Siatkówka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Siatkówka
W to gówno gra się tylko u nas, w Rosji, Włochy i Turcja. Nikt w to ścierwo nie gra. Tego nie da się oglądać. Ciekawszy jest nawet dart. Wstyd narodzie że jaramy się takim gównem, a prawdziwe sporty odchodzą na dalszy plan bo nie mamy w nich żadnych sukcesów. Tylko w tym w.co nikt nie gra. Wstyd, zlikwidować zawodowe ligi siatkarskie. To gówno a nie sport
skromny sympatyk kultury gruzińskiej
a siatkówka to jest pedalskie gówno
- Moltisanti
No jest tak, przecież takie rugby czy koszykowka są sto razy bardziej widowiskowe i gdyby polska była w tym dobra to wszyscy by szybko zapomnieli o siatkówce.
Przecież rugby i futbol amerykański to największe gówno na świecie, wolałbym już oglądać siatkówkę kobiet.
A ten typ wyżej co ma taki ból dupy, że biega po tematach pokazując jak bardzo gardzi siatkówka. Nie podoba się to nie oglądaj ja pierdole
Najgorsza jest i tak F1, nie wiem jak to można oglądać.
A ten typ wyżej co ma taki ból dupy, że biega po tematach pokazując jak bardzo gardzi siatkówka. Nie podoba się to nie oglądaj ja pierdole
Najgorsza jest i tak F1, nie wiem jak to można oglądać.
przecież nie oglądam. powiem ci tak - wszystko w tym sporcie jest chuja warte, a to, że wfiści kazali nam w to grać na wf uważam po prostu za zbrodnię przeciw ludzkości.
Dziękujemy za opinię, to dla nas bardzo ważne.
obecnie w pracy mam takiego pociesznego grubaska, wielki fan siatkówki to jest.
wielki fan siatkówki, a tak naprawdę to polaków, bo typ ogląda wszystko jak leci gdzie tylko polska ma reprezentację narodową. gada non stop i pyta sie ludzi w pracy czy oglądali jakiś mecz, czy tam jakieś biegi. kilka razy mu odpowiedziałem, że nie, ale za którymś mu powiedziałem, że ja to w dupie mam te sporty i kompletnie mnie on nie interesują. oczywiście typ musiał wykrztusić z siebie cały wachlarz argumentów janusza, a to że mistrzami jesteśmy, a to że trzeba kibicować swoim itd. kompletnie nie potrafił skumać jak mu powiedziałem, że ja mam to w dupie bo mnie ten sport nie interesuje. bluskrina mu wyjebało. mógłbym z nim pogadać o tym więcej na temat obiektu jego fascynacji, ale ziomek jest mega ciężki. to taki człowiek z gatunku, że wszystko wie najlepiej i żeby postrzegał cię jako cywilizowanego człowieka to musisz wyznawać określony zestaw cech jak np zawsze kibicować polakom, obowiązkowo chodzić na wybory, oddawać krew itd. typ nawet potrafił dawać tyrady na temat typa który miał imieniny ale nie przyniósł ciasta do pracy. oczywiście za plecami.
generalnie społeczniak
wielki fan siatkówki, a tak naprawdę to polaków, bo typ ogląda wszystko jak leci gdzie tylko polska ma reprezentację narodową. gada non stop i pyta sie ludzi w pracy czy oglądali jakiś mecz, czy tam jakieś biegi. kilka razy mu odpowiedziałem, że nie, ale za którymś mu powiedziałem, że ja to w dupie mam te sporty i kompletnie mnie on nie interesują. oczywiście typ musiał wykrztusić z siebie cały wachlarz argumentów janusza, a to że mistrzami jesteśmy, a to że trzeba kibicować swoim itd. kompletnie nie potrafił skumać jak mu powiedziałem, że ja mam to w dupie bo mnie ten sport nie interesuje. bluskrina mu wyjebało. mógłbym z nim pogadać o tym więcej na temat obiektu jego fascynacji, ale ziomek jest mega ciężki. to taki człowiek z gatunku, że wszystko wie najlepiej i żeby postrzegał cię jako cywilizowanego człowieka to musisz wyznawać określony zestaw cech jak np zawsze kibicować polakom, obowiązkowo chodzić na wybory, oddawać krew itd. typ nawet potrafił dawać tyrady na temat typa który miał imieniny ale nie przyniósł ciasta do pracy. oczywiście za plecami.
generalnie społeczniak
Futbol to nie wiem, ale rugby się przecież zajebiście ogląda. W Ekstralidze trochę zamuła i zwykle kilka fajnych akcji na mecz to jest max, ale mecze na poziomie MŚ są bardzo dynamiczne i dość widowiskowe.
- Moltisanti
Jeśli rugby nie jest widowiskowe to nie wiem jaka jest siatkówka
- zemsta1camzata
więcej ludzi to na b klasie jest
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Kurek to chyba mógłby już dać sobie spokój z kadrą co?
ciśniemy z brazolami nie kumam tego hejtu
jak byłem dzieckiem to zawsze w pizde od nich zbieraliśmy
cieszę się z tego że teraz jesteśmy w stanie z nimi konkurować
jak byłem dzieckiem to zawsze w pizde od nich zbieraliśmy
cieszę się z tego że teraz jesteśmy w stanie z nimi konkurować
- scam_sakawa
Powinien wydupcać
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Gra w siatkówkę, od trzech sezonów, mam nadzieję że pomogłem
oby więcej ukraińskich zespołów w polskich najwyższych ligach sportowych 
Śnieg Garbatym Nosom
- zemsta1camzata
Beka z siatkówki, że w polskiej najwyższej lidze zezwalają na kluby z krajów wrogo nastawionych do Polski
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
Japońce znowu w pizde do zera, sensacja patrząc po ich ostatnich turniejach.
Czyli Polacy w 1/8 z Turcja albo Kanada.
Czyli Polacy w 1/8 z Turcja albo Kanada.
Francja z kolei wjebała z Finlandią i tam też robi się ciekawie 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan