Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
roko goat jak zwykle
- rozklad_gaussa
kto wygral beef paczul, czesiu czy roman
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Wygrały Niderlandy jak powiedział Ronald Koeman
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
- Korben Dallas
Może po prostu Paczul sam zrezygnował, do 0:30 boje z Czesiem, potem wydawał poranek w Zero, prowadził program na Weszło, gdzie mówił, że spał z godzinę w nocy xd mocy brak
Anybody else want to negotiate?
- checollada
Głupio mi, że kiedyś myślałem że to mój selekcjoner, jak robił objazd po redakcjach przed mundialem. Wyglądał na kogoś kto w końcu ma czutkę medialną i jest spoko gościem
Straszny buc z niego wychodzi. Można się było domyślać jaki to jest typ człowieka już w momencie jak w żywe oczy kłamał za każdym razem, że nie pamięta z czym rozmawiał z fryzjerem i chuj, co mu zrobisz. Jednocześnie za wyciągając jakieś detale sprzed 20 lat, z dokładnymi opisami składów i zmian. Opcje są dwie, albo to zrogowcialy debil, który ma nas za debili. Albo to zwykły debil, do tego jeszcze pełen pychy i buty. Śmiałem się trochę z Jadczaka, ale miał racje chłop. Nie ma miejsca na takich kasztanów w Polskiej pilce. Niech go zamkną w szafie znowu po tym mundialu, żadna strata
ps piwrdole jego domniemanie niewinności, to ma sens jak chcesz pierdla uniknąć, a nie być postacią publiczną. udało mu się uniknąć kary, to niech siedzi cicho w szafie. chce być w mediach i dyskusji publicznej w jego interesie powinno być oczyszczenie swojego wizerunku. a on się tylko pogrąża
Straszny buc z niego wychodzi. Można się było domyślać jaki to jest typ człowieka już w momencie jak w żywe oczy kłamał za każdym razem, że nie pamięta z czym rozmawiał z fryzjerem i chuj, co mu zrobisz. Jednocześnie za wyciągając jakieś detale sprzed 20 lat, z dokładnymi opisami składów i zmian. Opcje są dwie, albo to zrogowcialy debil, który ma nas za debili. Albo to zwykły debil, do tego jeszcze pełen pychy i buty. Śmiałem się trochę z Jadczaka, ale miał racje chłop. Nie ma miejsca na takich kasztanów w Polskiej pilce. Niech go zamkną w szafie znowu po tym mundialu, żadna strata
ps piwrdole jego domniemanie niewinności, to ma sens jak chcesz pierdla uniknąć, a nie być postacią publiczną. udało mu się uniknąć kary, to niech siedzi cicho w szafie. chce być w mediach i dyskusji publicznej w jego interesie powinno być oczyszczenie swojego wizerunku. a on się tylko pogrąża
czesiu ma do tego wszystkiego dystans, mozna o nim pisac i mowic co sie chce 
shoty z live'a
shoty z live'a
Spoiler
Czeslaw mocno wyjebane ego 
Ich bin unterwegs nachts in Berlin
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
świetnie odbijana piłeczka przez paczka 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Nie chodzi o to żeby Pana Czesława gasić jak peta, sam się zakopał 
Ich bin unterwegs nachts in Berlin
Paczul z czasem w Goal.pl, widzę to.
Nie wiem dlaczego taka afera. Przecież Pan Trener Selekcjoner Rezerwowy Bramkarz Amici Wronki Ryszarda F. Czesław Michniewicz nie słuchał i nie czytał żadnych materiałów dotyczących występów kadry w Katarze. On wszystko ładnie wytłumaczył każdemu (tak jak w Hejt Parku), po prostu niektórzy nie chcą go słuchać i czerpać z jego wiedzy. Ich wina, nie jego.
Czesław to taki typowy Janusz z wybujałym ego.
PMS mordeczko PMS
PMS mordeczko PMS
- bloodyhell
ale bym michniewiczowi kopa na leb zajebal za bycie chamem i prostakiem
plus ladnie cwiakala na yt podłapał

plus ladnie cwiakala na yt podłapał
Spoiler

ja tam u cześka podświadomie rozumiem ten jego dysonans przy wymądrzaniu się tych wszystkich lamusów w okularkach z drucianymi oprawkami i tatuażykami z brudnopisa, co dwóch kapek nawet nie potrafią zrobić jak święcicki kiedyś w studio i by się zesrali laksą w gacie po przebiegnięciu 400 metrów
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
no tak ale jak ktos jest punchable to nie zawsze trzeba od razu lac w morde, mozna probowac rozjebac jakos merytorycznie
a akurat u czeska proba przesuniecia pola walki na plaszczyzne personalna to teoretycznie stapanie po polu minowym, a w praktyce zagrywka dosc bezczelna bo wie ze u krzysia w programie nikt mu nie fiknie
a akurat u czeska proba przesuniecia pola walki na plaszczyzne personalna to teoretycznie stapanie po polu minowym, a w praktyce zagrywka dosc bezczelna bo wie ze u krzysia w programie nikt mu nie fiknie
jest w tym trochę prawdy, natomiast Czesio rozegrał to chujowo jak Polska repka mecze w Katarzesztyc pisze: ↑19 cze 2024, 11:40 ja tam u cześka podświadomie rozumiem ten jego dysonans przy wymądrzaniu się tych wszystkich lamusów w okularkach z drucianymi oprawkami i tatuażykami z brudnopisa, co dwóch kapek nawet nie potrafią zrobić jak święcicki kiedyś w studio i by się zesrali laksą w gacie po przebiegnięciu 400 metrów
Spoiler
Ćwiąkała chyba chce zostać zablokowanym
edit: a, to tego nie wiedziałem, wspomina o tym w 7 minucie nawet, tak to jest jak się wysyła przed obejrzeniem całego
Ostatnio zmieniony 19 cze 2024, 12:21 przez redman23, łącznie zmieniany 2 razy.
Michniewicz za to wielki piłkarz, kilka meczów zagrał i to na bramce xD rzygać mi się chce jak widzę ten fałszywy ryj i słyszę ten głos
jebana gruba sprzedajna kurwa.