[beef] Kendrick Lamar vs Drake (bo J. Cole spierdolił jak Gołota)
Re: [beef] Kendrick Lamar vs Drake (bo J. Cole spierdolił jak Gołota)
+1
Plus jest szansa że drejka będąc debilem przy następnej płycie znowu będzie gryzł nogawkę i kendrick wypuści co miał nagrane
Plus jest szansa że drejka będąc debilem przy następnej płycie znowu będzie gryzł nogawkę i kendrick wypuści co miał nagrane
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
nie jest to związane z beefem w sumie, ale pasuje do tematu bo J. Cole kolejny raz się kompromituje
to na pewno tylko promocja pod tytuł albumu jak z tym usuwaniem dissa
Gdy już jest po wszystkim kilka luźnych wniosków:
- jestem zły na Drake'a że zmarnował tak świetny bit na AI Taylor Made Freestyle, najlepiej sobie posłuchać sobie instrumenatala jak to pięknie chodzi
- większość osób po stronie Kendricka rozegrała beef najlepiej jak można - Future ma bangera Like That, Metro ma akcje z BBL Drizzy, Rick Ross przypomniał że nie jest kompletnie skończony, no i Kendrick pomijając muzyke to miał świetny timing z Meet the Grahams,
- wydaje mi się że ASAP Rocky tak tego nie zostawi i jak w końcu wyda płyte to wrócimy do jazdy z Drizzym
- Meet the Grahams ma zerowy repeat value ale wystarczy jeden przesłuch, to obrzydliwe wyrzyganie się na Drake'a, nie słyszałem mocniejszego dissu od Truth od Gucci Mane
- J. Cole to smutna pizda
- free Thugger
- Drake brzmiał przekomicznie jak groził leszczowi że "zna ludzi z Montrealu" xdddd
- jestem zły na Drake'a że zmarnował tak świetny bit na AI Taylor Made Freestyle, najlepiej sobie posłuchać sobie instrumenatala jak to pięknie chodzi
- większość osób po stronie Kendricka rozegrała beef najlepiej jak można - Future ma bangera Like That, Metro ma akcje z BBL Drizzy, Rick Ross przypomniał że nie jest kompletnie skończony, no i Kendrick pomijając muzyke to miał świetny timing z Meet the Grahams,
- wydaje mi się że ASAP Rocky tak tego nie zostawi i jak w końcu wyda płyte to wrócimy do jazdy z Drizzym
- Meet the Grahams ma zerowy repeat value ale wystarczy jeden przesłuch, to obrzydliwe wyrzyganie się na Drake'a, nie słyszałem mocniejszego dissu od Truth od Gucci Mane
- J. Cole to smutna pizda
- free Thugger
- Drake brzmiał przekomicznie jak groził leszczowi że "zna ludzi z Montrealu" xdddd
Drake postanowił przebić J. Cole'a
Wszystko jest kawałem oraz żartem
- ConeyIsland
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
generalnie mam wyjebane na ten beef, ale koncert Kendricka to byla piekna sprawa dla fanow zachodniego wybrzeza
Snoopa tylko zabrakło żeby było full west party. Btw po czasie najczęściej Euphoria odpalana, najfajniejszy disik imo. Nie pretensjonalny, w chuj panczów, technicznie se leszcz rozpierdala gładziutko. Bez jakichś prywat ,wymyślania trochę dla jajec. Taki klasyczny diss jak powinien brzmieć.
Będzie teledysk do Not Like Us czy to jakas plotka
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
@jogi

- przedszkolanek
gość pierdolnięty
Dodano po 30 sekundach:
Dodano po 30 sekundach:
Fanem obu Panów nigdy nie bylem, uważam ze beef był mimo to bardzo dobry. Not Like us najlepszy z wszystkiego co pomiędzy nimi wyszło.
Zawsze bardziej Drake, ale beef przewalił strasznie. Myślicie że to koniec wielkiej kariery że się po tym podniesie? I myślę że gdyby nie ten diss który po prostu to też dobry banger, to by się rozeszło po kościach a tak to ten kawałek stał się mega popularny, utrwaliły w głowach ludzi ze Drizzy lubi młode dziewczyny... I nastroje są bardzo anty, o dużo bardziej niż kiedykolwiek. Wg mnie się przeliczył i teraz bardzo żałuje.
On już nie musi rapować przecież
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- przedszkolanek