kurde ja myślałem przed mistrzostwami, że aż tak źle nie będzie, 5 z Interu, Jorginho z Arsenalu i Chiesa, który zawsze coś może zrobić, Spaletti też zjebał, przecież w 2006 grał Grosso i Zaccardo, w 2012 Montolivo i Balzaretti, nie wydaje mi się tak dużo gorzej teraz xd
Livescore EURO 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore EURO 2024
- the badman
- Artysta
Tylko wtedy pokazały się nowe twarze o których normicy nie słyszeli typu właśnie Berardi i było jeszcze kilku, grail naprawdę ładnie. A dziś to umoczeni w korupcje idioci plus stary i lubiany El Shaarawy i okropny styl gry. Fakt że brakuje im też napastnika bo Scamacca to mem który groźnie wygląda
Ostatnio zmieniony 29 cze 2024, 18:53 przez the badman, łącznie zmieniany 1 raz.
haha apeniński ruch chorzow ze zdecydowanie najgorsza połową ze wszystkich drużyn tego turnieju, nawet ten pojeb szkocki od faulu w meczu otwarcia sympatyczniejszy się wydawał niż ta banda czlapakow
E tam, mieli wielkie nazwiska ale też w pierwszym składzie sredniaki jak Grosso, Materazzi, Perrotta, Camoranesi czy nawet ten luca toni, który strzelił w jednym meczu na mundialu. Del Piero akurat schodził z ławki bo wtedy był jhz po swoim prime time. Bez podjazdu do Hiszpanii 2008-12.sztyc pisze: ↑29 cze 2024, 18:47 aż sobie zobaczyłem mistrzowski skład z weltmeisterschaft 2006, dobry boże co to była za paka, legenda praktycznie na każdej pozycji, wielki del piero tam wchodził z ławki, bo taka to była paka, kto z aktualnego składu by się tam załapał choćby na ławkę? nawet donnarumma by nie grał, bo w bramce wielki buffon
- checollada
Wgl ja po pierwszym meczu Włochów w grupie myślałem, że lepsi będą, dałem się nabrać
3 lata temu to tam piłeczka chodziła elegancko, dobrze poukładani byli. Pierwsza polowa tego meczu to jakiś absurd, są fatalni. Szwajcaria gra ok, ale ja nie lubię tej kadry po prostu
3 lata temu to tam piłeczka chodziła elegancko, dobrze poukładani byli. Pierwsza polowa tego meczu to jakiś absurd, są fatalni. Szwajcaria gra ok, ale ja nie lubię tej kadry po prostu
akurat jak we włoszech zawsze jak tamtejszy fryzjer się rozpruł i korupcyjka się kręciła w najlepsze, wypierdalali milan czy juve z ligi, to oni potem na mistrza świata cisnęli, więc lubią ten duszny klimacik corruzione
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
dobra, dawac jakas dogryweczke czy cos
Dodano po 47 sekundach:
chyba jednak nie bedzie zadnej dogrywki
Dodano po 47 sekundach:
chyba jednak nie bedzie zadnej dogrywki
- checollada
Haha ale nokaut na początku drugiej połowy 
daj boze kiedys polska repka
No i pięknie, na luzie Szwajcarzy sobie ich pykają
prime del piero to był 1998 rok, co on wtedy odpierdalał to był szok, to był najlepszy wówczas piłkarz świata wraz z ronaldo, a nie zizou, niestety mundial zajebany w stylu ronaldinho z 2006 i messiego 2010 spowodował, że złota piła nie wpadła
ale to nie znaczy, że był po drugiej stronie rzeki, w 2008 zajebał króla strzelców serie a!
w ogole pamietam z tych mistrzostw 2006 po farcie z australią jak paolo cozza zaproszony do studia polsatu zapytany czy był karny czy nie, odpowiedział, że nikogo to we włoszech nie będzie obchodzić, sędzia gwizdnął czyli był, jedyne o czym będzie się gadać w programach to dlaczego del piero nie grał od początku, dlaczego alex zaczyna na ławce, czy lippi mu nie ufa, kogo obchodzi jakaś tam australia, paolo cozza znał się na piłce
o, gol
ale to nie znaczy, że był po drugiej stronie rzeki, w 2008 zajebał króla strzelców serie a!
w ogole pamietam z tych mistrzostw 2006 po farcie z australią jak paolo cozza zaproszony do studia polsatu zapytany czy był karny czy nie, odpowiedział, że nikogo to we włoszech nie będzie obchodzić, sędzia gwizdnął czyli był, jedyne o czym będzie się gadać w programach to dlaczego del piero nie grał od początku, dlaczego alex zaczyna na ławce, czy lippi mu nie ufa, kogo obchodzi jakaś tam australia, paolo cozza znał się na piłce
o, gol
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
nie wyszliby z grupy to bym przynajmniej coś w typerku ślizgawkowym trafił, a tak teraz będą konać 45 minut, mają za swoje
e: będzie trójeczka, co?
e: będzie trójeczka, co?
Króciutko mixtejp switzerland
eh
eh
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE