, ale tu chyba nic się nie da a i tak ogólnie props za pierwsze 2 sezony bo głównie on tworzył fabułę
Patrycja końcówka sezonu mocna, props
Regan spoko dodatek, w końcu dzięki temu Agnieszka się wydaje jakaś, mam nadzieje że zostanie jak wróci GOAT Łuki
Asia i Adam osobno to mega nudne postacie, razem jak coś tam ćwiczą o miłości też, ale w tematach podkręcania beki calkiem dobrze się uzupełniają, mam nadzieje że tego będzie więcej, mogliby w ogole wykurwic ten wątek miłosny gdzieś na 3 bok
Hejt za lamusa Pawła, w US większy to miało sens
Patrycja końcówka sezonu mocna, props
Regan spoko dodatek, w końcu dzięki temu Agnieszka się wydaje jakaś, mam nadzieje że zostanie jak wróci GOAT Łuki
Asia i Adam osobno to mega nudne postacie, razem jak coś tam ćwiczą o miłości też, ale w tematach podkręcania beki calkiem dobrze się uzupełniają, mam nadzieje że tego będzie więcej, mogliby w ogole wykurwic ten wątek miłosny gdzieś na 3 bok
Hejt za lamusa Pawła, w US większy to miało sens
Miałem okazję kilka dni temu wpaść na plan, żeby pogadać z kilkoma osobami z obsady i Mateusz Król na szczęście jest normalnie dalej w serialu
PS Kornelia Strzelecka jest taką zajebistą rozmówczynią, że klękajcie narody! Mega wyluzowana laska, która sama przyznaje, że serialowa Asiula to jej całkowite przeciwieństwo.

git, dobrze że będzie
no i mi się wydaje, że on po prostu dobrze się bawią grając w tym serialu, a raczej nie możesz być pospinany grając beke ze wszystkiego i mając zajawkę
no i mi się wydaje, że on po prostu dobrze się bawią grając w tym serialu, a raczej nie możesz być pospinany grając beke ze wszystkiego i mając zajawkę
To jest zajebista ekipa! Oni praktycznie nie wychodzą ze swoich ról; Darek jest Darkiem, Lewan Lewanem, Seba się kryje po kątach i tak dalej. Przy zdjęciach do 2. sezonu siedziałem sobie w kanciapie dla aktorów (gdzie np. szafki mają podpisane swoimi serialowymi imionami), czekałem aż ktoś tam będzie dostępny do wywiadu, a większość obsady miała wtedy przerwę, to usiedli sobie razem przy stole i grali bodaj w państwa-miasta (xD), gdzie żadne z nich nie wyszło ani na moment ze swojej roli, a ja na to patrząc, miałem wrażenie, że oglądam odcinek na żywo.
Niedawno sobie wróciłem do 1. sezonu i chętnie zobaczyłbym powrót Franka. Jestem bardzo ciekawy, jak wyglądałoby jego zderzenie ze swoim następcą.
Niedawno sobie wróciłem do 1. sezonu i chętnie zobaczyłbym powrót Franka. Jestem bardzo ciekawy, jak wyglądałoby jego zderzenie ze swoim następcą.

Obaj to pizdy, jeden się spłakał kiedy ktoś powiedział pedał a drugi to bezbek elo
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
..........
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, 18:52 przez saarloos, łącznie zmieniany 1 raz.
Czwarty sezon równo za miesiąc