Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

bortwick
Zbanowany

Re: Belmondo

Post autor: bortwick »

I ten temat idealnie podsumowuje was ślizgowe użytkowniczyny (nie kieruję tego do wszystkich). Jest w Polsce 100 innych raperów którzy zasługują na wzmiankę a wy mielicie temat tego karakana Belmondo bo podtrzymujecie wasze podświadome bi/homo/trans fantazje erotyczne i łechtacie się klęską szefa Mobbyn bo w końcu można pogadać z rapowymi ludźmi o takich sprawach bez przypału. Weźcie się do życia poruchajcie trochę pojeździjcie na rowerze a nie najebane ponad połowa stron kompletnie niepotrzebna bo wy musicie kapucyna bić pod erotyczne przygody Belmondo. Dobrze wiem że połowy z was nie interesuje sam raper Belmondo tylko czekacie na kolejne gołe fotki Rafalali i młodego punktu G.
24.07.2019 - 16.12.2019
Awatar użytkownika
Tylko dobre dzinsy

Post autor: Tylko dobre dzinsy »

Dobra interesuje mnie w sumie, czy Belmondo jakkolwiek skomentował tą sprawę poza tym, że nas nie lubi i to my jesteśmy wszystkiemu winni?
Jak mlody g tylko troche mlodszy
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

A gdzie niby tak powiedział?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Gsp powiedział że belmondo tak powiedział
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Tylko dobre dzinsy

No powiedział coś w stylu "wszystkiemu winni są ci fani"
Awatar użytkownika
maly mefedronik

Post autor: maly mefedronik »

#PRAY4BELMONDO
2do5

Post autor: 2do5 »

Pappyn
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

mammyn
zwracam honor
Awatar użytkownika
KolektywneOswiecenie

Post autor: KolektywneOswiecenie »

bortwick pisze: 15 paź 2019, 16:56 I ten temat idealnie podsumowuje was ślizgowe użytkowniczyny (nie kieruję tego do wszystkich). Jest w Polsce 100 innych raperów którzy zasługują na wzmiankę a wy mielicie temat tego karakana Belmondo bo podtrzymujecie wasze podświadome bi/homo/trans fantazje erotyczne i łechtacie się klęską szefa Mobbyn bo w końcu można pogadać z rapowymi ludźmi o takich sprawach bez przypału. Weźcie się do życia poruchajcie trochę pojeździjcie na rowerze a nie najebane ponad połowa stron kompletnie niepotrzebna bo wy musicie kapucyna bić pod erotyczne przygody Belmondo. Dobrze wiem że połowy z was nie interesuje sam raper Belmondo tylko czekacie na kolejne gołe fotki Rafalali i młodego punktu G.
Projekcja, mówi Ci to coś? A z tą setką raperów to też popłynąłeś, nie wiem czy jest w tym kraju stu dobrych raperów.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333

- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Awatar użytkownika
Tylko dobre dzinsy

szacun :bowdown: a hejterzy będą pierdolić i tak

@up To i tak podświadomie ludzie robią i jedyne co mogą to zacząć pozytywnie mówić by jakoś z tym walczyć, a i tak łatwiej to opisuje
"Zasada lustra mówi nam, że to świat jest odbiciem naszych myśli i przekonań."
Ostatnio zmieniony 15 paź 2019, 21:06 przez Tylko dobre dzinsy, łącznie zmieniany 1 raz.
onizuka

Post autor: onizuka »

to on nie siedzi na odwyku? Zaraz sie okaze ze nic co gadal ghandi nie jest prawdą
Awatar użytkownika
Tylko dobre dzinsy

Z doświadczenia wiem, że rodzina raczej wspomina coś o odwyku, ale nigdy faktycznie nie interesuje się na tyle by chociaż wykonać telefon i zasięgnąć porady.

Zresztą w takich przypadkach to terapia behawioralna ma jedynie szansę powodzenia, a odwyki i reszta to bardziej dla tych co potrzebują profesjonalnego detoxu i leczenia (np przy opio czy benzo). Stymulanty to inna kwestia i najlepszym "odwykiem" jest po prostu czas spędzony z rodziną
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

Propsik wysyłam dla pani Pappyn za wsparcie dla syna, a młody g mixtape jeszcze wyjdzie i rozkurwi łby
A przynajmniej mam taką nadzieję, polski rap nie może sobie pozwolić na utarte dwóch takich talentów jak Sentino czy Tytus w tak krótkim czasie, inaczej zamiast gonić zachód znów będziemy zmuszeni słuchać jakichś paluchow czy innych raperów z generatora chujowego polskiego rapu
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

bortwick pisze: 15 paź 2019, 16:56 I ten temat idealnie podsumowuje was ślizgowe użytkowniczyny (nie kieruję tego do wszystkich). Jest w Polsce 100 innych raperów którzy zasługują na wzmiankę a wy mielicie temat tego karakana Belmondo bo podtrzymujecie wasze podświadome bi/homo/trans fantazje erotyczne i łechtacie się klęską szefa Mobbyn bo w końcu można pogadać z rapowymi ludźmi o takich sprawach bez przypału. Weźcie się do życia poruchajcie trochę pojeździjcie na rowerze a nie najebane ponad połowa stron kompletnie niepotrzebna bo wy musicie kapucyna bić pod erotyczne przygody Belmondo. Dobrze wiem że połowy z was nie interesuje sam raper Belmondo tylko czekacie na kolejne gołe fotki Rafalali i młodego punktu G.
Po pierwsze to nie ślizg, a ślizgawka, po drugie nawet jak siedzieliśmy na ślizgu to od długiego czasu większość nie wczuwała się w rap. To forum które kręci się wokół ludzi i luźnych tematów, a dla wielu rap jest tylko dodatkiem już.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Spoiler
Obrazek
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Whtn pisze: 15 paź 2019, 23:01 polski rap nie może sobie pozwolić na utarte dwóch takich talentów jak Sentino czy Tytus w tak krótkim czasie, inaczej zamiast gonić zachód znów będziemy zmuszeni słuchać jakichś paluchow czy innych raperów z generatora chujowego polskiego rapu
:lol: cudowne
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

Też nie kumam, nie przejmuj się ziomeczku
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

ciekawe czy gsp odpowie twrowi
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
40 minut easy

Post autor: 40 minut easy »

belmondo to jest taki koleś że mógłby odjebać największy szajs (jeśli jeszcze tego nie zrobił) ale i tak jest sympatia dla jego osoby jak patrzę na tę fotkę. chciałbym, by dalej nagrywał i był belmondem
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

Post autor: rakieta_rakieta »

Ja czekam na to, aż pani Wiganna wkurwi się do cna na GSP i weźmie zakończy karierę tego koniunkturalnego przemocowca z przerostem ego.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
ODPOWIEDZ