Bonson
Re: Bonson
haha bonson nagrywa z ludźmi, których dwie płyty temu jeszcze od lamusów wyzywał
obrzydliwe
On się w ogóle jakoś tłumaczył z tego nagrywania z losowymi łapkami? Kilka lat temu chyba mocno to hejtował
Nie wiem co to za numer, ale ma taki troche wajb HPPH połączonego z Postanawia Umrzeć dla mnie, jaram się
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bons dobra forma
bit mi się nie podoba, ta łupanka to w ogóle nie mój klimat
MalinowyJogurt 2
- marmolad_k2
Bit mi też nie podchodzi, ale rap nie zawodzi.
niezłe kurde faja, bit całkiem spoko tylko irytuje ta techniawka pomiędzy zwrotkami
dla mnie klimat jak HPPH nagrywana na bitach Matka z O nas się nie martw xd
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
no te o nas sie nie martw to w sumie bitowo podobne było chyba do HPPH, dawno nie słuchałem w sumie
ale fakt ze łupanki mogłoby nie być, ale że jest tylko pomiędzy zwrotami to mi nie przeszkadza
ale fakt ze łupanki mogłoby nie być, ale że jest tylko pomiędzy zwrotami to mi nie przeszkadza
na ONSNM jest więcej takich syntetyczno-matkowych bitów, fakt że na HPPH też to występuje ale raczej w mniejszym stopniu plus jakoś to bardziej brudne niż schludne w pozytywnym tego słowa znaczeniu
zachęciłeś do odświeżenia sobie żeby przypomnieć, chyba poleci dzisiaj na siłce akurat
z tym brudem chodziło o HPPH rzecz jasna
ONSNM jest właśnie bardziej cukierkowe, ja średnio przepadam za tą płytą ale jest kilka przyjemnych numerów (np Piotruś Pan)
ONSNM jest właśnie bardziej cukierkowe, ja średnio przepadam za tą płytą ale jest kilka przyjemnych numerów (np Piotruś Pan)
Bonson znowu ładnie, dawaj epkę na brudnych bitach
Fajne to
zajebiste
- the badman
- Artysta
Po dwóch linijkach wiedziałem że to blend jest bo tekst znałem na pamięć a tu podjarka
Więc jeśli chcesz mi coś zarzucić klnij porządnie, by Twoje słowa mi zrobiły tu cokolwiek
Więc jeśli chcesz mi coś zarzucić klnij porządnie, by Twoje słowa mi zrobiły tu cokolwiek
oryginał strasznie słaby. matek dobry chłopak, ale bity wszystkie cukierkowe na jedno kopyto, brakuje pierdolnięcia
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
o kurwa, no tak mi brzmiało jak stary Bonson, ale nie pamiętałem tego numeru a na spotku i yt wyskoczyło mi po prostu jako nowość
jednak bit bez kitu dużą robote robi
No nieźle, też się złapałem, ale bardziej przez to, że te Puzzle przesłuchałem kiedyś raz i to był jeden z niewielu kawałków Bonsa, który mi totalnie nie podszedł i z każdej playlisty usuwałem 
MalinowyJogurt 2
same, ale mimo wszystko ten remix dużo lepszy
Gówniane płyty z Matkiem, z których prawie nikt nic już nie pamięta. Z tymi ostatnimi solówkami będzie zresztą podobnie. Bons to powinien Solpita po rękach całować, że reaktywowali ten Bonsoul po latach, bo byśmy go dzisiaj wymieniali w temacie o zmarnowanym potencjale raperów