Tu wrzucajcie wasze tracki
Re: Tu wrzucajcie wasze tracki
Wrzucam numer z okazji wygrania bitwy na bity w dziale produkcja (dzięki)
e: spina zażegnana, bezsensowny atak z mojej strony
rosa okazał się git-userem™
rosa okazał się git-userem™
Ostatnio zmieniony 25 cze 2024, 18:58 przez saturn, łącznie zmieniany 6 razy.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
- zemsta1camzata
jaki kurwa cwel jebany znowu stalkuje obcych ludzi na instagramie
weź ty kurwo wypierdalaj w końcu do psychiatryka, niech cię nafaszerują lekami albo może niech ktoś ci porządny wpierdol spuści to się nauczysz żyć w społeczeństwie
znowu kurwa wchodzisz do kolejnego tematu wysrać się, pisz te swoje wynaturzenia u siebie, żeby inni ludzie nie musieli przeglądać twoich teorii z pizdy popierdoleńcu
weź ty kurwo wypierdalaj w końcu do psychiatryka, niech cię nafaszerują lekami albo może niech ktoś ci porządny wpierdol spuści to się nauczysz żyć w społeczeństwie
znowu kurwa wchodzisz do kolejnego tematu wysrać się, pisz te swoje wynaturzenia u siebie, żeby inni ludzie nie musieli przeglądać twoich teorii z pizdy popierdoleńcu
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
wyświetlenie stories na czyimś main profilu i korzystanie z ogólnodostępnych notek biograficznych nazywasz stalkingiem?zemsta1camzata pisze: ↑24 cze 2024, 16:50 jaki kurwa cwel jebany znowu stalkuje obcych ludzi na instagramie
w takim razie zapierdalaj czem prędzej dać unfollow dla josef bratan czy twojego innego, patologicznego idola
gdybym jako undergroundowy wykonawca miał konto na ig/ślizgawce/wherever, to chętnie odpisywałbym każdej osobie
współcześni ludzie dostają kurvicy, kiedy zacina im się tiktok, stoją w korku, albo jest +5 osób do kasy samoobsługowej
wszyscy chcą być pierwsi, szybsi od reszty
ale żeby odpowiedzieć na krótką wiadomość potrzebują 9 miesięcy?
to jest absurd - przecież jeśli ktoś zalał pannę w momencie jak wysłałem olimpowi te pytania, to teraz czeka na porodówce.
a ty po prostu masz ból dupy, bo też chciałbyś dostawać muzyczne pytania xdd
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
- zemsta1camzata
ty już muzyczne pytania to zadawałeś jak się pytałeś pewnego usera na pw czy się zakumplujecie albo opisywałeś mu fabułę filmu przełamując fale
wchodzisz kurwa w jakieś losowe gówna z tego tematu, co słucha ich 20 osób z ich wiochy i pierwsze co to szukasz instagrama tej osoby, a potem wysrywasz jakiegoś gniota desperackiego na pw, a jak ci pierdolnie coś na łeb to lecisz spłakać się, że ktoś ci kurwa nie odpisał na twoje cwelowskie pierdolenie
jebać cię kurwo i wypierdalaj do swojego tematu po prostu, nie zatruwaj innym życia, powinieneś być izolowany od reszty
wchodzisz kurwa w jakieś losowe gówna z tego tematu, co słucha ich 20 osób z ich wiochy i pierwsze co to szukasz instagrama tej osoby, a potem wysrywasz jakiegoś gniota desperackiego na pw, a jak ci pierdolnie coś na łeb to lecisz spłakać się, że ktoś ci kurwa nie odpisał na twoje cwelowskie pierdolenie
jebać cię kurwo i wypierdalaj do swojego tematu po prostu, nie zatruwaj innym życia, powinieneś być izolowany od reszty
jaki dresscode? w klubie w dresach
Co ty masz w głowie @saturnSparaliżowany Jan zwalnia swoją żonę Bess z przysięgi wierności i chce, by ta kochała się z innymi mężczyznami. Kobieta spełnia jego prośbę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
oho, widzę że praktyka wynoszenia prywatnych wiadomości poza forum trwa w najlepszezemsta1camzata pisze: ↑24 cze 2024, 17:34 ty już muzyczne pytania to zadawałeś jak się pytałeś pewnego usera na pw czy się zakumplujecie albo opisywałeś mu fabułę filmu przełamując fale![]()
ktoś tu kurwa będzie miał niebawem szary dopisek pod nickiem
oczywiście wytłumaczyłem lil' farfoclowi w jakim kontekście nawiązuję do tej fabuły
niestety, chłopiec ma duże problemy z prostą analizą tekstu, co jest zrozumiałe, biorąc pod uwagę tryb w jakim ukończył edukację
za to wysprzęglanie się idzie mu wyśmienicie
a sam film bardzo dobry, wzruszający, ze świetną oprawą muzyczną
ale to jest ambitne kino nurtu dogma'95
książę ogląda american pie na przemian z klipami gzuza, więc nic dziwnego że wkleił tylko emotkę
kropka
Ostatnio zmieniony 24 cze 2024, 18:12 przez saturn, łącznie zmieniany 2 razy.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
-
Gruby NwK 270
Gruby NwK 270
Siema, będę wrzucał tu swoje kawałki(jeśli można).
[url]https://m.youtube.com/watch?v=5beMzASHO ... p=gAQB[url]
[url]https://m.youtube.com/watch?v=5beMzASHO ... p=gAQB[url]
-
Gruby NwK 270
saturn człowieku, ja wbijam na forumka raz na jakiś czas, głównie lurkuje. Niech każdy używa forum jak chce, ty piszesz ogromne i merytoryczne posty, a niektórzy srają linkami albo odpisują krótkie zdawkowe wiadomości. Każdy ma swój własny styl komunikacji i mógłbyś to uszanować. A czy jestem zabieganym typem? Akurat tak się składa że strasznie. Nie wiem o której wiadomości mówisz tho, zobaczę ocb. A od bajgla to się bratku odpierdol.saturn pisze: ↑24 cze 2024, 16:31 kolejny flet, który odkrył darmową platformę promocji
na 29 ZAJEBIŚCIE merytorycznych postów, 90% to linki do twórczości twojej/twoich ziomów + kilka wrzutek o hinkopopie
zero zdań wielokrotnie złożonych, zero interakcji z użytkownikami - a nie, przepraszam, napisałeś lygrysowi że zamówiłeś jakąś kurtkę
i co, już doszła?
musisz być bardzo zabieganym typem, skoro moja krótka wiadomość sprzed PÓŁ ROKU nie doczekała się odpowiedzi
uh, rozumiem - są sprawy priorytetowe, np. wstawianie zdjęć bajgelburgera w relacji na instagramie
w ciągu całego dnia znalazłeś czas zapostować danie, które wygląda jakby położyć sztuczną cipe na kraftowym mięsie
a nie wygospodarowałeś kurwa chwilki na przestrzeni dziewięciu miesięcy, żeby odpisać?!
Boom.zemsta1camzata pisze: ↑24 cze 2024, 17:34 jakieś losowe gówna z tego tematu, co słucha ich 20 osób z ich wiochy
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
-
Adrianek95
tera to az chce sie wrzucac jak wiemy za saturnix sprawdza
- FruitOffTheWall
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
kurwa co za dalniarz z niego powaznie
przepraszam za offtop ale mnie to rozpierdala XD
przepraszam za offtop ale mnie to rozpierdala XD
Cześć, chciałem Wam pokazać mój nowy kawałek, który nagrałem po kilku latach przerwy. Działałem kiedyś w Projekcie Ganges - duecie z Wergawerem, w 2011 roku nagraliśmy płytę "Kontrasty". Potem wypuszczałem jeszcze trochę pojedynczych numerów, ale od 5 lat już nic. Aż do teraz
Podrzucam link:
https://youtu.be/9sTWRdCXVYE?si=GAurRORAB46Bxskt
https://youtu.be/9sTWRdCXVYE?si=GAurRORAB46Bxskt
sprawdza nie tylko numery, ale instastoriesy oraz profile w socjalach wszystkich żeńskich czlonków rodziny
Nowa piosenka wszystko zrobiłem w jeden dzień.
Taki self made fo life