z tymi Mizuno bardziej chodziło mi o zwykłe sneakersy bo wpadły mi w oko Wave Mujin Kizuna i zastanawiam się jak z jakością. jak chujowo to wracam do Gazeli.
kr0pka pisze: ↑19 cze 2024, 13:58
szukam jakiegoś buta na upały z siatką w miarę klasycznym kroju, z jakąś nierzucającą się w oczy podeszwą, może być kolorowy a nawet powinien
flyknity multicolory były piękne, wygodne i idealne no ale ich już nie sprzedają
do czego mozna zalozyc czarne ultraboosty
kupilem je z 3 lata temu chyba, bo chcialem wyprobowac ten mityczny boost, ale one sa tak obrzydliwe na zywo, ze po prostu leza w szafie xD
a wygodne sa i to prawda
wrzuc z jakimis miekkimi szmatkami na niskie obroty jak musisz, ja do czyszczenia butow polecam szczotke z miekkim wlosem i mydlo odplamiajace z rossmana, do podeszw twardy wlos i jazda
mozna wiadomo sie bawic w kupowanie jakis cleanerow tarrago czy innego gowna ale przecietnemu uzytkownikowi butow moim zdaniem to zbedne
lygrys pisze: ↑27 lis 2023, 12:52
Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Ozweego fenomenalne buty, faktycznie wygodne i super wyglądają, chociaż mam z nimi taki problem, że po paru miesiącach regularnego noszenia te elementy zamszowe mi się 'wytarły' i wyglądają jasnawo. Chujnia trochę, nie wiem czy trafiłem na jakąś chujową parę, czy one tak mają. Nigdy sneakersy z elementami zamszu mi się tak szybko nie powycierały.