Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
na poziomie ekstraklasy 13 godzin, przegadane z fryzjerem 27 godzin
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
cały piłkarski internet pizga z cześka, super robota chłopaki
osiągnięcia trenerskie też wybitne, nic dziwnego ze nasycony trofeami ma wyjebane w trenerkę i woli prezentowac założenia taktyczne na tablicy u krzyśka
brzdeczek też dobry as, jak im obu się udało zostać selekcjonerem „reprentacji” to ja nie wiem
No i wszystkich weryfikuje okres po kadrze, nawet Nawałkę, pewnie i Probierz po reprezentacji obejmie Zagłębie Lubin czy coś takiego.
Probierz po kadrze jak bedzie progres to 2 budnesliga w zasiegu mysle, a z PL to tylko top o ile nie bedzie kryzysu wiadomo
Spoiler
Probierz w przeciwnienstwie do takiego Papszuna dogada sie w jakis obcych jezykach, na pewno niemieckim, no i jest dosc obrotny, przypominam ze udalo mu sie wcisnac do ligi greckiej co bylo dosc bezprecedensowym wydarzeniem dla pms w obecnym stuleciu
też tak macie, ze jak jest euro to juz zero publicystyki sportowej? obejrzałem tak dzisiaj 3 mecze, troche jednym okiem, troche nie, i jakbym miał teraz słuchać pierdolenia smokowskiego to chyba bym oszalał
No ja dzisiaj pierwszy raz słuchałem ekspertów po meczu, bo zapomnialem wyłączyć, no i po chwili trzeba było jednak ich wyłączyć, bo literalnie nic tam ciekawego
zapytałem bo w sumie taki event to podobno żniwa dla wszystkich kanałów sportowych tego świata, choć rozumiem, że ci co nie mogli se kurde oglądnąć halincia meczyku to sobie kurde odpalą brameczki i publicystykę na słuchawkach przed snem lub jutro
ja też nic, włączam mecz na hymny, w przerwie nie oglądam, po meczu wyłączam i żadnego studia ani programu na YT nie widziałem [urywki Paczula jedynie], poza meczami to tylko FootTrucka i vlogi z ŁNP i wystarczy.
- Moltisanti
A ja lubię, chyba robie to po to żeby jeszcze bardziej wczuć się w klimat euro, że nawet między meczykami slucham pierdolenia o meczykach. Lubię te wczutke nawet jak sztucznie ją w sobie pompuje 
dla mnie wyjątkiem był rok 2018 i stan mundialu, piękne grillowanie kadry się tam odbywało, jeszcze człowiek mógł patrzeć na cyniczny ryj Stanowskiego a odpalony Kowal dawał dobre show, na fali wkurwienia naszą reprezentacją potrafiłem poszczególny program obejrzeć z raz dziennie 
ś.p. andrzej iwan i modric reklamujacy malego jastrzebia
to się nie wróci
to prawda
mały jaszczombek
mały jaszczombek
Spoiler
ale tą karmą dla ptaków chciał ratować, taka bramka na 1:2
Ostatnio zmieniony 20 cze 2024, 0:59 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
- Moltisanti
To wygląda jak scena z "ranczo" wklejona do fejkowego studia
Ej, na tym zajebanym TVP Sport jest jakiś sposób, żeby odpalić mecz z poślizgiem?
Całe życie tak lecę na streamingu, że jak się spóźnię na mecz te 15-20 min, to tragedii nie ma, tylko odpalam od początku, a tu takiej opcji nie widzę.
Całe życie tak lecę na streamingu, że jak się spóźnię na mecz te 15-20 min, to tragedii nie ma, tylko odpalam od początku, a tu takiej opcji nie widzę.
futbol futbolu coraz bardziej absurdalny
i za to ich kocham
i za to ich kocham
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia