FAGATA
- piernikowyskoczek
Re: FAGATA
“Mam słabość do patusów, łysa głowa, szare dresy” - to Twoja życiowa sentencja. Nie brakuje Ci samoświadomości, a od życia pragniesz odrobiny adrenaliny. Masz ściśle określone wymagania. Twój gust bywa przedmiotem zaciętych dyskusji. Uważaj na siebie!
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
“Ja jestem Fagata, sexy c*pka spod Konina (Aha). Dupa taka duża, że jej szkoda nie wypinać” - to cytat, który zdecydowanie najlepiej do Ciebie pasuje. Doskonale znasz swoją wartość i wykorzystujesz atuty. Kochasz ojczyznę i nie wstydzisz się pochodzenia. Uroczo!
- zemsta1camzata
“Mam słabość do patusów, łysa głowa, szare dresy” - to Twoja życiowa sentencja. Nie brakuje Ci samoświadomości, a od życia pragniesz odrobiny adrenaliny. Masz ściśle określone wymagania. Twój gust bywa przedmiotem zaciętych dyskusji. Uważaj na siebie!
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
tez mam slabosc do patusow pozdrawiam cie i wszystkich fanow fagaty
Spoiler
zartowalem jebac was (fanow fagaty)
- zemsta1camzata
- Korben Dallas
Anybody else want to negotiate?
- marmolad_k2
Brawo brawo
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
“On coś do mnie gada, słyszę tylko bla bla bla” - znajome prawda? Ten wers idealnie opisuje Twoje umiejętności w zakresie komunikacji. Jesteś swoim najlepszym doradcą i nie zajmujesz sobie czasu bzdurami. Niektórzy mówią, że brakuje Ci pokory, a Ty wskazujesz im na niedobór inteligencji. Lepiej z Tobą nie zadzierać!
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- gods bidness
brawo brawo
Agatka forma mutant
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- Moltisanti
Beka ze ona mogłaby charyzmą obdzielić połowę sceny. Refren do wyjebania ale ogólnie props bo rap z jajami o ironio i strzela w kogo popadnie.
czemu ona od pol roku nawija na tym samym bicie