+1
Young Leosia
- FruitOffTheWall
Re: Young Leosia
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- marco_pantani
- SuperRapMaster
Jak dla mnie, dalsze rozważania o cyckach Young Lełosi są bezcelowe, bo naklejki na sutkach świadczą o tym, iż była to ustawka.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Kilka sekund po upadku jeszcze nawijała
nie no rozumiem tą nowo mode na puszczania w tle kawałka ale bez przesady żeby z playbacku napierdalać całe koncerty
nie no rozumiem tą nowo mode na puszczania w tle kawałka ale bez przesady żeby z playbacku napierdalać całe koncerty
Śnieg Garbatym Nosom
A ja tam jako to trochę młodsze pokolenie kumam i jednocześnie doceniam tych, którzy potrafią zapierdolić całą płytę z jakimś livebandem, jeśli ci pierwsi nie robią z siebie jakichś kozaków scenicznych i nie udają że nie posiłkują się DJ Winampem, to czemu miałoby mnie to wkurwiać.
Strzelam że z 98% przychodzących na koncert takiej Young Leosi czy inny festiwal SB mafii nie rozwodzi się nad tym, czy Leokadia da radę nie zapowietrzyć się przy zwrotce, czy Bambi nagrywa w studio po cztery czy osiem wersów i czy spełniają definicje MCs, chcą po prostu odhaczyć dodanie story na instagramie i poskakać pod sceną.
Oczywiście jeśli jakiś raper potrafi JEDNOCZEŚNIE uciągnąć wokalnie i zagwarantować zezwierzęcenie pod sceną (Tyler the Creator na OWF, było super) to chapeau bas, ale no umówmy się, po co to młodsze pokolenie wykonawców ma się żyłować dla kilku propsów, skoro ich własny fanbase tego nie wymaga.
Strzelam że z 98% przychodzących na koncert takiej Young Leosi czy inny festiwal SB mafii nie rozwodzi się nad tym, czy Leokadia da radę nie zapowietrzyć się przy zwrotce, czy Bambi nagrywa w studio po cztery czy osiem wersów i czy spełniają definicje MCs, chcą po prostu odhaczyć dodanie story na instagramie i poskakać pod sceną.
Oczywiście jeśli jakiś raper potrafi JEDNOCZEŚNIE uciągnąć wokalnie i zagwarantować zezwierzęcenie pod sceną (Tyler the Creator na OWF, było super) to chapeau bas, ale no umówmy się, po co to młodsze pokolenie wykonawców ma się żyłować dla kilku propsów, skoro ich własny fanbase tego nie wymaga.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jakiś niefart ma ostatnio ta Leosia, jak nie cycki, to teraz to jebnięcie ze sceny
- marmolad_k2
Utwór tak potężny, że zwala z nóg.
- marco_pantani
zyjemy w czasach, w ktorych pokazywanie psiochy w internecie jest na porzadku dziennym, frik fajty nabijaja kabze idiotom o iq sentino, wiec mysle, ze puszczanie kawalkow na koncertach to najmniej problematyczny element chlip chlopu
zwracam honor
-
nescafeklasyg
Co wy kurwa chcecie od sztucznych cyców.
XD miałem być na tym koncercie
Przypomniało mi to
Show must go on xD
Przypomniało mi to
Show must go on xD
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
- marmolad_k2
- Moltisanti
leosia spadła ze sceny, a dlaczego spadła ze sceny?
po chwili jeszcze tede się lansuje że kiełbasa kopnął leosię, że mu noga spuchnęła? no źle kopnął jak noga spuchnęła
po chwili jeszcze tede się lansuje że kiełbasa kopnął leosię, że mu noga spuchnęła? no źle kopnął jak noga spuchnęła
@DoubleB o kurwa pamietam to

If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Chyba tu jeszcze nie było życiówki Leosi
btw. niektórzy fajnie kręcą tymi głosami AI
- marmolad_k2
Ale wysyp pisowców w komentarzach
Ale utwór piękny, ona ma wokal lepszy od oryginału
Ale utwór piękny, ona ma wokal lepszy od oryginału
wielki props