1)Holandia wygrywa z Francją
2)Polska wygrywa z Francją
3)Austria nie przegrywa ostatniego meczu
Dobrze myślę xD?
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
ma kontrakt do mundialu 2k26
nie wiem ale z tym akurat sie zgadzam, wyszliśmy jakimś spierdolonym Sliszem, który wybitnie nie ogarniał już z Holandią, a Romańczuk takMoltisanti pisze: ↑21 cze 2024, 22:15 Jak to jest że probierz wystawia dwa tak różne składy w ciągu paru dni. Co on kurwa dalej sprawdza którzy zawodnicy lepsi czy z czego to wynika? Bo pierdolenia ze ktoś tam lepiej pod taktykę pasuje to nie łykam![]()
składy muszą pasować do garnituru.Moltisanti pisze: ↑21 cze 2024, 22:15 Jak to jest że probierz wystawia dwa tak różne składy w ciągu paru dni.
wszyscy polscy trenerzy ostatnich lat to byli pragmatycy za wyjątkiem sousy i probierza, change my mind
no ale tak trochę jest, że po 2018 i 2022 polski kibic miał serdecznie kurwa dość pragmatyków i frajerskich wypowiedzi piłkarzy w stylu nie potrafimy grać w piłkę, albo jak Lewy dojebał po Kolumbii, że to być cięzka grupa, my móc nie wyjśćMoltisanti pisze: ↑21 cze 2024, 22:46 No mi się gość od zawsze wydaje takim edgy ziomkiem. Bo to jest w sumie wygodna pozycja, nic nie masz do stracenia, wpuścisz jakis pojebany skład, zrobisz pojebane zmiany i jak to fartem przyniesie efekt to będą cie wielbić.
Poniekąd to stało się z Holandia. Pewnie w równoległych wszechświatach przejebalismy ten mecz 3,4-0 tutaj mu "pyklo" w sensie nie było kompromitacji, a przy okazji nie murowali cały mecz i wszyscy murem za chłopem.
Ja wole pragmatykow, a to taki romantyk co im przed meczem mówi że mecz ma im sprawić przyjemność![]()