Siłownia

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Jeśli trening to:

FBW
114
60%
Split
52
27%
Inny
25
13%

Liczba głosów: 191

Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: Siłownia

Post autor: Jose »

Planuję sobie kupić na wiochę ławkę płaską, żeby trochę machać, jak będę siedział w rodzinnym domu w wakacje i chcę to zrobić w miarę tanim kosztem, bo jednak nie będę tego super często używał, no i tak sobie sprawdzam rzeczy na OLX albo w jakichś sklepach i:
- czy jest duża różnica w korzystaniu z takiego typowo siłownianego gryfu 220cm/20kg z tym mniejszym 180cm/~8kg?
- czy te bitumiczne obciążenia są spoko do domowego użytku czy to mi się zaraz rozpierdoli? pytam, bo ktoś mi kiedyś opowiadał takie historyjki, ale nie wiem, czy to poziom wczutki nie był za wysoki
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

ja miałem bitumiczne przez długi czas i propsik ślę
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

l-argininę chłopacy bierzecie? jeśli tak to czy rzeczywiście jest to dobra przedtreningówka i przy ilu mg??
yaneq

Post autor: yaneq »

Podłączę się do tematu, do codziennej suplementacji cytrulina czy arginina?
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

why not both, z tego co rozumiem to dzialaja w symbiozie i cytrulina wspomaga produkcje argininy oraz procesy anaboliczne, a sama arginina (aakg) przydaje sie podczas treningu
u mnie zawsze przed treningiem wjezdza podwojne espresso i po miarce aakg oraz cytruliny. zauwazalne efekty to wzrost wytrzymalosci podczas machania zelastwem/cardio i wieksza pompa.

e: w dni nietreningowe zarzucam miarke kreatyny i z pol cytruliny
Ostatnio zmieniony 10 cze 2024, 14:15 przez insane, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

u mnie kawka i beta-alanina
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Robię właśnie nogi, ciężki trening, wcześniej martwy tera wypychanie i kurwa wcześniej przed treningiem zjadłem sobie ziemniaki i kotlety z piersi i tak sobie popierduje i taka komora smrodu się wokół mnie zrobiła i co i chuj niech spierdalaja wszyscy jak coś
Spoiler
Żyj i daj żyć
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Post autor: ToMojaStaraKsywka »

koledzy i koleżanki, gdzie najlepiej będzie mi kupić hantelki? myślałem o 2x gryf i nakładane talerze. Myślę jakoś 4x 1,25kg 4x 2.5kg 4x 5kg. Może też być o połowę czyli na początek jeden gryf, a po wypłacie drugi gryf. Możecie coś polecić? Chyba, że taniej będzie kupić osobno każdy hantelek tj. 4-6-8kg.
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

olx/allegro uzywki?
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

ja nie wiem gdzie kupić, ale chciałem zapytać z ciekawości tylko czemu tak mało obciążenia?
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

d3nt pisze: 14 cze 2024, 21:27 Robię właśnie nogi, ciężki trening, wcześniej martwy tera wypychanie i kurwa wcześniej przed treningiem zjadłem sobie ziemniaki i kotlety z piersi i tak sobie popierduje i taka komora smrodu się wokół mnie zrobiła i co i chuj niech spierdalaja wszyscy jak coś
Spoiler
Żyj i daj żyć
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Niesamowity rozwój postaci od oburzenia przebieraniem sie ludzi w szatni do wytwarzania wlasnej komory smrodu w strefie ciezarow
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

checollada pisze: 15 cze 2024, 19:00 ja nie wiem gdzie kupić, ale chciałem zapytać z ciekawości tylko czemu tak mało obciążenia?
bo jestem słaby
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

szukaj se na OLX, na 100% ktoś w okolicy sprzedaje, tylko kup sobie od razu dwa, nie ma co rozbijać, bo ograniczy Ci to ileś ćwiczeń, no i nie bój się kupować większych obciążeń, ewentualnie rozkminić tak, żeby te kolejne dało się dobrać, bo zaraz się okaże, że przestaną Ci wystarczać w niektórych ćwiczeniach, a ten progres na początku będzie Ci szedl ekspresowo
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

to jak chcesz być silniejszy to musisz kupić więcej obciążenia

oczywiście jak chcesz robić trening siłowy tymi hantlami
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

dam sobie rade, dziekuje chlopaki wezme sobie to do serduszka
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

nie do serduszka tylko na klate
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

jajca pisze: 15 cze 2024, 19:20 Niesamowity rozwój postaci od oburzenia przebieraniem sie ludzi w szatni do wytwarzania wlasnej komory smrodu w strefie ciezarow
Juz nawet nie wchodzę do tej pierdolonej szatni, nadal nie kumam dlaczego ktoś nie obwinie się ręcznikiem w pasie tylko zapierdala z grzybem na wierzchu, ja czaję że on i tak nie jest w stanie tego zobaczyć bo mu brzuch zasłania ale kurwa panie
d3nt pisze: 14 cze 2024, 21:27
Spoiler
Żyj i daj żyć

No stary z tymi bąkami co miałem zrobić? Przecież wiadomo że jakbym mógł wybrać to wolałbym nie pierdzieć ale nie mogłem przerwać treningu bo mnie na bączury wzięło gościu
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
yaneq

Post autor: yaneq »

Panowie jako, że zaraz lato i pogoda typu zajebista to nastawiam się na aktywności na świeżym powietrzu. Kupiłem sobie kółka gimnastyczne i celuje w taki plan, że jeden dzień robię pompki na tych kołach w 10 seriach, a w kolejnym dniu podciąganie podchwytem też 10 serii, powtórzeniowo chuj wie jak będzie ale najpierw progress w ilości repów potem jakaś kamizelka z ciężarem. Plan może i biedacki ale raczej chodzi w tym o to, żeby po prostu ruszać się jak najczęściej i korzystać z ciepła. Suple obecnie kreatyna + msm i rozkminiam cytruline. Co sądzicie?
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

A ja mam takie pytanie, całkiem serio. Chciałbym nabrać trochę masy mięśniowej, ale nigdy nie byłem na siłowni nawet nie wiem co tam miałbym robić. Staram się tylko w domu robić pompki. Jak kupię sobie jakieś suple i białko, zastosuje odpowiednią dietę to mogę urosnąć trochę mięśnie? Ewentualnie tylko jakieś lekkie ćwiczenia w domu? Nie chce mi się chodzić na siłownię i męczyć z ciężarami. Ostatnio trochę schudłem i chciałbym też przytyć. 195 wzrostu i jakieś 95 kg wagi.
ODPOWIEDZ