Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Iliman Ndiaye zamienia Marsylię na Everton, kontrakt na 5 lat, 18.5mlne + 1.5 bonusu.
W United uznali, że dawno nie było byłego gracza Eredivsie i negocjują z Bayernem kupno de Ligta, a do Niemiec ma zaś trafić Palhinha, który już był rok temu blisko.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
50 mln ponoć
A Pogba to skończy u jakiś Arabów
A Pogba to skończy u jakiś Arabów
Młody Mbappe wolnym transferem ląduje w Lille.
Romano i DiMarzio nawalają od kilku dni, że Arsenal leci po Calafioriniego, cena 50m euro
Dopóki nie zobacze to nie uwierze, na bank Juve albo ktoś tam inny złożył jakąś bieda oferte i chcą cene podbić
Dopóki nie zobacze to nie uwierze, na bank Juve albo ktoś tam inny złożył jakąś bieda oferte i chcą cene podbić
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Juventus jest dogadany z Calafiorim już od dłuższego czasu, problem w tym, że Bologna nie chce z Juve w ogóle rozmawiać i chcą go sprzedać poza Włochy
Here we go, 50mlne + 5 bonusów, do 2028potter pisze:a do Niemiec ma zaś trafić Palhinha, który już był rok temu blisko.
A Pogbiusz nie jest zawieszony jeszcze?
Do 2027 chyba Pogba ma jeść makowca
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Znany z występów w Wolves czy Evertonie Ruben Vinagre piłkarzem Legii. Nic ich chyba sprawa Gila Diasa nie nauczyła
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
ogólnie zgoda, ale zupełnie bez powodu mam dobre przeczucia co do niego, obym się nie pomylił
trójkąt bermudzki wola mokotów
- the badman
- Artysta
OFICJALNIE: Ruben Vinagre wypożyczony do Legii ze Sportingu.
25-letni wahadłowy ma na koncie 37 meczów w Premier League w barwach Wolves i Evertonu, w CV także Monaco, Hull i ostatnio Hellas.
Aż się nie chce w to wierzyć, przecież to pierwszy taki transfer od lat, żyjemy w symulacji
Aż się nie chce w to wierzyć, przecież to pierwszy taki transfer od lat, żyjemy w symulacji
Czyli tym bardziej pewnie Bologna rzuca ploty aby podbic cene
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Mi to nie wygląda na ploty
- ebismolarek
No i jeszcze Koopmeiners do Juve, pan Motta będzie gotował
Od Evertonu to on się odbił totalnie, od Sportingu też, od Hull i Hellasu teżthe badman pisze: ↑03 lip 2024, 21:55 OFICJALNIE: Ruben Vinagre wypożyczony do Legii ze Sportingu.
25-letni wahadłowy ma na koncie 37 meczów w Premier League w barwach Wolves i Evertonu, w CV także Monaco, Hull i ostatnio Hellas.