Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
55
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 125

Awatar użytkownika
Clay

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: Clay »

Czysto teoretycznie, jedyna nasza szansa na zajęcie 3 miejsca w grupie to splot następujących zdarzeń:

1)Holandia wygrywa z Francją
2)Polska wygrywa z Francją
3)Austria nie przegrywa ostatniego meczu

:rotfl:

Dobrze myślę xD?
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

I jeszcze bilans bramkowy musi się zgadzać, bo na razie mamy -3. Nie wiem czy 3pkt i -2 w golach da awans z 3 miejsca.
Kalom

Post autor: Kalom »

mamy winnego
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

SWN pisze: 21 cze 2024, 20:03 Im mniej wątpliwości i mocniejsze liście na odmułę tym lepiej dla nas
otóż to
poza tym gdzieś mi mignęło że nieważne co probierz definitywnie zostaje po euro?
Awatar użytkownika
tomek5lg

Post autor: tomek5lg »

liście niby spoko tylko ogarnijcie ze dostajemy je juz od mundialu 2002 w korei, pamiętam jak sie wtedy czulem po drugim wpierdolu z wielką portugalią i po tym co pauleta robil z hajto i naszą obroną, ten wstyd trwa do dzisiaj

jebać polską pilke elo
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Czak pisze: 21 cze 2024, 20:44 poza tym gdzieś mi mignęło że nieważne co probierz definitywnie zostaje po euro?
ma kontrakt do mundialu 2k26
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

pet
jacek

Post autor: jacek »

Zaorać
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

cweloza zwykła
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
matejko

Post autor: matejko »

Oj chce teraz posłuchać analizy meczowej agenta 711 :cool:
Ich bin unterwegs nachts in Berlin
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Jak to jest że probierz wystawia dwa tak różne składy w ciągu paru dni. Co on kurwa dalej sprawdza którzy zawodnicy lepsi czy z czego to wynika? Bo pierdolenia ze ktoś tam lepiej pod taktykę pasuje to nie łykam :dunno:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

wystawia tak różne składy dla porównania, ziomku
Awatar użytkownika
Moltisanti

No ale to chyba chodzi żeby próbować przed euro, a na Euro wystawić najlepszych 11 ziomków w Polsce i tyle. A tu wychodzi że chlop nie wie, więc niech se pogeaja chlopaki po trochu i elo
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
2do5

Post autor: 2do5 »

Moltisanti pisze: 21 cze 2024, 22:15 Jak to jest że probierz wystawia dwa tak różne składy w ciągu paru dni. Co on kurwa dalej sprawdza którzy zawodnicy lepsi czy z czego to wynika? Bo pierdolenia ze ktoś tam lepiej pod taktykę pasuje to nie łykam :dunno:
nie wiem ale z tym akurat sie zgadzam, wyszliśmy jakimś spierdolonym Sliszem, który wybitnie nie ogarniał już z Holandią, a Romańczuk tak

Urbański próbował w dryblingi? Moder w pierwszym meczu zaliczył po wejściu więcej prostopadłych podań niż cała drużyna? A chuj, niech usiądą na ławce, Grosika wpuścimy na ratunek pod koniec, yolo

Probierz ewidentnie dalej ma w głowie sparingi, jeszcze z tak chujową Austrią wyszliśmy osrani jak ostatnie cwele, szkoda tylko Zielka bo widać, że mógł mieć swój mecz, gdyby tylko miał z kim grać (nie z tym chujem do szczania Sliszem)

aha, ciekawi mnie jeszcze jaki łysy miał pomysł na ewentualną alternatywę dla ruchanego Frankowskiego, chyba żaden, a Cash nie pojechał dla zasady żeby było czuć tę pewną rękę i żelazną psychikę selekcjonera
Awatar użytkownika
Moltisanti

No mi się gość od zawsze wydaje takim edgy ziomkiem. Bo to jest w sumie wygodna pozycja, nic nie masz do stracenia, wpuścisz jakis pojebany skład, zrobisz pojebane zmiany i jak to fartem przyniesie efekt to będą cie wielbić.

Poniekąd to stało się z Holandia. Pewnie w równoległych wszechświatach przejebalismy ten mecz 3,4-0 tutaj mu "pyklo" w sensie nie było kompromitacji, a przy okazji nie murowali cały mecz i wszyscy murem za chłopem.

Ja wole pragmatykow, a to taki romantyk co im przed meczem mówi że mecz ma im sprawić przyjemność :lol:
Awatar użytkownika
rzulf

Post autor: rzulf »

Moltisanti pisze: 21 cze 2024, 22:15 Jak to jest że probierz wystawia dwa tak różne składy w ciągu paru dni.
składy muszą pasować do garnituru.
Awatar użytkownika
meksyk
Zbanowany

Post autor: meksyk »

Moltisanti pisze: 21 cze 2024, 22:46 Ja wole pragmatykow
wszyscy polscy trenerzy ostatnich lat to byli pragmatycy za wyjątkiem sousy i probierza, change my mind
skromny sympatyk kultury gruzińskiej

a siatkówka to jest pedalskie gówno
2do5

Post autor: 2do5 »

Moltisanti pisze: 21 cze 2024, 22:46 No mi się gość od zawsze wydaje takim edgy ziomkiem. Bo to jest w sumie wygodna pozycja, nic nie masz do stracenia, wpuścisz jakis pojebany skład, zrobisz pojebane zmiany i jak to fartem przyniesie efekt to będą cie wielbić.

Poniekąd to stało się z Holandia. Pewnie w równoległych wszechświatach przejebalismy ten mecz 3,4-0 tutaj mu "pyklo" w sensie nie było kompromitacji, a przy okazji nie murowali cały mecz i wszyscy murem za chłopem.

Ja wole pragmatykow, a to taki romantyk co im przed meczem mówi że mecz ma im sprawić przyjemność :lol:
no ale tak trochę jest, że po 2018 i 2022 polski kibic miał serdecznie kurwa dość pragmatyków i frajerskich wypowiedzi piłkarzy w stylu nie potrafimy grać w piłkę, albo jak Lewy dojebał po Kolumbii, że to być cięzka grupa, my móc nie wyjść

spore zapotrzebowanie na jakieś minimum zalążka atrakcyjnej gry sprawiło, że Probierz urósł po meczu z Holandią i tyle, a że mogło się skończyć 3:0, mogło też 2:2, ważne że jak na nasze możliwości kadrowe pokazaliśmy się nieźle, ode mnie props, momentami za grę, dla trenera za wyjściowy skład (chociaż zmiany już były fatalne)

niestety na Austriakach wziął i sobie ryj rozwalił, tak jak wspominałem wcześniej tu się nic nie kleiło, nielogiczne wybory z dupska
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Jesteśmy najbardziej widowiskowym wypełniaczem grup otwarcia od zawsze na każdym turnieju football.
ODPOWIEDZ