Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
ja myślałem, że po prostu chodzi o Tomasza Lacha, a nie że ktoś umarł
jeśli chodzi o komentatora to dla mnie najgorszy jest Iwański, bo nie tylko wkurwia, ale wprowadza jakąś nerwową atmosferę i przez to nie ważne jaki mecz oglądam, to czuje się jakby grała w nim Polska i przegrywała
jeśli chodzi o komentatora to dla mnie najgorszy jest Iwański, bo nie tylko wkurwia, ale wprowadza jakąś nerwową atmosferę i przez to nie ważne jaki mecz oglądam, to czuje się jakby grała w nim Polska i przegrywała
Kwiatkowski mnie wkurwia mocno, drze pizde tak że nie da się tego słuchać, jeszcze na poprzednim euro był w duecie z Zielińskim to kombo straszne
do dziś mam w głowie te spusty i darcie mordy pięknie to zrobil Paul Pogbaaaaaa i wzajemnie chyba walenie konia pod Francje wtedy
do dziś mam w głowie te spusty i darcie mordy pięknie to zrobil Paul Pogbaaaaaa i wzajemnie chyba walenie konia pod Francje wtedy
tomson afromental zaczął mecze komentować? już nie jest trenerem dzieci w tym programie dla pdfów?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Bozydar ma dwubiegunówke i akurat miał ciężki epizod depresyjny i poleciał grubo, chyba nie tylko alko. Ze dwa lata chyba go nie bylo w mediach, więc musiało być poważnie. DJ Jaszczur
Ten nieboszczyk to może Andrzej Janisz xD on ma taki głos jakby miał wykitować lada dzień.
A pamiętacie Tomasza Jasinę i Jacka Jońcę?
dla mnie to by te same osoby, izawsze copa america mecz o 3 w nocy i na majku któryś z nich ale czasy to byly
Taa, na komentarzu Jońcy to można było łatwo zasnąć. Okrutnie przynudzał i smęcił.
jacek jońca dobrze daje na twitterze, polecam dodać do obserwowanych
to pierwsze to o stanowskim, trzeba rozwinąć
to pierwsze to o stanowskim, trzeba rozwinąć
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
No Jońca przecież akurat daje show na portalu X, dawniej Twitter
A tu jego wcześniejsze ciekawe wpisy
A wszystko się zaczęło od dissu Szkolnikowskiego (który wylądował w InPoście aktualnie) na pana Jacka w wywiadzie z Paczulem. I kompletnie mnie to nie dziwi że trafil do Polsatu, ale oby dostał jakieś tylko gówniane mecze Wimbledonu.
Dodano po 14 minutach 1 sekundzie:
A co do najgorszych to się zgadzam że Iwański fatalny komentator, wczoraj jak darł pizdę że Dumfries stoi przy linii i macha rękami a koledzy nie widzą tego jak jest wściekły!!!!1 to właśnie kwintesencja tego co pisze @Zarzi, jakiś taki nerwowy styl komentowania, najgorszy ekspert przy komentatorze to Podoliński, najgorszy ekspert w studiu to przemądrzały Wichniarek, którego tam pięknie ktoś wyjaśnił jak przed meczem Francji z Belgią gadał na zmianę raz, że będzie otwarty mecz, potem że zamknięty i na koniec dał wynik 3-2 oraz najgorszy reporter to Samuel, który ma styl taki pudelkowy strasznie. Ale słabych jest oczywiście dużo więcej.
A tu jego wcześniejsze ciekawe wpisy
A wszystko się zaczęło od dissu Szkolnikowskiego (który wylądował w InPoście aktualnie) na pana Jacka w wywiadzie z Paczulem. I kompletnie mnie to nie dziwi że trafil do Polsatu, ale oby dostał jakieś tylko gówniane mecze Wimbledonu.
Dodano po 14 minutach 1 sekundzie:
A co do najgorszych to się zgadzam że Iwański fatalny komentator, wczoraj jak darł pizdę że Dumfries stoi przy linii i macha rękami a koledzy nie widzą tego jak jest wściekły!!!!1 to właśnie kwintesencja tego co pisze @Zarzi, jakiś taki nerwowy styl komentowania, najgorszy ekspert przy komentatorze to Podoliński, najgorszy ekspert w studiu to przemądrzały Wichniarek, którego tam pięknie ktoś wyjaśnił jak przed meczem Francji z Belgią gadał na zmianę raz, że będzie otwarty mecz, potem że zamknięty i na koniec dał wynik 3-2 oraz najgorszy reporter to Samuel, który ma styl taki pudelkowy strasznie. Ale słabych jest oczywiście dużo więcej.
Iwański ksywa aka "minuta" po ostatnim mundialu w Katarze. W jednym meczu tak darł mordę i przeżywał, że nie zauważył 10 doliczonych minut i co chwila kończył mecz. xd
No i w duecie z dębowskim w ręcznej to była dopiero tragedia.
No i w duecie z dębowskim w ręcznej to była dopiero tragedia.
Zajebista rozmowa u Romana, polecam
Spoiler
- ConeyIsland
Ohhhh shiiittt
Roman Kołtoń komentuje wystąpienie Czesława Michniewicza w Kanale Zero, gdzie były selekcjoner reprezentacji był łaskaw powiedzieć: "Mógłbym takiego Romka Kołtonia zapytać. Romek, dalej będziesz twierdził, że było jakieś spotkanie moje z drużyną w moim pokoju? Kłamałeś Romek. Przeproś. Dalej Włodar będziesz pisał, że ja chciałem inaczej dzielić premię niż po równo". Stare polskie przysłowie mówi: "Kłamstwo ma krótkie nogi". Nie mówiłem i nie pisałem o spotkaniu w pokoju Michniewicza. Natomiast mówiłem i pisałem o problemach z podziałem premii. I działo się tuż po meczu z Argentyną i dzień przed meczem z Francją. Do szczegółów prawdomówny selekcjoner nie chce się odnosić. To ja zapraszam na Prawdę Futbolu, może wreszcie normalnie przemówi. Może spokojnie można zadać 10 pytań. A może i 100, bo - skoro Michniewicz wrócił do sprawy premii z Mundialu w Katarze - to wreszcie będzie gotowy na dłuższą i szerszą opowieść. Może warto skonfrontować fakty i zastanowić się, jaka była prawda o premii, która zatruła na dłuższy czas kadrę, a samego Michniewicza pozbawiła posady. A jak już Czesław jest tak łaskawy, że podróżuje w czasie, to może cofnie się o dwie dekady i zacznie mówić, co łączyło go z Fryzjerem? Ciężko na to liczyć... Natomiast Mundial w 2022 roku ma skutek do dziś, jeśli chodzi o klimat wokół kadry. Czesław Michniewicz mówi Krzysztofowi Stanowskiego: "Sterowano wówczas narracją. Ty śpiewałeś Polska, Biało-Czerwoni, a jak odbierano nasze mecze w Polsce?". Michniewicz w imię wyników "mordował" grę w piłkę. To Michał Probierz próbuje grać w piłkę i już kibic inaczej to odbiera. A może to sterowana narracja? Michniewicz potrafi powiedzieć, że "na EURO z Francją też mieliśmy tylko dwie sytuacje - karnego i strzał głową Lewandowskiego". Widać jak Michniewicza boli sprawa Mundialu, a pewnie i utraconej posady. Pytanie o lojalność Michniewicza w stosunku do Cezarego Kuleszy, który zaryzykował po Paulo Sousie i powierzył funkcję trenera kadry właśnie Czesławowi. Gdy jednak Michniewicz miał przyobiecaną premię od premiera, to już PZPN w tej wypłacie chciał pominąć... Oj, dużo pytań do Michniewicza. Katar ma do dziś, a i zawsze będzie żył z tym rozliczeniem Mundialu, nawet jeśli na nie się nie zdecyduje. I kłamstwa będzie zarzucał dziennikarzom...
dajesz Roman
polecam od razu odpalić na prędkości 1,5x, odbiór przyjemniejszy a i oszczędność czasu
Tomasz Lach to głos eurogoli, za to należy mu się szacunek
jedziesz z kurwą roko, chociaż nawet jakby się czesiek zdecydował wystąpić w prawdzie futbolu romana kołtonia to i tak by wpierdalał gadkę, że nic nie pamięta, więc 
Haha. Tego Roka to nie będę w stanie całego obejrzeć, ale jak mówi, że będzie drążył temat, bo „reprezentacja to jest moja drużyna, moja drużyna” i prezentuje godło to jest przechuj 
- rozklad_gaussa
tez mnie rozjebal ten moment
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Roko mentalność piętnastolatka, ale chwała każdemu, kto bliżej 60-tki będzie miał jeszcze w sobie tyle czystego entuzjazmu do swojej pasji, szapo ba
Btw a propos najgorszych ekspertow, to byłbym o zapomniał o Kamilu Warzosze, nie bywały kasztan z weszło, ciekawego słowa w życiu nie powiedział ani nie napisał, a męczy się najwyraźniej każdym oddechem, już nie mówiąc o myśleniu
Btw a propos najgorszych ekspertow, to byłbym o zapomniał o Kamilu Warzosze, nie bywały kasztan z weszło, ciekawego słowa w życiu nie powiedział ani nie napisał, a męczy się najwyraźniej każdym oddechem, już nie mówiąc o myśleniu
Jest i kolejny kandydat do tej kategorii: Janusz Walczuk dołącza do Meczyków