Wydaje mi się że gorszy jest kult „rapera” którego słuchacze zapierdalali w swetrach w serek i robili tosty na żelazku w stancji na studiach, czyli wszyscy fani dinala oraz smarkismarka
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Phobos co to za nowe prawo weszło że takie informacje dodajesz jak o lokowaniu produktu chyba premium nie wykupiłes w Pajtonie albo innym zjebanym programie w którym piszesz ruskie boty. No jak widać branża IT jednak upada chyba doczekam cię na zmywaku w Dublinie.
pamiętaj, że ciągle patrzy
OKO
OKO
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze: ↑12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
d3nt pisze: ↑16 maja 2024, 13:41
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego bortwick cały czas leci na bana? O ile rozumiem że rivaldo pisał pierdyliard postów w wielu tematach wkurwiajac wszystkich tak ten użytnik chyba przejął tylko temat o palczanie, skąd tyle nienawiści?
No właśnie. Inni też powinni stawiać takie pytania ale widocznie tylko ruchacze i bożyszcza myślę w ten sam sposób. Bortwick jest niewygodny więc jest banowany. SWN to też dobry ananas i zawsze mnie lubił. Ale co ten biedny chłopaczyna ma do powiedzenia w tym chorym układzie? Phobos się już nie kryje kto rządzi forum. SWN to słup i dobry chłopak. Ale to tyle. Phobos jak tam twoje umiejętności obsługiwania programu Ludwik? Musisz uzupełnić CV
borkowski pisze: ↑19 maja 2024, 17:24
Kciuk jutro u Wojewódzkiego i Kędzierskiego. Jak ktoś chce zmarnować czas. takiego słabego rapera zapraszają... Wolałbym Bambi
Ja nie będę oglądał. Kto jeszcze nie będzie oglądał?
Bortwick zmądrzał??
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo