Belmondo
Re: Belmondo
W pierwszej chwili myślałem że zajebał transowi
To by dopiero była homofobia/nietolerancja/mentalne średniowiecze
Obstawiam że to nie ostatnia nieprzyjemność jaka może spotkać Rafalale po incydencie z Belmondo, zwłaszcza po zachowaniu podłym ze "zgubionym" telefonem i tym że jest to osoba wyjątkowo łatwa do sprowokowania co zresztą nie raz udowodniła.
To by dopiero była homofobia/nietolerancja/mentalne średniowiecze
Obstawiam że to nie ostatnia nieprzyjemność jaka może spotkać Rafalale po incydencie z Belmondo, zwłaszcza po zachowaniu podłym ze "zgubionym" telefonem i tym że jest to osoba wyjątkowo łatwa do sprowokowania co zresztą nie raz udowodniła.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- przedszkolanek
z tego filmiku przecież nic nie wynika poza tym że jakiś jebany atencjusz drzę mordę, a dzieci płakały
soundtrack do tematu
soundtrack do tematu
Spoiler
w odwecie buła, tranzol gubi tryby
nie trzeba już operacji pozdrawiam
nie trzeba już operacji pozdrawiam
Mahatma na swoim ig toczy beke z pokrzywdzonego chłopczyka
btw był ktoś na tym koncercie Mobbylon?
btw był ktoś na tym koncercie Mobbylon?
Czy Kaz komentowal kiedykolwiek jakiekolwiek akcje G? Dlaczego ich drogi sie rozeszly?
mlodszybrat bezbek x2 , oyche doniz pocieszny na tych swoich lajwach.
mlodszybrat bezbek x2 , oyche doniz pocieszny na tych swoich lajwach.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Jakby ten ziomek co wykurwił bombe temu lamusowi miał przypał, to apeluje do administracji forum o utworzenie zrzutki.pl na adwokata + honorowe członkostwo na forum.
Pierdolone zwierzęta.
Pierdolone zwierzęta.
- Tylko dobre dzinsy
Z tymi zrzutkami to radzę uważać bo to legalne kwit flipy można dzięki temu robić.
Chyba nie ale najprawdopodobniej Belmondo po prostu poznał nowych kolegów, podczas gdy Kaz poznał się na kolegachCzy Kaz komentowal kiedykolwiek jakiekolwiek akcje G? Dlaczego ich drogi sie rozeszly?
Jak mlody g tylko troche mlodszy
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
chyba zapomniałeś się przelogować kolego skoro dwie linijki pod swoim pomysłem od razu piszesz do niego komentarz
Belmondo approves
Byłby ktoś zainteresowany zrzutem IG belmonda? Od początku działania profilu do 2 lipca 2019, potem Instagram zaczął blokować moje IP 
Przy okazji rare snap kaz x belmondo z 2016.06.15, który znalazłem na starym telefonie:
Przy okazji rare snap kaz x belmondo z 2016.06.15, który znalazłem na starym telefonie:
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
piękne to były czasy...
Pytam się Boga co chce, sam nie wiem dokąd ja dojdę w tej grze
Pamiętaj o odkopaniu Ślizgawkowej Kapsuły Czasu w 2030
Pamiętaj o odkopaniu Ślizgawkowej Kapsuły Czasu w 2030
Młody subwoofer
Ale Bedogie x Belmondo to był klimat
Ale Bedogie x Belmondo to był klimat
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
nie chcialbym nikogo usprawiedliwiac, ale zastanowice sie przez chwile jak musiala sie czuc Monica, kiedy Bill po wyszeptaniu jej do uszka ze jest najsoczystsza z brzoskwinek, czy tam czegos innego z talii swoich niezrownanych komplementow [tylko on tak potrafil], wycieral chuja w firane i wracal do Hillary, a Monici nawet potem nie oznaczyl na instagramie. a ona w szarym zakiecie stala tam na trzecim planie, moknac w deszczu i usmiechajac sie blagalnie i na prozno - ot kolejny biurowy rekwizyt jak drukarka, elektryczny czajnik. spelnila juz swoja rola i znowu nikomu nie jest potrzebna. nie dla niej cieplo domowego ogniska, nie dla niej punktowe swiatlo reflektorow, a przeciez w ekonomii libidinalnej tego wielkiego czlowieka odgrywala role niebagatelna, bo nikt nie ryzykowalby tak wiele, gdyby nie zmuszala go nieublagana koniecznosc. z tej [zapewne wieloletniej, bo ilu juz bylu podobnych Billow?] deprywacji musialo predzej czy pozniej wykluc sie pragnienie zemsty. a moze tylko chec wyrownania rachunkow ze swiatem.